My everyday makeup


Hei dere!

Tenkte jeg skulle vise dere hvilken sminke jeg bruker til vanlig. Er ikke store greiene, men er man blogger så er man blogger!BASE

So Totally Clean bruker jeg før jeg legger på noe annet! Den fjerner all olje og annen dritt som har lagt seg i huden din, så bruker du denne vil du få en "plain" start når du legger på sminken.

Seriously Shine Free skal hjelpe mot fet og blank hud. Jeg pleier å smøre den kun i t-sonen - altså pannen, nesen og noen gang haken. Velger å ikke bruke denne mer enn nødvendig i og med at huden kan virke ganske "tørr" om du bruker den i hele ansiktet. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med denne!

Sensai Silk er en fuktighetskrem kun for ansiktet. Jeg som har veldig lett for å bli shiny i ansiktet må bruke fuktighetskremer uten olje, og jeg er ganske sikker på at denne er oljefri! Uansett, den gir silkemyk hud, og den er min absolutte favoritt av alle kremer for ansiktet som jeg har prøvd iallefall.FACE

MAC Cover All Mix må være tidenes beste concealer! Den har en farge for alle problemområder man har i ansiktet, og den dekker så utroooolig bra! Elsker den virkelig.

The BodyShop Bronzing Powder er helt fantastisk. Tror det er en god stund til jeg har planer om å teste ut et nytt, for dette er er virkelig fornøyd med! Jeg bruker solpudder fordi jeg er mye lysere i ansiktet enn resten av kroppen, og så lenge jeg har dekket ansiktet bra ser det faktisk veldig bra ut med dette pudderet! Kosten jeg bruker har jeg kjøpt på Lindex, og ja, jeg kjøpte den fordi den var rosa, men den er veldig fin til solpudder.BROWS (bytter på å bruke di to forskjellige produktene)

The BodyShop Brow & Liner Kit er utrolig bra! Fargene blender fint sammen, og resultatet blir utrolig naturlig om du gjør det på riktig måte! Tar selvfølgelig litt tid med dette for min del, men å bruke 15-30 min på brynene med denne gjør meg fint lite. Løp og kjøp, jenter!

GOSH Eyebrow Pencil er helt grei di dagene jeg ikke orker å bruke lang tid på brynene mine. Den har en utrolig fin farge, og holder seg matt stort sett hele dagen. Det eneste negative med denne er at den gir utrolig lite farge om gangen, så du må tegne over flere ganger for å oppnå fargen du vil ha, men generelt er den utrolig fin å ha liggende i sminkemappa!EYES

MaxFactor MasterpieceMAX er den beste mascaraen jeg har prøvd til nå! Jeg elsker lange fine vipper, og denne gir meg akkurat det resultatet jeg vil ha! Den er superlett å legge på, og øynene åpnes virkelig. Min absolutte favoritt av alt jeg eier av sminke!

Hva synes du om hverdagssminken min?

- Sigrid Theres

Én kommentar

Henriette

12.03.2013 kl.18:49

Så mye fint!:)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡