Første desember


Har vært på KUPP de siste par dagene, derfor jeg ikke har blogga. Har vært lange dager med masse jobbing på pc, så var ikke så super keen på å sette meg på pcen når jeg kom hjem igjen. Var iallefall sykt høy da! Har vært på Breivika vidregående på Medier -og Kommunikasjonsfag. Elsker media og Breivika og skal desidert begynne der etter sommeren hvis jeg kommer inn! Nå er det bare å jobbe seg ihjel så karakterene blir høyere og klare å følge med i timene, så regner jeg med at jeg er inne! Så Jul I Blåfjell nettopp. Jeg er ganske sikker på at jeg kan alle replikkene i alle episodene, men jeg får ikke julestemning uten blånisser!

I år har jeg ikke fått noen julekalender. Skulle egentlig ha vanlig kalender, men mamma bestemte seg for at vi skulle få sjokoladekalender i år og litt større pakker av og til, men jeg ville jo selvfølgelig ikke ha sjokoladekalender! Spurte om jeg kulle få en blogg-kalender, men da vi skulle bestille var det tydeligvis tomt. Nå har hun sagt at jeg heller kan få en poncho i og med at lillesøster sin sjokoladekalender koster like mye som ponchoen jeg ønsker meg.

Hvilken farge?Bilder fra KUPP 2011:


7 kommentarer

Tine Irèn Sørensen

01.12.2011 kl.19:15

fine bilder :) har heller ikke fått noe jule kalender i år men det ordner seg snart :)
sv; Åh, tusen takk :-D
jeg syns du bør ta den grå!: )

Sunniva - Utvekslingsstudent

01.12.2011 kl.21:46

Håper du har hatt en fin dag!! :)

albihaxhiu

02.12.2011 kl.16:47

kjempekjempe søte bilder!! :D

jeg skal kansje ha konkurranse! Ta en titt innom bloggen om du har lyst! (:

http://albihaxhiu.blogg.no/1322839259_i_am_back__konkurrans.html ! Ha en fin dag videre =)

Adrienne Eikrem

02.12.2011 kl.18:06

så søte :)

Sigrid Theres Nystad Johnsen

02.12.2011 kl.22:46

Amalie, Elisabeth, Mariann og : Det ble nok den grå, ja :)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡