Latest insta moments


Hei!

Beklager for fraværet den siste uken, men har hatt så alt for mye skolearbeid, jobb og stress! Synes det er såå gøy å blogge for dere, men ser jo at jeg faktisk må sette skolearbeidet først. Håper jeg kan komme litt sterkere tilbake etter helgen, for da er jeg forhåpentligvis ferdig med det som skal være ferdig! Siden jeg ikke har noe å skrive om akkurat i dag blir det litt instagram bilder. Håper dere liker bildene, og fortsatt vil lese bloggen min selv om jeg ikke er den beste for tiden!Min nyeste klokke i samlingen, og desidert den fineste! Heeelt forelsket ♥ // Selfieee. // Mitt seneste prosjekt! Synes denne ble superfin etter jeg hadde strødd litt glitter på den!


Litt treningsinspirasjon // Selfie igjen.. heh // Verdens beste tacosalat! Hadde jeg bare husket osten haha.Smoothie og film ♥ // Litt strongwoman på gang her. // Nedtelling til 18års dagen (nå er det forresten bare 82 eller 83 dager igjen!!!!)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits