Work for it!


Hei!

Er på jobb akkurat nå, og så er det trafikalt grunnkurs etterpå, så her får dere enda et forhåndsskrevet innlegg! Prøver så godt jeg kan å variere litt på hva jeg skriver om.

I januar begynte jeg så smått å trene på SATS, og jeg følte meg ikke spesielt slank, fit eller pen. Ga ganske F i treninga i begynnelsen og det ble max to besøk i uka. Fra januar til slutten av april var det generelt lite trening, og jeg hadde så små resultater at ikke engang jeg så dem! Men da mai startet fant jeg inspirasjon til å trene, satte meg mål og begynte å tenke litt mer på hva jeg spiste og sånt. Begynte å søke rundt på nettet etter di beste treningsprogrammene, og di øvelsene som ville gi best mulig resultater på kortest mulig tid! Alt det funket jo, men jeg skjønte ikke før et par måneder senere at den flate fit'e magen alle ønsker seg, faktisk lages på kjøkkenet! Spiser du ikke rett blir du heller ikke så slank som du kanskje ønsker å bli! Det varierer jo selvfølgelig fra person til person, men i mitt tilfelle har det vært ganske tøft å komme dit jeg er nå. Jeg er født med ganske bred og "tung" beinbyggning, og har akseptert at jeg ikke kommer til å få like slank midje eller like små hofter som bikini modellene, og jeg har skjønt at det er fint med former!

Poenget med dette innlegget er at ting kommer ikke bare av seg selv. Vil du bli slank og fit, så er du faktisk nødt å jobbe for det! Jeg er sikker på at det er ganske få av dem som ikke trener som er 110% fornøyd med kroppen sin, og slik vil det nok alltid være. Så stå på, for vi kan alle klare å nå målene vi har satt oss!

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde her av resultatet mitt! Det første bildet er fra begynnelsen av mai, og det siste ble tatt i begynnelsen av november!4 kommentarer

Anniken Karoline Eriksen

05.11.2012 kl.15:01

Wow, bra innlegg! bare dette er jo motovasjon for mange:) flink du er!

ole sara

05.11.2012 kl.15:15

Stå på, og kjør på!

Flink du e :))

Elise Bremnes

09.11.2012 kl.21:36

Du e såå flink, Sigrid! Æ e stolt av dæ <3

Hans

06.02.2013 kl.23:47

Fliiiiink :D <3

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡