Dødtid


 For et ord sier mer enn tusen tegninger.

Akkurat nå er jeg verdens lykkeligste jente, og det har jeg vært siden Magdi og Chirag kom gående mot meg litt over klokka fem i dag. Det å se dem fikk hjertet mitt til å banke litt ekstra raskt og pulsen til å dunke litt hardere, for det har alltid vært en stor drøm å få møte dem! Har aldri vært starstrucked, men akkurat da fikk jeg et kick da jeg så de to guttene som jeg har sett opp til og som har inspirert meg i så mange år! Husker så godt da jeg og Sandra hadde meldt oss på Ungdommens Kulturmønstring i Tromsø og skulle velge en låt å lage koregrafi til, for det var nemlig ikke et alternativ å velge noe annet enn Karpe Diem! Er ganske sikker på at jeg kan absolutt alle sangene deres, og da mener jeg hvert eneste ord. Lillesøsteren min på 6 år er også kjempefan, og dere kan jo tenke dere til hvem som satt hjemme og var misunnelig på storesøster? Var en periode hvor hun alltid sa "Dadda, kan vi høre på skarpe diem?" med en gang vi satte oss inn i bilen.

Musikken til disse gutta både har vært og er en stor del av livet mitt, og de påvirker meg på en måte med de låtene de har skrevet. Jeg elsker alt de står for og at de tør å vise Norge og verden hvem de er og hva de mener. De har så mye godt å gi, og vi har mye godt å ta imot.

Har du et forbilde, og har du møtt dem?
- Sigrid Theres

Én kommentar

JUNE CHARLOTTE

12.12.2013 kl.18:11

åå herlig tenkte meg dit når de var i trondheim jeg og, meen det ble ikke noe av så

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡