Fitness model?


Hei søte!

Har ikke blogget noe særlig i det siste, har rett og slett ikke orket. For tiden går det for det meste i lekser, jobb og trening, og jeg har liksom ikke noe fritid hvor jeg kan blogge lenger, men jeg skal prøve litt hardere heretter!

Som dere sikkert har fått med dere er jeg ganske opphengt i trening. Grunnen til at jeg startet var fordi jeg ville se best mulig ut til sommeren, så jeg kan gå i bikini og føle meg bra! Nå som jeg faktisk har fått litt muskler og ser resultater vil jeg rett og slett ikke slutte å pushe meg selv hver gang jeg er på trening. Mitt nye store mål er å se ut som fitness modellene som man blandt annet finner titusen bilder av på WeHeartIt. At the moment ville jeg dødd for å se slik ut! Skal fortsette å pushe meg til det maximale, og før dere vet ordet av det har jeg kroppen til en fitness model!

Sånn her vil jeg se ut:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡