Fruit on my mind


Hei på deg!

I forrige uke bestilte jeg meg flybilletter til Trondheim (!!!!) endelig. Skal besøke min bestevenninne som flyttet nedover for omtrent et år siden, og jeg gleder meg helt sinnsykt!

Siden sist har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har begynt på skolen nå for real, og jobber en del. Har fått praksisplass på SATS nå på mandager, så skolehverdagen min er litt lettere å komme gjennom. Ukene går faktisk så utrolig kjapt nå, og jeg merker at skoledagene bare flyr forbi! Har heldigvis mye å se frem til for resten av året, selv om det ikke er så lenge igjen.

For at dette innlegget ikke skal se så tomt ut skal jeg legge ut noen insta-bilder som jeg har spist/drukket opp for lenge siden.


Dette er favorittmaten min for tiden! Første bildet er mager vaniljekesam med blåbær, jordbær, bringebær og banan. Andre bildet (som dere allerede ser) er en fredagskveld med jordbær og banan, dyppet i ♥NUTELLA♥


My favorite smoothies! Den første har jeg laget med mango, lime, avocado, kesam og juice. Den andre er fra Five a Day som nettopp har åpnet på Jekta Storsenter. Skal ikke se bort ifra at jeg blir stamkunde på dette stedet, I love it!

- Sigrid Theres.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡