Feels like monday


Kom nettopp på at jeg faktisk har personalmøte i dag og lekser. Ble akkurat ferdig med det siste takkekortet, så må vel ut en tur med de nå. Hadde forresten prøvemuntligen min ti over ni, og det gikk helt sinnsykt bra! Fikk hele 5!! Dro ganske lykkelig og fornøyd hjem for å vekke mamma som hadde suttet oppe med meg til klokka fire i natt og jobba.

Føler jeg er ganske opptatt for tiden, men jeg aner ikke med hva! Greit nok at jeg jobber hver helg, men jeg aner rett og slett ikke hvor ukedagene mine blir brukt opp! Haha, tror jeg begynner å bli senil eller noe! Anyblog .. må vel komme igang med leksene før jeg sovner!
4 kommentarer

Hei :-D

Jeg er videre i Vixen blog awards, Du har ikke lyst til å stemme på meg?

Hadde blitt evig takknemelig om du ville gjort det. Er link inne på siden min til stemmesiden :-)

Man kan stemme så mange ganger man vil!

Sigrid Theres Nystad Johnsen

06.12.2011 kl.20:38

Martine Kristine Make: Har stemt, men ville satt pris på om du sluttet å reklamere på bloggen min :)

JEANETTE H

08.12.2011 kl.02:13

Oi så gøy! =) Gratulerer så mye med 5 på muntlig da, tenker jeg moren din var stolt av deg som hadde sittet oppe hele natten sammen med deg! =) Så fin blogg du har, likte godt designet ditt, var pent og stilrent =)

Sigrid Theres Nystad Johnsen

08.12.2011 kl.18:28

JEANETTE: Åh, tusen takk! :D

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡