Fruit on my mind


Hei på deg!

I forrige uke bestilte jeg meg flybilletter til Trondheim (!!!!) endelig. Skal besøke min bestevenninne som flyttet nedover for omtrent et år siden, og jeg gleder meg helt sinnsykt!

Siden sist har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har begynt på skolen nå for real, og jobber en del. Har fått praksisplass på SATS nå på mandager, så skolehverdagen min er litt lettere å komme gjennom. Ukene går faktisk så utrolig kjapt nå, og jeg merker at skoledagene bare flyr forbi! Har heldigvis mye å se frem til for resten av året, selv om det ikke er så lenge igjen.

For at dette innlegget ikke skal se så tomt ut skal jeg legge ut noen insta-bilder som jeg har spist/drukket opp for lenge siden.


Dette er favorittmaten min for tiden! Første bildet er mager vaniljekesam med blåbær, jordbær, bringebær og banan. Andre bildet (som dere allerede ser) er en fredagskveld med jordbær og banan, dyppet i ♥NUTELLA♥


My favorite smoothies! Den første har jeg laget med mango, lime, avocado, kesam og juice. Den andre er fra Five a Day som nettopp har åpnet på Jekta Storsenter. Skal ikke se bort ifra at jeg blir stamkunde på dette stedet, I love it!

- Sigrid Theres.

Tilbake til hverdagen


Hei babes! Missed me?

Nå er jeg endelig tilbake til hverdag igjen med vekkerklokka på sju, mye bussturer og skole. Føltes veldig deilig å våkne i dag og komme på at jeg skulle begynne på skolen igjen. Har virkelig savnet å gå på skole og ha en litt mer strukturert hverdag i sommer. Var så utrolig heldig at jeg kom inn på service og samferdsel VG1 i år, og jeg gleder meg til å få en litt motiverende skoledag, som ikke kun handler om matte, geografi, samfunnsfag eller naturfag!

Anywho, nå ble det litt mye skolesnakk her! Tenker på enten lage en video eller bare legge ut bilder av mine innkjøp fra sommeren, og kanskje litt til. I tillegg har jeg jo glemt å svare på spørsmålsrunden som jeg startet for en stund siden, så tror vi utsetter den til litt senere ♥

Sees snart!Sigrid Theres.

Dagens besøkstid


Hola!

Akkurat nå står vi på kjøkkenet og lager dagens middag, som er pannekaker. Sandra og Elise kom innom for å lage middag før vi sulter ihjel, så det skal bli godt å ha litt jentetid med mat i magen!

Elise og Sandra er mine beste venninner i heeele verden, for de er så flinke å lage mat ♥♥♥

Sigrid Theres.

Mine favoritt klokker


Husk spørsmålsrunden min HER, avslutter den snart!


Hei dere!

Nå sitter jeg med Sebastian i fransken, så tenkte jeg kunne dele mine fine skatter med dere. Har mange klokker som jeg har brukt og slitt ut oppigjennom årene, men disse er mine aboslutte favoritter.Alle mine fineste ♥Sølvklokke fra MangoVet ikke helt hvilket merke denne er, men fikk den fra tante sin gullsmedforetning. Den er såå fin!Min aller fineste hvite klokke! Fra et av mine favorittmerker - NEXT2Min nyeste og aller fineste! Elsker denne klokka over alt på jord. Er overraskende nok fra Glitter, og jeg betalte 150kr for den!!

030214


Heihei!

Det er så sinnsykt typisk meg å aldri få sove natt til mandag fordi jeg ikke vil forsove meg, og så forsover jeg meg allikevel! Men i dag, ladies and gentlemen, så kom jeg både tidsnok og holdt meg våken heeele skoledagen! Var ikke en så ille dag som man egentlig skulle trodd, for vi hadde en ganske anderledes dag. Først hadde vi som vanlig engelsk (favorittfaget!!!) etterfulgt av kontakttimen, hvor vi fikk fri til vi skulle ta klassebilder, og istede for fransk i de siste timene så hadde vi Den Kulturelle Skolesekken (tror jeg... hvis ikke driter jeg meg litt ut nå hehe) hvor vi lærte om filmindustrien og hvordan man lager en film - veldig interressant! Uansett så er jeg superstolt, og i morgen skal jeg gjøre det enda bedre, for nå skal jeg få meg litt søvn!

Tilbake i denne verden så skal jeg ta på meg favorittgenseren og krype under dyna før jeg slokner. Håper alle har hatt en super mandag og IKKE sitter våkne i natt!- Sigrid Theres

Food... and stuff


Hei!

Sitter og ser på film og slapper maksimalt av mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Har nettopp stappet i meg dagens siste måltid, så jeg må vel bare friste meg selv med tankene på smoothie og salat til frokost nå. Har satt meg som mål å prøve å spiste litt sunnere og få et litt mer strukturert kosthold enn jeg har hatt de siste årene. Har faktisk ikke vært så vanskelig som man skulle tro, det eneste du må endre på er tankegangen din - bytt ut sjokoladen meg youghurt og musli, og brusen med en smoothie. Men man skal jo heller ikke ta heeelt av da, noen ganger er det lov å kose seg litt og!

I morgen er det iallefall skole igjen, og jeg er så lite klar! Har hatt en såå herlig helg uten jobb eller noen planer, og for en gangs skyld har det vært fantastisk å være i sitt eget selskap så lenge. Åh, sommerferie, kom fort!- Sigrid Theres

Litt sen start


Hei!

Ble en litt sen start for bloggen sin del i 2014! Tenkte egentlig å begynne innlegget med å ønske dere et godt nytt år, men så kom jeg på at jeg kanskje er litt i senete laget... Har iallefall ikke skjedd så fryktelig mye de første ukene for min del, så har ikke hatt spesielt mye å skrive om heller, men jeg gjør det forsøk!

Som jeg allerede har sagt har jeg ikke hatt så mye å gjøre i det siste, men jeg har klart å få døgnrytmen på plass (endelig!!!) og fått gjort det superbra på skolefronten! Er så glad for at jeg endelig har fått motivasjonen tilbake nå som jeg må begynne å pugge til naturfagseksamen jeg skal ha i mai/juni. Smart som jeg er droppet jeg naturfag og geografi første året og tar de som privatist. Synes egentlig det var en ganske grei ting å gjøre når jeg ikke klarte å følge med i timene uansett, men nok skoleprat iallefall. Nå skal jeg snart på jobb og tjene meg litt penger til lappen, for det nemlig fire  måneder igjen til jeg skal prøve å kjøre opp(!!!) og jeg gleeeder meg!

Cya, babes- Sigrid Theres

Hej hej, hallå


Tror overskriften har sagt hei et par (eller tre) ganger for mye i kveld!

I dag har jeg vært på kafe med fineste Emilie fra jobb. Vi testet som sagt ut den nye kafeen i byen, og var superfornøyde! Var utrolig bra kaffe og nydelig mat! Definitivt en plass vi kommer til å stikke innom igjen, for å si det sånn. Bortsett fra det har vi vært en tur på Jekta for å sjekke ut julepynten til jobb, og så kjøpte jeg meg litt glitter til et par prosjekter jeg skal begynne med nå. Orker faktisk ikke si så mye mer enn det, for jeg har planer om å ta på meg chillebuksa og lage meg en kopp te før jeg kryper under pleddet og setter på en film. I morgen har jeg planlagt litt innkjøp her på bloggen siden jeg har vært så slapp de siste månedene, så da har jeg litt å vise frem - gled dere! Håper dere har en superbra kveld og koser dere like mye som jeg skal!

Hva har du gjort i dag da?- Sigrid Theres.

Sweet dreams


Hei!

Nå har jeg sagt meg ferdig med naturfagspugging for i kveld, så i morgen blir det et par skoletimer med pugging istede. Som dere kanskje skjønner så har jeg en prøve, og ja, den er i morgen på slutten av dagen... Har faktisk gruet meg utrolig mye til denne prøven, og det gjør jeg enda! Vet ikke helt hva som er galt med meg for tiden, men jeg føler at alt bare går i surr - har ikke noe lyst å gå på skolen, gjøre lekser, jobbe eller noe som helst! Det eneste jeg vil gjøre om dagen er faktisk å ligge hjemme i senga og se på serier til jeg sovner. Livet altså...

Over til noe litt mer koselig da! I morgen skal jeg nemlig møte Emilie etter skolen, og det blir såå godt å catche up med all guttepraten (selv om vi møttes for kun et par dager siden). Vi skal teste ut den nye kafeen i byen, så jeg tror det blir superkoselig! Har forresten også endelig ryddet rommet mitt, så det blir kanskje litt bilder når jeg har fått på plass et par ting. Og ja mamma (hvis du leser dette, noe jeg tror du kommer til å gjøre), jeg skal vaske alle klærne som ligger på gulvet mitt.........

Okei, men da har jeg ikke mer på hjertet i kveld. Nå skal jeg ta meg en varm dusj og sovne så fort som mulig!


- Sigrid Theres

Naturfag, sa du?


Hei dere!

Nå har jeg suttet på rommet i flere timer og lest igjennom naturfagsboka, og jeg er så sinnsykt lei! Har prøve i et helt kapittel i morgen (ja, jeg synes det er sykt mye!!!!), og jeg gruer meg som bare det. Skal ikke være lett å være tilbake på skolebenken, det skal jeg si deg! Anyways, jeg må vel bare være fornøyd med at jeg er back on track og iallefall får litt karaktrerer og lærer noe nytt.

Har ikke så veldig mye å si i dag. Sitter akkurat nå og vurderer om jeg skal sette på en episode Privat Praksis eller sove med en gang, men ender sikkert opp med å trykke play og sovne etter tolv en gang. Okei, men da blogges vi, babes. Ha en fin kveld!

- Sigrid Theres

Endelig helg


Er sååå deilig å endelig ha helg igjen, dere aner ikke! Har ikke hatt ordentlig helg følelse på lenge, men akkurat i dag da jeg satte meg på bussen fra skolen slo det skikelig inn at jeg faktisk har fri i et par dager. Har bare vært stress på skolen denne uka, og jeg har hatt noe å gjøre konstant med både skole, trening, jobb og lekser. Er ganske deilig å sette seg ned og for en gangs skyld tenke at NÅ har jeg fri og kan gjøre nøyaktig det jeg har lyst til! Tenker å få fikset meg et nytt design nå i helgen (ja, jeg skal bytte allerede) med tanke på at det jeg bruker nå er så grått og kjedelig, og om vinteren trenger vi litt farge! Er egentlig ganske lei av å drive med bloggdesign, men det må jo til.

Nå er vel mamma på tur ut av dusjen snart, og da regner jeg med at hele familien møtes i stua for å se The Voice. I kveld har vi spist reker og blåskjellsuppe, var utrolig godt! Er så koselig å få litt tid til familien igjen, og nå er det vel tredje fredagen jeg sitter hjemme med dem istede for å dra ut med venner. Håper dere alle har en super kveld og helg uansett hva planene er, for det skal iallefall jeg ha!
- Sigrid Theres

Latest insta moments


Heihei!

Har vært i Lofoten siden forrige lørdag på hytta uten nett, så derfor har det ikke blitt noe blogging på meg. I morgen er siste dagen her, så jeg skal nye kvelden og morgendagen med familien og slekta, og så drar jeg til Narvik på onsdag for å besøke tante som jeg ikke har vært hos på et år nå! Er egentlig ganske sliten nå, så orker ikke skrive så mye, men legger heller ut instagram bilder fra di siste ukene. Har ikke vært så aktiv der heller, men hvis noen vil følge meg heter jeg Sigridtheres.1. På besøk hos beste Lisa etter tivoli. 2. Chiller på jobb mens jeg ventet på Sandra. 3. Lisa og Sandra kom på besøk da jeg var alene hjemme og vi lagde amerikanske pannekaker, NAM! 4. Juhan og jeg var hos Lisa. Siste besøket mitt der faktisk, nå bor hun i Trondheim :( 5. Selfie deluxe!! 6. Kjekkeste Beckham ungene!7. Fikk endelig kjøpt Acne skjerfet! Elsker det!! 8. Meg og Lisa på 17.mai. 9. Pimpa opp iPhone laderen, ble såå fin! 10. Instagram'en min ble hacka, ble passelig sur her haha. 11. Søt liten tekst. 12. Kjøpte meg denne fine energidrikken som var rosa, men den smakte dritt rett og slett ... Fikk iallefall prøvd den ut da!13. Fineste BMW'en ever. Drømmebilen min! 14. På tur til Lofoten. 15. Første besøket på Huset cafe på Leknes, er såå fint! 16. Selfie igjen.. 17. Kjøpte meg en liten bok på Nille og satte på litt klistremerker. 18. Og så avslutter vi med enda en selfie haha!

På torsdagen kjøpte jeg meg forresten litt nytt som jeg har ønsket meg en stund. Fikk tilbake kameraet mitt i dag, så skal prøve å få tatt bilder av det enten i dag eller i morgen. Ha en fin kveld, søte dere, så blogges vi!

- Sigrid Theres.

Bling the phone


Hei!

Er på tur ut døra snart, men tenkte jeg skulle skrive litt til dere først. Begynner å bli en stund siden nå, men jeg orker ikke fortelle dere at jeg kommer sterkere tilbake nå, for jeg vet at det ikke kommer til å vare så lenge! Skal iallefall prøve å blogge når jeg har tid til det, men mer kan jeg ikke love.

Har laget en innkjøpsvideo til dere i dag som kommer litt senere. Har jo ikke lagt ut innkjøpene mine på en stund nå, så da har jeg funnet frem noe av det jeg har kjøpt som jeg skal vise dere. De plaggene som ikke blir vist kommer dere sikkert til å få se en eller annen gang her på bloggen uansett. "Pimpet" iPhonen min litt i går. Kjøpte meg et klistremerke cover på BikBok i fjor som jeg plutselig hadde såå lyst å sette på!

Håper dere har en fin dag videre!
- Sigrid Theres

Workout next


Hei dere!

Har enda ikke blitt ferdig med rommet mitt, men det skal bli ferdig før fredag, det er jeg bombesikker på! Men i dag er det andre planer enn det rommet. Skal ta bussen til SATS om en halvtime, og så skal jeg kjøre litt med mamma etterpå. Et helt sykt at på søndag er det nøyaktig et år til jeg kan kjøre opp. Gleder meg helt sykt!

I morgen er det jobb igjen, og det skal bli så utrolig digg, hater å sitte hjemme i flere dager i strekk og ikke gjøre en dritt! Men nå tror jeg at jeg er nødt å pakke klar treningsbaggen så jeg rekker bussen min! Vi blogges vel i morgen.- Sigrid Theres

Konsert og rabatter hos MUA


Hei dere!

På torsdag var jeg på en utrolig bra konsert på torget! P4 Vinterlyd var i Tromsø og hadde gratiskonsert hvor du kunne donere penger til Kreftforeningen og forskning mot kreft. To Dråper Vann og Malin fra MGP Jr spilte, i tillegg var det også Osloess, Eric Saade og Karpe Diem. Var utrolig gøy, og ved å donere penger kunne du også vinne dritkule premier, som foreksempel en bil, kaffemaskin og nye ski - utrolig, men sant! Jeg støttet selvfølgelig Kreftforeningen med litt penger, for det var jo hele poenget med konserten.

I tillegg har jeg fått et sinnsykt bra tilbud fra MUA Norge som du finner HER. De selger sykt bra og ikke minst billig sminke, og jeg har vært så heldig og få samarbeide med dem! De samarbeider med artister som Alexandra Burke og One Direction, så dette er skikkelig sminke. Nå har de lansert produktene sine i norge, og i sammenheng med dette får dere en rabattkode som gir deg 35% rabatt, det kan man vel ikke til neitakk til? Skriv inn MUA350 når du kommer til kassen, og du vil få rabatt på både sminken og frakten! Tilbudet gjelder fram til 27. mars, så da er det bare å hamstre!

- Sigrid Theres.

Curly hair.


Hei!

Har vært ute og tatt noen bilder til dere nå, så håper dere liker dem! Skal på besøk nå, etterfulgt av SATS, så vi sees senere!

Hva synes du om bildene?- Sigrid Theres.

I det siste


Hei dere!

I det siste har jeg vært veldig opptatt med jobb, trening og sosialt! Synes det er viktig å ta vare på seg selv og gjøre det man vil noen ganger, og ikke stresse med å komme seg hjem for å blogge og så videre. Har ikke skjedd spesielt mye utenom det vanlige i det siste, bortsett fra at jeg har vært på Vinterparty og møtt Petter Pilgaard (ja, jeg måtte bare nevne det her!). Anyways, har kommet godt igang med treningen igjen nå sammen med Mabel, og har til og med lagd mitt eget treningsprogram! Hvis noen skulle være interessert kan jeg begynne å skrive hva jeg har trent og hvilke øvelser jeg gjør, men orker ikke om det ikke er noen som ønsker det!

Nå skal jeg komme meg i seng straks, må bare fikse litt ting klart til i morgen, for da er det nemlig rumpe og bein etter jobb. Gleder meg!!

Kos dere videre i kveld.

Sigrid Theres.

Ny uke, nye muligheter?


Hei dere!

I dag har jeg faktisk fått en god del ut av dagen! Sto opp klokka 10 og støvsugde huset, før jeg satte på vaskemaskinen og slengte meg på sofaen. Jeg føler alltid at dagene er så sinnsykt korte, fordi jeg står opp sent, drar på jobb eller ligger på sofaen, og så sovner jeg alltid tidlig. Etter en lang uke med jobb, sofaen og influensa, så har jeg hatt en sinnsykt bra dag!

Denne uka føler jeg at jeg så mye å se frem til! I morgen skal jeg møte Lisa igjen, etter sikkert en måned (!), så skal jeg mest sannsynlig møte Marie på SATS på onsdag, og på lørdag er det bursdagsfeiring for Frida som blir 17, og på søndag er det Lisa time igjen! Må vel finne noe å fylle resten av uka med, men det tror jeg ikke skal bli så alt for vanskelig. Kan vel bare ta meg en tur eller tre på SATS, så er dagen min plutselig mye bedre. Forhåpentligvis kommer jeg med noen bra blogg ideer som jeg kan poste denne uka, OG jeg skal være kjempeflink å ta bilder til bloggen nå (føler det bare er ego bilder av meg her, jeg)!

Har du noe å se frem til denne uka?

- Sigrid Theres

Too messy


Hei!

Har vært sofaliggende siden lørdag, og det er så kjedelig å være syk! Når du ikke kan være ute, og familien din ikke er sosiale på en lørdagskveld, da kjeder man seg virkelig! Så i dag tenkte jeg at jeg skulle bruke kvelden på noe nyttig, så derfor har jeg satt igang project x på rommet mitt, for å si det mildt. Skal rydde, støvsuge og fikse, og i morgen eller på tirsdag skal jeg dra å fremkalle litt bilder jeg skal pynte med. Opdaterer dere sikkert senere i kveld når jeg er ferdig (forhåpentligvis er det ryddig om en time eller to!!).

Er du like flink å rote på rommet?

- Sigrid Theres.

Cougar kveld


Hei!

Har ikke så veldig mye å fortelle dere akkurat nå. Har vært en lang og trøtt dag (fikk jo faktisk bare sovet 4 timer i natt), så slet meg gjennom treningen, så jeg kunne komme hjem og slenge meg på sofaen, og det var såå digg! I morgen er det rett på jobb igjen, og så skal jeg ha en velfortjent dag fri! Nå er det Cougar Town som står for tur til jeg sovner.

Hva har du gjort i dag?Ny header


Forhåndsskrevet //

Heihei!

I går kveld før jeg la meg fikset jeg med en ny header. Var så utrolig lei av den gamle, så var godt å få byttet litt! Denne blir bare til jeg har fått tatt litt nye bilder og fikset meg en header jeg er superfornøyd med, men den er jo helt grei mens man venter.

Er på jobb nå, men etterpå blir det en utrolig hard og digg treningsøkt! Blir nok beina og rumpa mi som er stiv og støl i morgen haha. Gleder meg iallefall helt sykt nå, kan ikke vente med å løpe bort på treningssenteret når jeg er ferdig! Kan vel prøve å få tatt noen bilder til dere når jeg er hjemme, men jeg lover ingen ting, pleier jo å være i ganske sløve-modus når jeg er ferdig med jobb og trening. Anyblog, vi sees senere!

Hvilken header likte du best?

Sigrid Theres.

Finfin dag!


Hei!

Har hatt en såå fin dag i dag! Sov til klokka var rundt 2-3, og da jeg sto opp var det bare å gjøre seg klar til en ny dag, og opp å få i seg litt middag. Lillesøster kom hjem til middag, og hun hadde fått en bolle hos venninna hun hadde besøkt, og jeg hadde så sinnsykt lyst på boller! Endte opp med at jeg fikk en tredjedel av bolla hennes, og vi lagde 24 nye! Frida kom også ned en tur og spise med oss, før vi poppet popcorn og satte på en film. Er så utrolig deilig når man føler man får noe ut av dagen! Men nå sitter jeg og halvsover mens jeg skriver dette, så skal komme meg i seng. Skal gjøre mitt beste, og komme meg opp tidlig i morgen, så jeg rekker å stikke innom bloggen før jobb!

God natt!

- Sigrid Theres.

Godt nyttår!


Well hello there!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i senga mi og er såå klar for litt Cougar Town! Er så sykt sliten etter hele nyttårsaften, at det er det eneste jeg kan tenke meg å gjøre nå!

Har hatt en utrolig fin kveld! Vi fikk besøk av familie og gode venner - mye koselige folk med andre ord! Ble servert taco til oss "småungene", mens de voksne fikk litt finere mat, og i tillegg ble det quiz med matbordet! Not bad at all. Selvfølgelig ble det jo litt fyrverkeri også, og da klokka var 00.00 kom pappa med storbomba! Bombe med to lunter, og som varer i et helt minutt er ikke feil på nyttårsaften! Alt i alt var det en vellykket nyttårsfeiring, selv om det ble noen timer jobb på meg på dagen! Men nå begynner jeg å bli ganske så utolmodig, kjenner jeg, så tror vi blogges!

Hva har du gjort på nyttårsaften?


Sminkefri og greier! Looking good.

Grand Canaria


Hei dere!

Har hatt så sykt mye å gjøre i det siste at jeg rett og slett har glemt av bloggen totalt, men nå sitter jeg i syden, og da skal jeg love dere at jeg har tid til å blogge!

I dag kom vi vel til Grand Canaria rundt 1, tror jeg, og da var det rett til leiligheta for å pakke ut og slappe av i sola! Var sinnsykt deilig å komme frem etter sju timer i fly da. Enkelt og greit har vi gjort fint lite i dag! I kveld var vi forresten på en resturant rett nedenfor leiligheta vår og spiste. Var småkoselig at det kom en og spilte piano og saxofon utpå kvelden! Men nå tenker jeg egentlig å ta kveld snart siden jeg ikke fikk sove i natt i det hele tatt, så vi blogges vel! Her er noen bilder fra leiligheta vi bor i.

Skal du på sydenferie i jula?7 days left


Hei!
Ååh, dere aner ikke hvor sinnsykt mye jeg gleder meg nå! Er faktisk litt under 7 dager, 6 om noen timer, til vi reiser til syden! Gleder meg til masse soling, bading og shopping. Blir så bra!

Men nå er det natta på meg, er jobbdag i morgen og! Cya!

Relax max


Halla!

Kom hjem fra jobb for litt siden. Sykt deilig å komme hjem å legge seg rett på sofaen. Har vært så sykt sliten i hele dag, det har vel sikkert noe å gjøre med at jeg jobbet til 22.30 i går!

Kommer nok til å ligge på sofaen å glane på tv hele kvelden, så blir ikke mye oppdatering fra stua i kveld!

Vil forresten bare takke søte Betina (http://betinadurmiisi.blogg.no/) for anbefalingen av bloggen min!

Happy Bday


Heii!

Først vil jeg bare gratulere verdens beste mamma med dagen! I dag har jeg faktisk bare chilla hele morgenen. Har jo selvfølgelig vært litt feiring og oppakning av gaver og sånt, men det var heldigvis ikke før på ettermiddagen! Var en superkoselig feiring da! Vi spiste kalkun og hjemmelaget karamellpudding. Elsker rett og slett bursdagsfeiringer!

Har ikke så mye å si akkurat nå. Skal se et par episoder av Plain Jane, og så er det kveld. Opp på jobb i morgen igjen, gleder meg faktisk!

- Sigrid Theres
Goodnight


Heii!
Skulle bare gi lyd fra meg før jeg sovner. Har akkurat lagt meg ned i senga og skal prøve å sove. Er ikke bare bare å stå opp klokka 5 om morgenen for å gjøre seg klar til jobb! Håper dere får sove litt lenger enn meg da!
God natt, søte dere!

- Sigrid Theres

Helga


Hei!

Var på personalfest i helga, så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra den. Var sykt koselig å møtes, og vi hadde det kos! Kom nettopp hjem fra trening, så skal ta meg en dusj, og så blogges vi senere i kveld!
What a day


Heisann!

Er på tur i seng nå, så tenkte jeg skulle opdatere dere litt! Har vært ganske opptatt med mitt di siste dagene. I går, blandt annet, fikk jeg besøk av Frida etter jobb. Ble masse jentesnakk osv mens jeg fikset meg til gruppebildene med jobben på kvelden. Anyways skal jeg på trening i morgen tidlig, så må egentlig sove nå, men skal forhåndsskrive noen innlegg i morgen så jeg har til uka, for har både jobb og trafikalt grunnkurs da! Jaja, godnatt dere!Les mer i arkivet » November 2014 » August 2014 » Juni 2014


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits