Kosekveld


Har kosekveld med meg selv i kveld. Lisa er på tur hjem, familien er ute og går på ski, og jeg aner ikke hvor de andre venninnene mine er, så da blir det bare meg! Skal kose meg med nye episoder av Glee sesong 3 og dots. Fikk forresten skremt søstra mi skikkelig i går! Hu dama på filmen gikk rundt en høystake, og jeg visste jo at det ikke var noe som kom til å skje, men jeg tok tak i armen på søstra mi og hu hylte så sykt! Hu hoppa serriøst opp av sofaen, og jeg holdt på å dø av latter!

Sto faktisk sykt seint opp i dag. Vanligvis jobber jeg jo på søndager og står opp klokka 8-9, men i dag hadde jeg fri og sov serriøst til klokka var nesten halv fire! Flaut. Gikk glipp av hele søndagskosen på morgenen ... Er egentlig sykt trist å stå opp til middag i helgene! Jaja, dere får kose dere, nå skal øynene brukes på noe annet enn blogg.

Hva skal dere i kveld?


Er faktisk sykt chill å sitte oppkobla til tv'en med pc'en! Kommer til å gjøre det med en gang jeg kommer hjem fra skolen haha!

Én kommentar

Eva

08.01.2012 kl.20:10

kjempefin blogg ! :D

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡