Til salgs


Halla

Har nettopp ryddet litt på rommet og funnet frem et par ting jeg har lagt ut til salgs. Har ennå kjoler, jakker og bukser og kanskje sko som skal selges, så om dere er interessert kan dere sjekke ut mappen jeg har lagt ut på facebook HER. Håper dere alle har en super dag, og så blogges vi senere!
Wants from Nelly


Hallais!

I dag har jeg ikke så mye tid til å blogge, så derfor har jeg kommet opp med dette innlegget istede! Ikke veldig kreativt, jeg vet, men jeg skal jobbe med evnene mine. Dette er iallefall noe av utvalget Nelly.com har som jeg mer enn gjerne skulle hatt i klesskapet mitt!

Ønsker du deg noe av det samme som meg kanskje?1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER

- Sigrid Theres.

Isadora Sugar Crush
Hei dere!

De siste ukene har jeg hatt så sinnsykt mye å gjøre med skole, trening, venner og så videre. Vet det ikke er noen unnskyldning til å la være å blogge, men jeg prøver da i det minste, og det er vel det som har noe å si. Har suttet med matematikken i et par timer nå i og med at vi har prøve på torsdag, så er faktisk vanvittig lei nå. Tok meg en pause fra puggingen i sted og testet t en ny neggelakk jeg har kjøpt meg - Isadora Sugar Crush i fargen 106 PINK CRUSH. Skal love dere at denne var dødsfin på, og virkelig verdt pengene, tror helt ærlig ikke neglene mine har vært så fine noen sinne! Anyways så tenkte jeg å vise dere bilder av lakken. Håper dere liker den, for jeg ELSKET den!- Sigrid Theres.

 

Favorites


Hei søte dere!

Beklager fraværet, men jeg har vært så opptatt med skole, lekser å bare det å bli kjent med klassen min di siste ukene at jeg har glemt helt av bloggen! Ble nesten sjokkert når jeg fant speilrefleksen på hylla med upubliserte bilder! Har iallefall hatt en super første uke på skolen, og den neste blir bare bedre. Gleder meg faktisk til å dra på skolen nå, noe jeg egentlig aldri har gjort før, og det er så digg!

I morgen er det skole igjen, men etter skolen setter jeg kursen opp mot Vallhall hvor jeg skal jobbe denne helga på Døgnvill-festivalen. Gleder meg så utrolig mye, for i fjor var det så sinnsykt gøy! Skal egentlig bli litt godt å komme seg på jobb igjen, selv om jeg jobbet forrige helg og. Er litt rart hvor fort man savner vanene man hadde før med en gang man skal begynne med noe nytt, for eksempel som meg som hadde et jobbår og har begynt på skolen igjen. Skal visst komme noen gamle kollegaer til festivalen, så blir gøy å jobbe med dem igjen.

Hadde da litt bildet på speilrefleksen, som sagt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere siden jeg ikke er i det fotogene hjørnet i dag. Tok bilder av favorittparfymene mine for en stund siden som jeg aldri fikk publisert, så da er det akkurat det dere får servert i dag! Synes disse er di beste parfymene i  verden, og jeg kommer nok ikke til å bytte dem ut før om en gooood stund. 

Versace Bright Crystal er min absolutte favoritt! Må bare ha den med meg uansett hvor jeg skal så jeg kan lukte godt hele tiden.Custo Barcelona er så sinnsykt god! En av mange grunner til at jeg legger meg langflat for denne er fordi den nesten blir litt "eksklusiv" med tanke på at den kun selges i Spania! Kjøpte meg den første gang vi var på Grand Canaria, og så måtte jeg vente hele 3 år (!!!) før jeg fikk kjøpe den igjen, noe som var alt for lenge for min del.

Så har vi Juicy Coture. Denne er så fantastisk at jeg ikke vet hva jeg skal si om den engang! Du må nesten bare lukte på den for å finne ut hvor amazing den er. Og så har en jo tidenes fineste flaske! (Var egentlig mest på grunn av utseende jeg kjøpte den, men endte opp med å like lukten så sykt  godt!)

Har du en favorittparfyme? Kanskje vi har samme?

-  Sigrid Theres.

Lovie dovie


Hei!

Kom så og si nettopp ned fra matbordet, har fått i meg litt god mat med familien, og det var såå godt! Skal snart sette meg ned og se litt gamle episoder av the Vampire Diaries, men først skal jeg vise dere verdens fineste neggelakk! VITA hadde kampanje på Essie da jeg var i Lofoten, hvor du fikk 3 for 2 på alle lakkene, og det var jo midt i blinken for meg som elsker Essie. Kjøpte meg en lilla og en blå som jeg skal vise dere i et senere innlegg, men denne ble min favoritt med første øyekast. Fargen heter Lovie Dovie og er en ganske barbie-rosa rosafarge, om jeg kan si det på den måten? Ganske knæsj lyserosa egentlig. Fineste lakken jeg har i samlingen til nå iallefall!!!Hva heter din favorittlakk fra Essie?

- Sigrid Theres.

Fineste i verden


Hei!

Åh, dere aner ikke hvor glad jeg er! Endelig har MAS fått inn Acne skjerfene igjen, og ENDELIG har jeg et!! Er så lykkelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er det fineste skjerfet i verden, og jeg har hatt så lyst på det i over et år nå!

Ellers har jeg vært en tur i byen (åpenbart) med Lisa og Lone. Fikk tilbake litt klær Lisa hadde lånt hos meg, og kjøpte skjerfet. Hun kjøpte forresten et i grått, dødsfint! Skal bare slappe av i kveld i og med at jeg skal på jobb 08.30 i morgen. Skal kose meg med VG Lista og litt god mat. Håper dere har hatt en fin fredag til nå, og får en super kveld!

- Sigrid Theres

New in: Hunter


Hei!

Har hatt fri i dag, og det har vært såå digg å sove lenge, slappe av og kose seg, men det varte bare frem til klokka var 4 og familien kom hjem. Har ryddet rommet mitt nå i flere timer, og jeg er enda ikke fornøyd! Har alt for mye klær, ting, sko og ja alt ... Hadde vært så deilig å kvitte seg med noe, men jeg hater å kaste og selge klær haha. Fikk hjelp av lillesøster, så da ble det litt koseligere med ryddinga.

I forrige uke kjøpte jeg meg forresten støvlene som har stått øverst på ønskelisten i flere år, Hunter! Er så glad, og de er så utrolig fine! De var på tilbud og kostet 799,- så da kunne jeg jo ikke la være! Er iallefall dødsfornøyd med dem, og gleder meg til høsten kommer så jeg kan bruke dem hver dag!
Har du Hunter støvler selv?

- Sigrid Theres

Nail polish


Hei!

Var og kjøpte meg noen nye neggelakker fra Ciaté på tirsdag som jeg tenkte å vise dere. Har bare brukt av den rosa foreløpig, men kan opdatere med et bilde av den lilla når jeg tar den på. Ble iallefall kjempefornøyd med resultatet! Kjøpte meg også både base coat og top coat fra TL. Fikk tak i det på Essens i storgata, om noen tromsøværinger skulle lure på det. Er iallefall utrolig fornøyd med kjøpet mitt!

Har du prøvd Ciaté sine neggelakker?


- Sigrid Theres

Nelly favorites


Hei dere!

Det har vært full snøstorm i Tromsø i dag. Har snødd så mye at jeg var hvit bare av å springe fra butikken til bilen, så jeg har holdt meg inne resten av dagen, jeg. Frister mye mer å se en film og kose seg inne, enn å gå ut og fryse! Er ikke så mye å si i dag, så legger heller ut mine Nelly favoritter for dere. Er direktelink under bildene1 HER // 2 HER // 3 HER4 HER // 5 HER // 6 HER7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER13 HER // 14 HER // 15 HER16 HER // 17 HER // 18 HER

Ble et ganske lagt innlegg, det her allikevel, men klarte ikke plukke ut bare noen få favoritter når alle var såå fine! Likte du noe av det samme som meg?

- Sigrid Theres 

My everyday makeup


Hei dere!

Tenkte jeg skulle vise dere hvilken sminke jeg bruker til vanlig. Er ikke store greiene, men er man blogger så er man blogger!BASE

So Totally Clean bruker jeg før jeg legger på noe annet! Den fjerner all olje og annen dritt som har lagt seg i huden din, så bruker du denne vil du få en "plain" start når du legger på sminken.

Seriously Shine Free skal hjelpe mot fet og blank hud. Jeg pleier å smøre den kun i t-sonen - altså pannen, nesen og noen gang haken. Velger å ikke bruke denne mer enn nødvendig i og med at huden kan virke ganske "tørr" om du bruker den i hele ansiktet. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med denne!

Sensai Silk er en fuktighetskrem kun for ansiktet. Jeg som har veldig lett for å bli shiny i ansiktet må bruke fuktighetskremer uten olje, og jeg er ganske sikker på at denne er oljefri! Uansett, den gir silkemyk hud, og den er min absolutte favoritt av alle kremer for ansiktet som jeg har prøvd iallefall.FACE

MAC Cover All Mix må være tidenes beste concealer! Den har en farge for alle problemområder man har i ansiktet, og den dekker så utroooolig bra! Elsker den virkelig.

The BodyShop Bronzing Powder er helt fantastisk. Tror det er en god stund til jeg har planer om å teste ut et nytt, for dette er er virkelig fornøyd med! Jeg bruker solpudder fordi jeg er mye lysere i ansiktet enn resten av kroppen, og så lenge jeg har dekket ansiktet bra ser det faktisk veldig bra ut med dette pudderet! Kosten jeg bruker har jeg kjøpt på Lindex, og ja, jeg kjøpte den fordi den var rosa, men den er veldig fin til solpudder.BROWS (bytter på å bruke di to forskjellige produktene)

The BodyShop Brow & Liner Kit er utrolig bra! Fargene blender fint sammen, og resultatet blir utrolig naturlig om du gjør det på riktig måte! Tar selvfølgelig litt tid med dette for min del, men å bruke 15-30 min på brynene med denne gjør meg fint lite. Løp og kjøp, jenter!

GOSH Eyebrow Pencil er helt grei di dagene jeg ikke orker å bruke lang tid på brynene mine. Den har en utrolig fin farge, og holder seg matt stort sett hele dagen. Det eneste negative med denne er at den gir utrolig lite farge om gangen, så du må tegne over flere ganger for å oppnå fargen du vil ha, men generelt er den utrolig fin å ha liggende i sminkemappa!EYES

MaxFactor MasterpieceMAX er den beste mascaraen jeg har prøvd til nå! Jeg elsker lange fine vipper, og denne gir meg akkurat det resultatet jeg vil ha! Den er superlett å legge på, og øynene åpnes virkelig. Min absolutte favoritt av alt jeg eier av sminke!

Hva synes du om hverdagssminken min?

- Sigrid Theres

Outfit 15.01.13.


Heei!

Hadde egentlig fri fra jobb i dag, men ble fire timer på meg allikevel! Det var egentlig sykt deilig å komme seg på jobb klokka 11, istede for å ligge på sofaen hele dagen. Dro hjem og fikset meg når jeg var ferdig, og så ble det besøk hos den nye tanta mi (vet hun blir veldig glad om jeg kaller henne tante her, haha!). Var kjempegøy å få møte familien hennes, og det var såå koselig! Men nå er det Cougar Town som står på programmet til jeg sover av, så ha en fin kveld! Synes forresten det er så inmari kleint å ta outfit bilder, men de ble jo ikke såå ille da .. Hehe.

Genser - Vero Moda      //      Bukse - BikBok- Sigrid Theres.

Litt nytt


Hei!

Har fri i dag, så har bare sovet lenge og sett på serier til nå. Har en liten "room tour" på lur til dere senere i dag, men blir desverre bare bilder. Får desverre ikke gjort så mye med det redigeringsprogrammet for film som ligger på pcen min, så gleder meg til den dagen jeg sitter og blogger fra en Macbook! Men har lovet mamma å støvsuge huset i dag (hun sa rydde og, men vet ikke heeeeelt om jeg har "tid" til det hehe ...), så derfor blir ikke dette et superlangt innlegg.

Kom egentlig bare på at jeg hadde noen innkjøp jeg ikke hadde langt ut ennå fra syden og etter syden, så tenkte jeg skulle vise dere dem nå! Ble ikke spesielt mye shopping på Grand Canaria i og med at butikkene enten var sinnsykt dyre, eller så var de jalla. Fant mye fint, men vil jo helst ha ti billige og fine plagg, enn ett sykt dyrt! Menmen, enjoy!

Begge toppene er fra Monki, og var på salg. En blå kostet 60, og den sorte kostet 100.Fiine genseren fra Gina Tricot! Husker ikke prisen.
YSL leppestift i fargen 1 Rouge Volupté. Betalte nesten 200 kr for den, så sparte meg faktisk en hundrelapp på å kjøpe den i syden - love it!Custo Barcelona, også kjøpt i syden. Er min favorittparfyme nummer 1! Den lukter så utrolig godt! Synd den ikke selges i Norge, folkens.

Fant disse i en liten skobutikk til 10 euro tilsammen, så klarte rett og slett ikke si neitakk! Utrolig deilige å gå i, og såå fine sommersko! Dere ser kanskje at de rosa har blitt mest brukt haha.

Fine sparebørsa jeg kjøpte på Kremmerhuset.

Beste kjøpet på lengeee! Trenger vel ikke si noe mer enn det, for alle vet hvor herlige disse skoene er!

That's it! Håper du likte innkjøpene.
- Sigrid Theres. 

The perfect dress


Hei!

Nå som det begynner å nerme seg jul -og nyttårsfeiring tenkte jeg å komme med mine favorittkjoler fra Nelly akkurat nå, som passer veldig til begge dagene! Håper dere liker dem!

 

Julekjolen

Rød paljettkjole HER    //    Sort og beige kjole HER    //    Rød blodekjole HER    //    Hvit og beige kjole HER


NyttårskjolenHvit paljettkjole HER    //    Sort paljettkjole HER    //    Blå paljettkjole HER    //    Gull paljettkjole HER

Seneste innkjøp


Hei!

Er en god stund siden jeg har postet bilder av innkjøpene mine! Kommer ikke såå mye, selv om det er lenge siden sist, men jeg orker rett og slett ikke lete gjennom hele klesskapet mitt for å finne det jeg har kjøpt siden sist!

Som dere sikkert vet var det jo åpning av Jekta Storsenter her i Tromsø, torsdag sist uke. Var sinnsykt kult å få blandt annet Monki, Only og Gina Tricot hit til slutt! Jeg har gledet meg som en liten unge til å shoppe på alle di nye butikkene, og når det da åpnet tok jeg kanskje litt av(?) ... Her får dere iallefall litt av mine seneste innkjøp. Orket forresten ikke skrive pris i og med at jeg ikke husker noen av dem, og det er så sykt stress å lete hele huset rundt etter kviteringer ... Enjoy!

Sigrid Theres.

Genser - H&M      //      Kjole - Nelly


Jakke - BikBok


Genser - BikBok      //      Topp - BikBok


Neggelakk - Hair Shop      //      Løsnegler - Skin&Tonic


REN sett - Skin&Tonic. Fikk med to "masker" med på kjøpet som skal være veldig bra for huden! Tester den ene i kveld.Statementsmykker - BikBok


Matt solpudder - Gina TricotOppbevaringsbokser - Åhlens      //      Kubbelys - Søstrene GreneIce "uggs" - Økonomisko. Betalte kun 150 kr for dem, og de er helt sinnsykt digge å gå med!

New in!


Hei!

Har vært på trafikalt grunnkurs i dag, og i tillegg er jeg ikke helt i form, så dette er det første og siste dere får høre fra meg i dag.

Da jeg kom hjem var jeg på butikken og hentet en pakke jeg har fått tilsendt fra MakeStyle. Bildene viser vel hva det er jeg har kjøpt haha! Tenker jeg skriver et innlegg om den når jeg kommer hjem i morgen kveld etter trafikalt, da har jeg også mye bedre tid, og kan få testet den ut! Blogges i morgen da!Wants from Nelly


Heii!

Har funnet fram mine favoritter på Nelly! Noen er på salg, og andre er fullpris. Enjoy!

Rosa kjole HER      //      Hvit og beige kjole HER      //      Blå paljettkjole HER      //      Svart kjole HERGrå kjole med paljetter HER      //      Rød kjole HER      //      Rosa kjole HER      //      Hvit kjole HERBeige og blå kjole HER      //      Beige og rød kjole HER

New stuff


Heisann!

Sitter bare og chiller foran tven at the moment. Skal ikke noe spesielt i dag, bare slappe av og ta livet med ro. Er sykt digg å ha en hel ettermiddag og kveld til å gjøre akkurat det jeg vil, for det har jeg ikke hatt på lenge nå!

Vel vel, over til overskriften. Tidligere denne uka var jeg på parfymeriet i byen og kjøpte meg en ny parfyme. Er så sykt mange som har sagt at den lukter utrolig godt, så jeg måtte jo dra og lukte, og gjett hvem som var nødt å kjøpe den! Parfymen jeg snakker om er selvfølgelig Viva La Juicy! Kan rett og slett ikke beskrive hvor fantastisk godt den lukter, er en av mine absolutte favoritter! Sist jeg fant en like god parfyme var for snart tre år siden på Grand Canaria, og selvfølgelig ble den kun solgt i Spania, så jeg er overlykkelig over å endelig ha funnet en parfyme som er elskbar!I tillegg har jeg fått en av mine bursdagsgaver fra Mabel! Den kom i posten i går eller noe, og så fikk jeg den på skolen i dag. Elsker dekselet, det er så sinnsykt fint å jentete! Er fra eBay om noen lurte! Og igjen, TUSEN TAKK MABEL 


Endelig!!


Hei søteste!

Har hatt matte eksamen i dag, og jeg lover dere at det gikk rett i dass! Etter det dro jeg bort på jobb og drakk litt kaffe og spise is for å få humøret på topp igjen, etterfulgt av en HARD treningsøkt på SATS! Dagen ble iallefall bra til slutt da! Skal sette meg og se The Lying Game og Paradise nå og bare chille resten av kvelden.

For rundt en uke siden var jeg i byen og kjøpte meg nye Converse. Elsker de skoene, fins rett og slett ikke noe bedre! Har hatt disse i både svart og rød med tykk såle, så denne gangen tenkte jeg at jeg skulle kjøpe dem i hvit. Passer jo godt nå som det snart er sommer! Hvis jeg får tid i morgen legger jeg forresten ut et innkjøps innlegg om hva jeg har kjøpt i det siste. Begynner å bli en del nå!

Dere får kose dere i kveld da!
KISSES!Wants from Nelly


Hei!

Har akkurat skrevet ferdig en oppgave i norsken, og ble ganske fornøyd. Skrev en anmeldelse av Alexander Den Store, som er en danseforestilling som går på Hålogaland Teater nå. Den er serriøst helt herlig! Skal faktisk tilbake og se den enda en gang.

Back to business. Bestilte meg en kjole fra Nelly for et par dager siden. Blir faktisk min første kjole derfra! Greia er at nå har jeg fått helt dilla på Nelly kjoler, og jeg har bestemt meg for å bestille iallefall to til når jeg får lønning! Kjoler er alltid fint å ha, spesielt nå som det kommer en del bursdager framover, og så har vi skoleavsluttninga, personalfest osv - det vil si masse å pynte seg til!

Hva synes du om disse kjolene?


New in


Var innom Jekta en tur etter skolen. Skulle egentlig kjøpe meg en kjole på Carlings, men den så ikke like fin ut når jeg hadde den på som jeg trodde den skulle, så droppa det. Brukte uansett like mye penger på andre ting, om ikke mer! Håper iallefall produktene er like bra som folk sier de er!

Når jeg var på skolen hadde mamma sendt meg melding om at jeg skulle på informasjonsmøte om øvelseskjøring, så jeg og pappa kjørte avgårde, og når vi kom frem var det heeelt mørkt og stengt! Ringte mamma, og hun hadde selvfølgelig tatt feil på datoene, og møtet er egentlig i morgen haha. Takker! Nå skal jeg kose meg med One Tree Hill og slappe av.

St. Moriz, Cubus 99,-  //  BodyScrub, Vita 69,-  //  Batiste tørrsjampo, Vita 55,-

Wants from Gina Tricot


Har ikke blogget noe særlig i det siste fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. Håper på at der blir bedre nå som det skal skje litt mer!

Satt og så på klær på nett da jeg kom hjem fra skolen. Er det flere som har fått med seg at det er sykt mye fint som er kommet/kommer i butikkene? Tror jeg skal begynne å shoppe til sommeren nå, jeg, for det er nok helt sikkert utsolgt når sommeren kommer! LØP OG KJØP!!

Min ønskeliste fra Gina Tricot

Anmeldelse: ELF sminke


Har en god del sminke fra ELF, så tenkte jeg kunne skrive et innlegg om den. Hadde egentlig filmet dette, men er skikkelig forkjølt, så stemmen min var heeeelt forferdelig!Tinted Moisturizer: Detter er en dagkrem med farge, solfaktor og vitaminer. Har hørt den skal være veldig bra, men jeg er litt småskeptisk. Den er veldig oljete, og huden føles fet når jeg har den på. Synes den er som en "tykk" lotion, ikke særlig digg med andre ord! Kan hende jeg kanskje kommer til å bruke den i sommer når jeg bare vil ha litt sminke på meg, men er ikke noe jeg ville brukt til vanlig akkurat. Noe som er viktig å huske på er at når du skal bruke den må du smøre den i hele ansiktet, for hvis du ikke gjør det vil det se veldig flekkete og unaturlig ut!

Complete Coverage Concealer: Denne likte jeg heller ikke veldig godt. Den var også veldig oljete og sitter ikke spesielt lenge på huden. Synes ikke den dekker spesielt godt. Huden ser veldig tørr ut når du bruker denne, og jeg synes ikke den holder det den lover! Æsj, æsj og atter æsj.All Over Cover Stick: Denne her er jeg faktisk overraskende fornøyd med! Den dekker ganske bra, og huden ser ikke sååå ille ut etter man har lagt den på. Har alltid irritert meg over at de fleste produktene gjør huden min tørr, men denne gjør ikke det. Foretrekker å bruke kost til denne for best resultat.Minty Lip Gloss: Må bare få sagt at denne er jeg ikke så veldig fan av ... Den lukter mint, noe jeg likte veldig godt, og fargen er superfin på! Når det kommer til det negative med den må jeg nesten si at den svir helt syyykt når du tar den på leppene. Er ikke sånn "digg" sviende, men er serriøst helt forferdelig!! I tillegg er den veldig klissete, og ekkel når man skal prate.

Super Glossy Lip Shine: Denne er blitt min favoritt lipgloss #1. Den smaker utrooolig godt, skikkelig søtt, og har i tillegg solfaktor 15. Fargen er dritfin, og den er ikke for glossy (selv om den heter Super Glossy). Lovelovelove! Absolutt mer verdt enn 13 kroner! Eneste negative er at tuben ikke er helt full når du får den, så er litt mindre enn man forventer da.Studio Conditioning Lip Balm: Elsker denne! Den smaker også veldig søtt og har en søt, "classy" farge. Er da ikke en lipgloss, så den er ikke glossy, noe jeg elsker. Krukken er også supersøt, og jeg er dødsfornøyd med den! LØP OG KJØP!!Cream Eyeliner: Denne er jeg så sykt glad for at jeg kjøpte! For det første koster den bare 31 kroner (SUPERBILLIG!!!), og så er den helt vanvittig bra! Den sitter hele kvelden! Den er superlett å påføre, men jeg anbefaler å kjøpe en ny eyelinerbørste samtidig som denne, for den børsten du får med er ikke akkurat mye å skryte av. Uansett, denne er et must i sminkepungen!Brightening Eye Color: Bruker ikke øyenskygge spesielt mye, men denne likte jeg! Applikatoren er, som dere sikkert skjønner, ikke mye å skryte av, men selve øyenskyggen har sinnsykt fine farger! Elsker at disse fargene passer så godt sammen, og at de ser naturlig ut. Åpner og fremhever øynene mine veldig iallefall! Forresten veldig lurt å bruke primer under denne for den holder ikke så veldig lenge på egen hånd.Natural Radiance Blusher: Liker denne veldig godt! Selv om etuiet ble ganske stygt med en gang er jeg rett og slett avhengig av denne! Valgte å kjøpe en lysere farge så det skulle se naturlig ut, men neste gang tror jeg at jeg kommer til å gå for en litt mørkere. Veldig fin farge iallefall, men skal du kjøpe en selv så ikke bestill i fargen Shy, den kommer kanskje til å være nesten usynlig.Total Face Brush: Denne er litt hard i begynnelsen, men den blir bedre etterhvert. Synes ikke den var verdt 13 kroner engang for å si det sånn. Noen dager etter at jeg begynte å bruke den løsnet skaftet. I tilleg røyter den litt, men det gjør vel de fleste "billigbørstene", så forventet ikke at den ikke skulle gjøre det. Anbefaler dere egentlig å kjøpe en børste til ansiktet en annen plass.

Concealer Brush: Overraskende nok er denne enda brukbar! Funker ganske greit egentlig, bedre enn andre concealer børster jeg har hatt, og denne er faktisk den billigste! Love!!

Angeled Eyeliner Brush: Har ikke annet å si om denne enn LØP OG KJØP! Den er best rett og slett.Blending Wedges: Vær så snill, for all del, IKKE kjøp disse! Har brukt en, og den ble ødelagt etter jeg hadde brukt den en gang til å legge sminken. Hvem kjøper disse for å måtte kjøpe nye hver uke? Ikke jeg iallefall!Brush Shampoo: Denne har jeg ikke brukt enda, men fy f*** som en lukter! Er det noen som har prøvd den, så please fortell meg at børstene IKKE kommer til å lukte så fælt!!

Det var slutten på anmeldelsene. Likte du innlegget?

 

Coming soon!


Hey dere søte!

Husker dere når jeg posta bildet av denne pakken for noen måneder siden?Vel .. i og med at jeg får en slik pakke mest sansynlig neste uke så tenkte jeg at jeg kunne videoblogge/skrive en anmeldelsepå alle E.l.f produktene jeg har! Har en del nå, så er vel på tide å la dere få vite hva jeg faktisk synes om dem! Neste pakken vil ikke være fullt så spennende som de tidligere har vært, men skal teste dem ut og komme med ærlige meninger om dem og!

Forresten! Når det kommer til mineralsminken så skal jeg teste ut E.l.f. sin variant først i og med at jeg prøver å spare litt penger akkurat nå, og så får vi se om jeg kanskje kan teste ut noen av de dyrere etter hvert!

Nye produkter!


Etter jobb dro jeg innom senteret en tur for å handle noen småting. Trengte nye produkter til huden min, så jeg dro innom Vita og kjøpte meg et par stykker. Gleder meg til teste dem ut, har hørt så sinnsykt mye bra om dem! Skal ta meg en dusj nå før jeg prøver dem ut, og så skal jeg bare chille resten av kvelden. The Voice er satt på opptak, og fredagskvelden er i boks!

Har dere forresten noen tips til morsdags gave? NEED ASAP!


Hvilken er best?


Siden jeg enda er syk har jeg "window shoppet" litt i dag. Tenkte jeg skulle freshe opp sminken min med litt mineralsminke. Vurderer sterkt å kjøpe meg en startpakke eller noe lignende så fort som mulig, for jeg synes ikke sminken jeg har nå holder så lenge som jeg vil. Jeg tar godt vare på huden min og bruker alltid primer under sminken, så skjønner ikke hvorfor den ikke vil sitte hele dagen!

Håper dere kanskje kunne linket meg sider hvor andre har vurdert sminken, fortelle selv hva dere mener hvis dere har prøvd den, og ja ... hjelpe meg å bestemme meg!
De forskjellige merkene jeg har å velge mellom når det kommer til mineralsminke er:

GloMineralsBareMinerals IDSheer CoverELF minerals


Ønskeliste


Har vært syk i dag, så det eneste jeg har gjort har vært tv, sett på klær på nettet, lest blogger og kjeda meg. Er utrolig kjedelig å være syk! Holder på å få influensa eller noe atm, IKKE GREIT. Hodet mitt holdet på å eksplodere, jeg har nettopp fått stemmen min tilbake og halsen min er så tett at jeg nesten ikke greier puste. Forventer ikke akkurat å være på skolen i morgen. Fml.  Ops, sorry ... dette ble visst et klageinnlegg.

Tilbake til overskriften! Har laget en "kollasj" av noen få plagg fra noen få butikker i dag. Here it goes.

 

Nelly kjoler


Har meldt meg på konkurransen på Nelly.no. Vinneren blir annonsert i morgen, og jeg håper så sykt at jeg vinner! Er serriøst ingen ting jeg vil mer enn å vinne den konkurransen akkurat nå haha. Kunne trengt nye kjoler, sko, gensre, vesker og så videre. Her er iallefall kjolene jeg har lagt i "garderoben" min.

Kjole 1 her // Kjole 2 her

Kjole 3 her // Kjole 4 her

Kjole 5 her // Kjole 6 her

Kjole 7 her // Kjole 8 her

Nye sko!


Fikk skoene mine som jeg bestilte fra Brandos.no i dag! Super glad! Har brukt søstra mi sine sko på trening til nå, så tror hu blir glad for å få dem tilbake haha. Gleder meg helt syyyykt til å bruke dem når jeg trener i morgen! Oh god, I love them!!!!

Jobber forresten i morgen, så får ikke blogget før kanskje på kvelden. Skal trene etter jobb, så er vel hjemme rundt åtte, hvis jeg er heldig? Så skal jeg vel prøve å finne på noe gøy på kvelden. Snart helg.
Love.Natta blogg


Har vært på SATS i dag og fiksa medlemskap. På søndag skal jeg på veiledning, og så kan jeg vel begynne å trene til uka! Dere husker vel forresten at jeg var med på en konkurranse som gikk ut på å vinne en krølltang for litt siden? Jeg vant! Eller .. jeg vant ikke krølltanga, men jeg kom på andreplass og vant en liten flaske Moroccoanoil. Fikk den i posten i dag da mamma kom fra jobb. Superglad selv om jeg ikke vant hovedpremien!

Driver og lager meg ny facebook profil nå. Er så dritt lei av å ha masse randoms som popper opp i loggen. Skal beholde den gamle, men den nye blir det kun folk jeg kjenner på. Digg!

Ble forresten ikke noen selvdigger bilder i dag i og med at jeg ikke følte meg helt vanvittig pen. Men tar kveld nå, snakkes i morgen!

Innkjøp & SATS


Må bare legge ut innkjøpene mine kjapt fordi jeg må pakke baggen og spise middag nå. Bussen min går om en halvtime, så må kjappe meg nå. Skal trene med en venninne på SATS i dag. Begynner der selv i morgen, men mer om det senere!


Bokstav, oppbevaringsmuffin og skål / Kremmerhuset
Liten og stor glasskrukke / Åhlens


Bilderammer og oppbevaringsboks / Åhlens


Treningstights / Gsport
Topp / Carlings


Tubebh / BikBok
3 bher / Lindex


Sugekopp til iPod eller iPhone / Acezzorise

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits