Ny uke, nye muligheter?


Hei dere!

I dag har jeg faktisk fått en god del ut av dagen! Sto opp klokka 10 og støvsugde huset, før jeg satte på vaskemaskinen og slengte meg på sofaen. Jeg føler alltid at dagene er så sinnsykt korte, fordi jeg står opp sent, drar på jobb eller ligger på sofaen, og så sovner jeg alltid tidlig. Etter en lang uke med jobb, sofaen og influensa, så har jeg hatt en sinnsykt bra dag!

Denne uka føler jeg at jeg så mye å se frem til! I morgen skal jeg møte Lisa igjen, etter sikkert en måned (!), så skal jeg mest sannsynlig møte Marie på SATS på onsdag, og på lørdag er det bursdagsfeiring for Frida som blir 17, og på søndag er det Lisa time igjen! Må vel finne noe å fylle resten av uka med, men det tror jeg ikke skal bli så alt for vanskelig. Kan vel bare ta meg en tur eller tre på SATS, så er dagen min plutselig mye bedre. Forhåpentligvis kommer jeg med noen bra blogg ideer som jeg kan poste denne uka, OG jeg skal være kjempeflink å ta bilder til bloggen nå (føler det bare er ego bilder av meg her, jeg)!

Har du noe å se frem til denne uka?

- Sigrid Theres

Én kommentar

Superfan!

04.02.2013 kl.17:38

Heia! æ har masse å se fræm tel denna uka! Æ ska være lammi kjæesten min, jobbe litt å på lørdag om d blir bra vær ska æ i bakken å stå på slalåmski :)

Ønske dæ ei fin uka Sigrid Theres!

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡