Lykkerus!


Ble møtt av to superkoselige overraskelser da jeg kom hjem! Først stakk jeg innom Martine sin blogg, som også er min favoritt, og hun hadde valgt meg ut i innlegget hvor hun skulle linke 10 blogger utav rundt 300! Holdt på å hoppe i taket haha! Tror ikke jeg har vært så glad på lenge! Rett etterpå fikk jeg beskjed om at denne søte jenta hadde anbefalt bloggen min! Det gjorde absolutt dagen min komplett.

Var på senteret i sta med mamma og lette etter fitness sko. Gikk serriøst igjennom tre sportsbutikker uten å finne et eneste fint par på salg! Alle skoene jeg halvveis forelska meg i kosta minst 999,- Dro derifra og var litt småsur, men det ble bedre da mamma kjøpte meg to berlineboller på Spar på tur hjem. Dessuten har jeg funnet sko på nettet, så jeg tror jeg overlever! Nå skal jeg kose meg med berlinebollene mine og samfunnsfagboka. Skal være flink og pugge til prøven nå!

Forresten! Er det noen som vet om en billig nettbutikk/butikk å handle treningsklær på?


2 kommentarer

ida hanley

09.01.2012 kl.20:11

ååå nam mat

JanneDesiree

09.01.2012 kl.23:45

Tnååå :) koselig å lese.. Hehe.. Du har en veldig fin blogg da ce ;) Keep up! Jeg fortsetter nok å lese ;)<3

Har spm runde nå :)<3 Titt gjerne innom igjen med spm eller noe ;)

jannedesiree c",)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡