Mine favorittbloggere


Orker ikke skrive noe stort innlegg om hvorfor jeg liker hver enkelt blogg, men her er de iallefall!

Martine sin blogg er rett og slett en av de beste jeg noen sinne har lest. Elsker henne! Dessuten får hun alle oss til å ha tro på at blandt annet et avstandsforhold kan fungere. Hun tar i tillegg utrolig fine bilder, og er serriøst helt sinnsykt pen!

Sophie Elise er så mye mer enn ung og dum! Elsker det at hun opdaterer flere ganger daglig. Hun skriver innlegg om hverdagen sin, men også så mye mer! Blandt annet er hun veldig opptatt av dyremisshandling og sånt, og hun har og står for sine egne meninger. Sophie er rett og slett fantastisk!

Erica har masse bra opdateringer, bilder og masse annet gøy! Hun er sykt pen, og smiler alltid. Elsker stilen hennes, og at hun er fra trondheim haha! Trenger jeg inspirasjon er det rett til bloggen hennes.

 

Dette er bare tre av bloggene jeg  opdatere daglig! Har ikke tid til flere i kveld, for jeg skal se film med mamma og søstra mi. I morgen blir det jobb bra 10.30 til 15.30 og etterpå møter jeg en gammel kompis for å drikke kaffe og catche opp. Gleder meg! Tar med meg kameraet og opdaterer dere når jeg er hjemme igjen! Blogges!

5 kommentarer

MadelenBrevik-

10.12.2011 kl.18:32

Leser sophie elise sin blogg jeg også:DD

Sigrid Theres Nystad Johnsen

10.12.2011 kl.18:39

MadelenBrevik: Hun er jo en av de beste da! :D

SLMfotoo

10.12.2011 kl.21:07

TCMN <3

Sigrid Theres Nystad Johnsen

10.12.2011 kl.21:11

SLMfotoo: Digger henne og! :D

Hedda Stusvik <3

10.12.2011 kl.22:56

leser erica sin :):)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡