God morgen!


Våknet for rundt to timer siden, men har bare lugget i senga og lest moteblogger og sånt. VGnett er jo stappfullt av "mokkamann"-dramaet, noe jeg selv mener var sinnsykt unødvendig! Greit nok at de er fra ladet osv, men det gir dem faktisk ikke rett til å kødde med hudfargen til folk, og spesielt ikke de som overrekker dem prisen! Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor de vant en gang! Jeg vet ikke med dere, men jeg har faktisk aldri hørt om dem engang.

Var på filmkveld i går hos bestevenninna mi. Vi leide en film som skulle være sykt skummel, men den var faktisk ikke den verste jeg har sett, så var litt skuffa når den var ferdig. Bedre lykke neste gang! Var iallefall superkoselig!

Tror nok jeg skal komme meg ut av senga nå og prøve å få i meg litt mat og sånt. Er ikke så mye spennende som skjer i dag, skal bare trene senere. Føler bloggen min er så super interessant for tiden! Gleder meg til den dagen jeg vet hva jeg skal blogge om. Cya later, folkens!

Én kommentar

Stine

15.01.2012 kl.16:05

sv: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡