Litt nytt


Hei!

Har fri i dag, så har bare sovet lenge og sett på serier til nå. Har en liten "room tour" på lur til dere senere i dag, men blir desverre bare bilder. Får desverre ikke gjort så mye med det redigeringsprogrammet for film som ligger på pcen min, så gleder meg til den dagen jeg sitter og blogger fra en Macbook! Men har lovet mamma å støvsuge huset i dag (hun sa rydde og, men vet ikke heeeeelt om jeg har "tid" til det hehe ...), så derfor blir ikke dette et superlangt innlegg.

Kom egentlig bare på at jeg hadde noen innkjøp jeg ikke hadde langt ut ennå fra syden og etter syden, så tenkte jeg skulle vise dere dem nå! Ble ikke spesielt mye shopping på Grand Canaria i og med at butikkene enten var sinnsykt dyre, eller så var de jalla. Fant mye fint, men vil jo helst ha ti billige og fine plagg, enn ett sykt dyrt! Menmen, enjoy!

Begge toppene er fra Monki, og var på salg. En blå kostet 60, og den sorte kostet 100.Fiine genseren fra Gina Tricot! Husker ikke prisen.
YSL leppestift i fargen 1 Rouge Volupté. Betalte nesten 200 kr for den, så sparte meg faktisk en hundrelapp på å kjøpe den i syden - love it!Custo Barcelona, også kjøpt i syden. Er min favorittparfyme nummer 1! Den lukter så utrolig godt! Synd den ikke selges i Norge, folkens.

Fant disse i en liten skobutikk til 10 euro tilsammen, så klarte rett og slett ikke si neitakk! Utrolig deilige å gå i, og såå fine sommersko! Dere ser kanskje at de rosa har blitt mest brukt haha.

Fine sparebørsa jeg kjøpte på Kremmerhuset.

Beste kjøpet på lengeee! Trenger vel ikke si noe mer enn det, for alle vet hvor herlige disse skoene er!

That's it! Håper du likte innkjøpene.
- Sigrid Theres. 

Én kommentar

Karoline Ohr

08.01.2013 kl.17:41

Så mye fint!

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡