Mål for året


Jeg vet at alle allerede har satt sine "nyttårsforsetter", men det funker ikke for meg. Jeg greier aldri holde nyttårsforsettene mine, så jeg har brukt litt lengre tid på å finne ut hvilke mål jeg skal sette meg for året. Her kommer de iallefall!

Begynne mitt nye kosthold
I år har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å spise sunnere. Jeg skal planglegge alle måltidene mine, når jeg skal spise, hva jeg skal spise osv. Skal verken spise godteri eller drikke brus og annet usunt utenom lørdager.

Trene
Jeg meldte meg som sagt på SATS i går, og jeg holder på å lage min egen treningsplan. Skal prøve å få trent iallefall tre ganger i uken. Blir veiledning på søndag, og så skal jeg prøve å ta en gruppetime i uka + to dager med vanlig trening. Gleder meg!

Spare penger
Skal mest sansynlig til Oslo i juni, jeg skal kjøpe nye møbler til rommet, skal kjøpe meg en iPhone 4S + mye mye mer. Har alltid bruk for penger til ett eller annet, så jeg har tenkt å være kjempeflink å spare penger i år!

Forbedre karakterer
Skal forbedre karakterene mine så mye som mulig. Hvis jeg vil komme inn på den skolen jeg ønsker må jeg nesten ha bedre karakterer enn det jeg har nå. Skal bruke den siste halvdelen av tiende på å konse totalt på skolen og gjør mitt beste.

Bli en bedre blogger
Jeg vil serriøst bli en bedre blogger. Jeg vil ha lesere, fine kommentarer, tilbakemeldinger osv. Jeg håper dette blir et helt fantastisk blogg-år! Looking forward to it.

3 kommentarer

lifeasanna

14.01.2012 kl.15:35

du er sykt pen!

Ann-Helèn Milli Asmyhr

15.01.2012 kl.00:21

fine forsetter!

Elsker headeren din foresten!;o

Sigrid Theres Nystad Johnsen

15.01.2012 kl.14:36

Ann: Wow, virkelig? Takk <3

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡