Latest insta moments


Heihei!

Har vært i Lofoten siden forrige lørdag på hytta uten nett, så derfor har det ikke blitt noe blogging på meg. I morgen er siste dagen her, så jeg skal nye kvelden og morgendagen med familien og slekta, og så drar jeg til Narvik på onsdag for å besøke tante som jeg ikke har vært hos på et år nå! Er egentlig ganske sliten nå, så orker ikke skrive så mye, men legger heller ut instagram bilder fra di siste ukene. Har ikke vært så aktiv der heller, men hvis noen vil følge meg heter jeg Sigridtheres.1. På besøk hos beste Lisa etter tivoli. 2. Chiller på jobb mens jeg ventet på Sandra. 3. Lisa og Sandra kom på besøk da jeg var alene hjemme og vi lagde amerikanske pannekaker, NAM! 4. Juhan og jeg var hos Lisa. Siste besøket mitt der faktisk, nå bor hun i Trondheim :( 5. Selfie deluxe!! 6. Kjekkeste Beckham ungene!7. Fikk endelig kjøpt Acne skjerfet! Elsker det!! 8. Meg og Lisa på 17.mai. 9. Pimpa opp iPhone laderen, ble såå fin! 10. Instagram'en min ble hacka, ble passelig sur her haha. 11. Søt liten tekst. 12. Kjøpte meg denne fine energidrikken som var rosa, men den smakte dritt rett og slett ... Fikk iallefall prøvd den ut da!13. Fineste BMW'en ever. Drømmebilen min! 14. På tur til Lofoten. 15. Første besøket på Huset cafe på Leknes, er såå fint! 16. Selfie igjen.. 17. Kjøpte meg en liten bok på Nille og satte på litt klistremerker. 18. Og så avslutter vi med enda en selfie haha!

På torsdagen kjøpte jeg meg forresten litt nytt som jeg har ønsket meg en stund. Fikk tilbake kameraet mitt i dag, så skal prøve å få tatt bilder av det enten i dag eller i morgen. Ha en fin kveld, søte dere, så blogges vi!

- Sigrid Theres.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡