Marius genser


Heiaa!

Kom nettopp hjem fra personalmøtet på jobb. Var egentlig ikke helt i form for å dra dit, men tenkte jeg kunne bli så lenge jeg greide, og det gikk helt ok. Formen er ikke helt på topp enda, så tror jeg blir sengeliggende i morgen og. Håper iallefall jeg kommer meg på skolen på torsdag i og med at det er siste skoledag denne uken!

Da jeg sto opp i dag tenkte jeg at jeg fortjente en skikkelig avslappings-dag. La på sofaen og så en hel haug med Gossip Girl episoder som lå på opptaksboksen, lagde skikkelig god mat til meg selv, la meg i badekaret og så Mean Girls, og derretter sminka jeg meg så jeg kunne se litt frisk ut på møtet! Føltes helt utrolig godt å ikke se det syke trynet hver gang jeg gikk forbi et speil!

Tanta mi fra Narvik lovde meg i november at hun skulle strikke meg en Marius genser. Skulle egentlig få den til jul, men det hadde hun ikke tid til, så den ankom Kvaløysletta i dag. Blir serriøst min nye favorittgenser! Elsker den!!! Har hatt den på meg siden jeg fikk den når mamma kom hjem fra jobb, og kommer nok til å ha den på meg i morgen og. Den er serriøst så sinnsykt digg å ha på!

I morgen tenkte jeg forresten å legge ut litt fresh musikk fra favorittene mine, så stay tuned!

5 kommentarer

søt genser :D

Sigrid Theres Nystad Johnsen

07.02.2012 kl.21:20

Eva ! Jeg kommenterer ALLTID t: Åh, takk :D

THE OPTIMISTIC PESSIMIST

07.02.2012 kl.21:21

åååh, Marius genser er så fint!

Mamma strikker en til meg nå :) hehe

ha en fin kveld videre!

Sigrid Theres Nystad Johnsen

07.02.2012 kl.21:26

THE OPTIMISTIC PESSIMIST ϗ: Enig med deg der! :D

Takk det samme! :)

Tine Irèn

08.02.2012 kl.15:38

marius genser e så fin, har også sånn genser :)

Fine bilda

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡