Endelig helg


Er sååå deilig å endelig ha helg igjen, dere aner ikke! Har ikke hatt ordentlig helg følelse på lenge, men akkurat i dag da jeg satte meg på bussen fra skolen slo det skikelig inn at jeg faktisk har fri i et par dager. Har bare vært stress på skolen denne uka, og jeg har hatt noe å gjøre konstant med både skole, trening, jobb og lekser. Er ganske deilig å sette seg ned og for en gangs skyld tenke at NÅ har jeg fri og kan gjøre nøyaktig det jeg har lyst til! Tenker å få fikset meg et nytt design nå i helgen (ja, jeg skal bytte allerede) med tanke på at det jeg bruker nå er så grått og kjedelig, og om vinteren trenger vi litt farge! Er egentlig ganske lei av å drive med bloggdesign, men det må jo til.

Nå er vel mamma på tur ut av dusjen snart, og da regner jeg med at hele familien møtes i stua for å se The Voice. I kveld har vi spist reker og blåskjellsuppe, var utrolig godt! Er så koselig å få litt tid til familien igjen, og nå er det vel tredje fredagen jeg sitter hjemme med dem istede for å dra ut med venner. Håper dere alle har en super kveld og helg uansett hva planene er, for det skal iallefall jeg ha!
- Sigrid Theres

Én kommentar

~Thessa Braathen~

26.10.2013 kl.01:20

Syns designet ditt var kjempe fint jeg ! :) God helg ! :D

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡