Food... and stuff


Hei!

Sitter og ser på film og slapper maksimalt av mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Har nettopp stappet i meg dagens siste måltid, så jeg må vel bare friste meg selv med tankene på smoothie og salat til frokost nå. Har satt meg som mål å prøve å spiste litt sunnere og få et litt mer strukturert kosthold enn jeg har hatt de siste årene. Har faktisk ikke vært så vanskelig som man skulle tro, det eneste du må endre på er tankegangen din - bytt ut sjokoladen meg youghurt og musli, og brusen med en smoothie. Men man skal jo heller ikke ta heeelt av da, noen ganger er det lov å kose seg litt og!

I morgen er det iallefall skole igjen, og jeg er så lite klar! Har hatt en såå herlig helg uten jobb eller noen planer, og for en gangs skyld har det vært fantastisk å være i sitt eget selskap så lenge. Åh, sommerferie, kom fort!- Sigrid Theres

5 kommentarer

CHARLOTTE M J

02.02.2014 kl.21:39

Ååååh! så skikkelig godt ut :o <33

Andrea Ramstad Aatlo

02.02.2014 kl.21:46

det så så godt ut, helt enig med at man må kunne kose seg litt, men mest sunt. Ha en fin uke :)

Sigrid Theres Nystad Johnsen

02.02.2014 kl.22:03

CHARLOTTE M J: Skal love deg at det var såå godt!

Sigrid Theres Nystad Johnsen

02.02.2014 kl.22:04

Andrea Ramstad Aatlo: Så sant, så sant! Takk, håper du har en fin uke, du og! :-)

Caroline

03.02.2014 kl.20:35

Ser deilig ut ja! :)

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡