Eksamen, sa du?


Heisann søteste!

Sitter og lager presentasjon til muntligeksamen som er på torsdag. Kom opp i engelsk fordypning og fikk temaet Explore. Noen andre fra 10ende som har fått det samme og kan tipse meg om hva som er lurt å ha med osv? Hadde vært utrolig hjelpsomt iallefall, for jeg sitter helt fast!!!! (Ja, det står mere under bildet) I går var jeg og Marie på en skikkelig shoppingrunde forresten. Brukte en del penger, og kjøpte meg sykt mye fint! Var i tillegg 50% på BikBok, og alle vet jo at de som kommer først har mest å velge mellom! Tenkte jeg kanskje på torsdag eller fredag skal lage en innkjøpsvideo. Synes det er mye kulere og bedre å ha innkjøp på video istede for å bare ta bilder og skrive hvor det er kjøpt og hva det koster. Sånt er stress, og jeg husker dessuten ALDRI hva plaggene jeg kjøper koster! Jaja, videoblogg kommer iallefall iløpet av helgen!

Burde vel egentlig komme meg tilbake til eksamensforbereding nå, så vi blogges! Forresten, her har dere bilde av den ene kjolen fra Nelly på. ELSKER DEN! 


5 kommentarer

Kjersti ~

12.06.2012 kl.20:11

Kjempefin blogg du har :D <3

Hadde blitt utrolig glad for kommentar tilbake :)

Silje merethe

12.06.2012 kl.20:13

du får ha lykke til! får vite om jeg kommer opp på mandagen, gruer meg veldig! kjempe fin kjole forresten :)

Sigrid Theres Nystad Johnsen

12.06.2012 kl.20:17

Silje merethe: Får håpe du kommer opp i det du vil da!
Tusen takk forresten :D

inspire

12.06.2012 kl.20:58

Lykke til med eksamen, veldig fin kjole! :)

♡ Rita W

12.06.2012 kl.23:27

Lykke til :) Fin fin kjole :)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡