You had me at hello- Sigrid Theres

Summer loving ...
- Sigrid Theres

Hello February


Februar kommer til å bli en bra måned, jeg bare føler det på meg. Skal ta tid til ting jeg ellers ikke har mulighet til å gjøre, skal bli flinkere til å motivere meg selv, og jeg skal lære meg å beholde alt det bra jeg har i livet og bare være lykkelig. Jeg ønsker å inspirere andre, men mest av alt meg selv, til å tro at man kan og aldri gi opp. Jeg skal bli lykkelig.
// weheartit.com

- Sigrid Theres

Dødtid


 For et ord sier mer enn tusen tegninger.

Akkurat nå er jeg verdens lykkeligste jente, og det har jeg vært siden Magdi og Chirag kom gående mot meg litt over klokka fem i dag. Det å se dem fikk hjertet mitt til å banke litt ekstra raskt og pulsen til å dunke litt hardere, for det har alltid vært en stor drøm å få møte dem! Har aldri vært starstrucked, men akkurat da fikk jeg et kick da jeg så de to guttene som jeg har sett opp til og som har inspirert meg i så mange år! Husker så godt da jeg og Sandra hadde meldt oss på Ungdommens Kulturmønstring i Tromsø og skulle velge en låt å lage koregrafi til, for det var nemlig ikke et alternativ å velge noe annet enn Karpe Diem! Er ganske sikker på at jeg kan absolutt alle sangene deres, og da mener jeg hvert eneste ord. Lillesøsteren min på 6 år er også kjempefan, og dere kan jo tenke dere til hvem som satt hjemme og var misunnelig på storesøster? Var en periode hvor hun alltid sa "Dadda, kan vi høre på skarpe diem?" med en gang vi satte oss inn i bilen.

Musikken til disse gutta både har vært og er en stor del av livet mitt, og de påvirker meg på en måte med de låtene de har skrevet. Jeg elsker alt de står for og at de tør å vise Norge og verden hvem de er og hva de mener. De har så mye godt å gi, og vi har mye godt å ta imot.

Har du et forbilde, og har du møtt dem?
- Sigrid Theres

Passion for fashion


Har ikke så mye å si i dag egentlig. Har vært hjemme hele dagen og vært syk, så da skjer det ikke så mye gøy i livet. Håper dere har en super dag iallefall, og at alle er friske og fine!


- Sigrid Theres

Don't forget to live
Hello spring.


Hei dere!

Vet jeg er litt slapp på bloggfronten for tiden, men skal prøve å skjerpe meg fremover. Har vært og kjøpt meg selvutløserkontroll, så blir iallefall litt mer enn bare inspirasjonsbilder på bloggen nå! Kameraet skal jeg forresten prøve å få med meg så og si overalt og ta så mye bilder som mulig. Nå begynner det jo å bli lyst ute igjen, og da kommer jo automatisk blogglysten tilbake for min del. Synes bildene blir såå mye finere med naturlig lys, og ikke det drittlyset man må fikse til selv. Gleder meg til å ta outfit bilder ute og være kjempefornøyd med bildene.

Nå er jeg på tur å legge meg, skal nemlig opp tidlig i morgen for å ta litt bilder til dere. Forhåpentligvis blir det hele to innlegg i morgen, og det er vel gøy? Men da blogges vi i morgen da!
Inspirasjon


Hei!

Er så sinnsykt deilig å ha ferie nå! Di siste dagene har jeg bare solt meg, sett i butikker og gått ut og spist. Har kosa meg veldig til nå! På torsdag/fredag (litt usikker) flytter vi over til et hotel istede. Tror det skal bli deilig, jeg! Vet jeg har vært litt slapp på bloggfronten, men jeg er på ferie, og da gidder jeg egentlig ikke å ta opp pcen et par ganger om dagen for å skrive om hvor lite jeg gjør! Når vi flytter over på hotellet blir det heller ikke mye blogging, da har vi nemlig kun internett i llobbyen, og det må betales for! Kjipt, sa du? Helt enig! Skal iallefall ta en god del bilder som jeg kan poste når jeg er tilbake i Norge, om vi ikke blogges fra hotellet.

Ha en fin dag videre!
Fashion inspiration
Synes?

Mohcine Aoki @LOOKBOOK


Hei!

Tenkte å dele litt fashion inspirasjon med dere! Mohcine er en 21 år gammel fashion student fra Morocco som virkelig kan kle seg! Han er en av de jeg follower på Lookbook.nu, og jeg elsker stilen hans! Han kler seg både casual og litt finere, og rocker begge deler! Skulle ønske flere gutter og menn kunne la seg inspirere av menn som han her, kanskje det hadde vært litt flere velkledde menn i Norge da!

Hva synes du om stilen til Mohcine?
Before I die


Bildet viser bare noe av det jeg vil oppnå og gjøre før jeg dør. Hva vil du gjøre før du dør?

KISSES!
It's OK not to be OK


Favorittsangen min atm!! Hvert eneste ord er så ekte og sant. Er verdt å høre på den.

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits