App's


Heiaa!

Er litt småstressa fordi jeg skal både pakke, trene og slappe av i dag. Vi reiser til Lofoten i morgen og bursdagskjolen min er enda ikke kommet, noe som ikke gjør ting så mye bedre .. Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men jeg trenger tips fra dere! Tenkte jeg kunne skrive kjapt om de forskjellige app'ene jeg har på telefon, og kanskje dere har noen bra å anbefale!Facebook, Twitter, Blogg.no, Bloglovin, FormspringInstagram, Spotify, Tumblr og Skype har vel de fleste, så det trenger jeg vel ikke skrive noe om!

7-Eleven og Narvesen - Begge disse er app'er hvor du får kuponger som du kan bruke for å f.eks. få en gratis frozen youghurt eller noe. Du får også en bursdagskupong som er et spesielt tilbud som gjelder for deg på bursdagen din, og så får du syykt mange bra tilbud som de som ikke har denne app'en ikke har mulighet til å få!

Neste Avgang - Dette er egentlig ikke noe spesielt, det er bare en app hvor du kan sjekke bussrutene i Tromsø. Fun!

Radio NRJ - Denne skjønte vel de fleste hva er! Rett og slett NRJ på telefon. Eneste som suger er at man må ha internett for å høre ..

Big Day Lite - Denne kan du legge inn datoen og et bilde til noe du teller dager til, som f.eks. bursdagen din, ferietur eller noe lignende.

iDownloads+ - Denne app'en skal du vistnok kunne laste ned musikk med, noe jeg ikke får til fordi jeg synes den var sinnsykt komplisert! Et pluss med denne er at du kan laste ned vaktlister til jobb, bussruter, ukeplan osv på den!

Teoriprøven - Dette er den mest geniale app'en jeg har hatt! Er rett og slett teoriprøven til bil! Er bare en del av den som er gratis, skal du ha resten må du punge ut med litt penger. Supersmart!Draw Free - Sitter faktisk enda og spiller dette med vennene mine! Er sykt lenge siden vi begynte å spille det, men jeg elsker det enda! Har du ikke prøvd det ut enda - DO IT!!!

Solitaire - Dette er faktisk kabal på iPhone. Elsker å spille det på bussen hjem når jeg er trøtt, da sovner jeg aldri!

FrameFree - Her kan du sette sammen bildene dine i rammer før du deler det. Altså, du kan ha flere bilder i et bilde, hvis du skjønner ..?

Pixlromatic - Denne app'en er faktisk mobil versonen av DENNE siden! Superenkelt, og bildene blir fine!!

Vintage Cam - Ta bilde og rediger det slik at det er vintage ut. Sykt fine effekter!

Har du en bra app å anbefale?

Én kommentar

hannidance

04.05.2012 kl.13:28

kjempefin blogg du har!

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡