Anmeldelse: ELF sminke


Har en god del sminke fra ELF, så tenkte jeg kunne skrive et innlegg om den. Hadde egentlig filmet dette, men er skikkelig forkjølt, så stemmen min var heeeelt forferdelig!Tinted Moisturizer: Detter er en dagkrem med farge, solfaktor og vitaminer. Har hørt den skal være veldig bra, men jeg er litt småskeptisk. Den er veldig oljete, og huden føles fet når jeg har den på. Synes den er som en "tykk" lotion, ikke særlig digg med andre ord! Kan hende jeg kanskje kommer til å bruke den i sommer når jeg bare vil ha litt sminke på meg, men er ikke noe jeg ville brukt til vanlig akkurat. Noe som er viktig å huske på er at når du skal bruke den må du smøre den i hele ansiktet, for hvis du ikke gjør det vil det se veldig flekkete og unaturlig ut!

Complete Coverage Concealer: Denne likte jeg heller ikke veldig godt. Den var også veldig oljete og sitter ikke spesielt lenge på huden. Synes ikke den dekker spesielt godt. Huden ser veldig tørr ut når du bruker denne, og jeg synes ikke den holder det den lover! Æsj, æsj og atter æsj.All Over Cover Stick: Denne her er jeg faktisk overraskende fornøyd med! Den dekker ganske bra, og huden ser ikke sååå ille ut etter man har lagt den på. Har alltid irritert meg over at de fleste produktene gjør huden min tørr, men denne gjør ikke det. Foretrekker å bruke kost til denne for best resultat.Minty Lip Gloss: Må bare få sagt at denne er jeg ikke så veldig fan av ... Den lukter mint, noe jeg likte veldig godt, og fargen er superfin på! Når det kommer til det negative med den må jeg nesten si at den svir helt syyykt når du tar den på leppene. Er ikke sånn "digg" sviende, men er serriøst helt forferdelig!! I tillegg er den veldig klissete, og ekkel når man skal prate.

Super Glossy Lip Shine: Denne er blitt min favoritt lipgloss #1. Den smaker utrooolig godt, skikkelig søtt, og har i tillegg solfaktor 15. Fargen er dritfin, og den er ikke for glossy (selv om den heter Super Glossy). Lovelovelove! Absolutt mer verdt enn 13 kroner! Eneste negative er at tuben ikke er helt full når du får den, så er litt mindre enn man forventer da.Studio Conditioning Lip Balm: Elsker denne! Den smaker også veldig søtt og har en søt, "classy" farge. Er da ikke en lipgloss, så den er ikke glossy, noe jeg elsker. Krukken er også supersøt, og jeg er dødsfornøyd med den! LØP OG KJØP!!Cream Eyeliner: Denne er jeg så sykt glad for at jeg kjøpte! For det første koster den bare 31 kroner (SUPERBILLIG!!!), og så er den helt vanvittig bra! Den sitter hele kvelden! Den er superlett å påføre, men jeg anbefaler å kjøpe en ny eyelinerbørste samtidig som denne, for den børsten du får med er ikke akkurat mye å skryte av. Uansett, denne er et must i sminkepungen!Brightening Eye Color: Bruker ikke øyenskygge spesielt mye, men denne likte jeg! Applikatoren er, som dere sikkert skjønner, ikke mye å skryte av, men selve øyenskyggen har sinnsykt fine farger! Elsker at disse fargene passer så godt sammen, og at de ser naturlig ut. Åpner og fremhever øynene mine veldig iallefall! Forresten veldig lurt å bruke primer under denne for den holder ikke så veldig lenge på egen hånd.Natural Radiance Blusher: Liker denne veldig godt! Selv om etuiet ble ganske stygt med en gang er jeg rett og slett avhengig av denne! Valgte å kjøpe en lysere farge så det skulle se naturlig ut, men neste gang tror jeg at jeg kommer til å gå for en litt mørkere. Veldig fin farge iallefall, men skal du kjøpe en selv så ikke bestill i fargen Shy, den kommer kanskje til å være nesten usynlig.Total Face Brush: Denne er litt hard i begynnelsen, men den blir bedre etterhvert. Synes ikke den var verdt 13 kroner engang for å si det sånn. Noen dager etter at jeg begynte å bruke den løsnet skaftet. I tilleg røyter den litt, men det gjør vel de fleste "billigbørstene", så forventet ikke at den ikke skulle gjøre det. Anbefaler dere egentlig å kjøpe en børste til ansiktet en annen plass.

Concealer Brush: Overraskende nok er denne enda brukbar! Funker ganske greit egentlig, bedre enn andre concealer børster jeg har hatt, og denne er faktisk den billigste! Love!!

Angeled Eyeliner Brush: Har ikke annet å si om denne enn LØP OG KJØP! Den er best rett og slett.Blending Wedges: Vær så snill, for all del, IKKE kjøp disse! Har brukt en, og den ble ødelagt etter jeg hadde brukt den en gang til å legge sminken. Hvem kjøper disse for å måtte kjøpe nye hver uke? Ikke jeg iallefall!Brush Shampoo: Denne har jeg ikke brukt enda, men fy f*** som en lukter! Er det noen som har prøvd den, så please fortell meg at børstene IKKE kommer til å lukte så fælt!!

Det var slutten på anmeldelsene. Likte du innlegget?

 

9 kommentarer

Yunisa

05.03.2012 kl.18:39

stilig :D

vildeflem

05.03.2012 kl.21:20

flott innlegg :) gode tips. har ikke prøvd den børstegreia, men får håpe den får børstene dine til å lukte vondt! hihi

To Jenter En Kopp

05.03.2012 kl.22:25

bra anmeldelse!

tonjealvheim

06.03.2012 kl.00:55

Så fine anmeldelser, og godt at du er ærlig om hva du faktisk synes om produktene:)

andrea ♥

15.04.2012 kl.21:12

ikke prøv den børste shampoen, børstene dine kommer til å stinke akkurat det samme som den! den gjorde hvertfall mine.. :(

Sigrid Theres Nystad Johnsen

21.04.2012 kl.00:53

andrea: Merka det .. :(

meblogg

28.05.2012 kl.02:11

Ser ikke ut som det er verd å teste ut engang hehe

Sigrid Theres Nystad Johnsen

29.05.2012 kl.21:30

meblogg: Noe er jo verdt å kjøpe, og det er jo lett å teste det ut i og med at det er så billig :)

tina

25.10.2012 kl.08:22

Hei (: jeg lurte på om du hadde bestillt dette fra den nettsiden? og om du har gjort det så lurte jeg på hvor mye den sendegreien kosten vet du (de sender jo ifra UK.) så ja, var inne på posten men skjønte ikke hva de mente med at hvis man handler for 200,- så er det gratis men hvis det er gave kan man øke summen til 1000,- untatt alkohol, tobakk og snus.... men ja er det liksom H&M opplegg? eller er produktene omtrent like bra som Loreal, Max Factor osv.? kan du bare sende en mld. på facebooken min? (Tina Aleksandra Engeseth) fordi at jeg bare søkte på elf google for å se om det var noe som hadde skrevet mye positivt eller negativt om det så ja hehe (:

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡