Empty


Føler ikke helt for å ta masse bilder av meg selv i dag og fortelle dere alt jeg gjør. Er sykt sliten og slapp og har masse lekser å få gjort. Dessuten er jeg helt sykt trøtt, og alt jeg egentlig vil gjøre er så ligge på skofaen med brownies og se på tv, men selvfølgelig er kontoen passe tom. Love my life! Hadde egentlig også tenkt å trene i kveld men ble nødt å nøye meg med den timen jeg fikk trent etter skolen, for mamma dro på møte og jeg er barnevakt. Blir så sykt trøtt av å se på barne tv, er faktisk helt SYKT!

Tror jeg skal skjerpe meg nå og gjøre lekser før jeg sovner. Wish me luck!

Nelly kjoler


Har meldt meg på konkurransen på Nelly.no. Vinneren blir annonsert i morgen, og jeg håper så sykt at jeg vinner! Er serriøst ingen ting jeg vil mer enn å vinne den konkurransen akkurat nå haha. Kunne trengt nye kjoler, sko, gensre, vesker og så videre. Her er iallefall kjolene jeg har lagt i "garderoben" min.

Kjole 1 her // Kjole 2 her

Kjole 3 her // Kjole 4 her

Kjole 5 her // Kjole 6 her

Kjole 7 her // Kjole 8 her

Kafébesøk


Etter jobb i dag dro jeg på kafé med Lisa. Var sykt koselig da, og vi ble sittende i over en time. Skulle egentlig rett hjem etter jobb, og stoppa bare på den andre Kaffebønna da jeg skulle til bussen. Har ikke så mye å si akkurat nå .. Skal dusje nå, spise kvelds og så legge meg. Klar til ny uke på skolen! Tenkte jeg skulle vise dere skoene jeg kjøpte for en stund siden i morgen. Har hatt de i underkant av en måned nå, men har helt glemt av at jeg skulle legge dem på bloggen, kunne trengt litt hjelp når det kommer til å huske ting altså!

Noe dere savner på bloggen min forresten?
Friday night


Jobb jobb jobb. Har jobba både fredag og lørdag, og jobber i morgen og! Digg med litt penger! Joa. Skal ned til Kristine om en time, så skal dusje og skifte nå, stinker jo kaffe av meg (greide å gå rett i en på jobb i dag som holdt en espresso i hånden. Fikk espresso utover hele buksa, sokkene og skoene ... Bra jobba!).

Bilder fra i går kveld. Ble The Day After Tomorrow og en haug med bilder!Skolekos


Skulle egentlig blogge i går, men sovna på sofaen, og når jeg våkna var klokka blitt så mye at jeg ikke orka å blogge. Jaja. Jobber fra etter skolen til klokka 6, så blir vel noe i 7-8 tiden. BLOGGES!

Still alive


Ville bare gi et lite tegn på at jeg er i live før jeg drar på møte om videregående. Har hatt det ganske tøft den siste uka, og har derfor ikke prioritert bloggen først, men ting er bedre nå og jeg er klar for hverdagen! Vil helst ikke ta opp problemene mine på bloggen i og med at noe av det er ganske personlig, og jeg føler at masse fremmede desverre ikke har noe med dette å gjøre.

Tenker jeg legger ut noen bilder kjapt nå før jeg drar, og så kommer jeg med et litt mer interessant innlegg i morgen, ok? Cya!

Så årets første solstråler på søndag <3

Møtte disse kjekkasene i helga!
Nye sko!


Fikk skoene mine som jeg bestilte fra Brandos.no i dag! Super glad! Har brukt søstra mi sine sko på trening til nå, så tror hu blir glad for å få dem tilbake haha. Gleder meg helt syyyykt til å bruke dem når jeg trener i morgen! Oh god, I love them!!!!

Jobber forresten i morgen, så får ikke blogget før kanskje på kvelden. Skal trene etter jobb, så er vel hjemme rundt åtte, hvis jeg er heldig? Så skal jeg vel prøve å finne på noe gøy på kvelden. Snart helg.
Love.Umotivert


Har ikke blitt mye oppdateringer i dag. Jeg har nemlig suttet foran pcen i hele dag og jobbet med engelsk fordypnings fremlegget jeg skal ha på skolen i morgen. Er ferdig nå (takk gud!!). Skal opp og lage meg litt mat før jeg setter meg foran tven resten av kvelden. Digg at jeg ikke skal trene i dag, hadde nok verken hatt tid eller orket selv om det er utrolig deilig!

Har fått sansen for svarthvitt bilder hehe. Prates i morgen!

You wanna be on top?


Har nettopp sett semifinalen av Top Model. Gleder meg til i morgen for å se hvem som vinner! Typisk meg å ikke følge med på sesongene når de går en gang i uka. Liker mye bedre å se en ny episode hver dag haha. Skulle egentlig trene med Lisa etter skolen, men ble ikke noe av, så jeg chiller i dag og trener alene i morgen.

Trenger motivasjon og tips. Hva liker dere å lese om?

God morgen!


Våknet for rundt to timer siden, men har bare lugget i senga og lest moteblogger og sånt. VGnett er jo stappfullt av "mokkamann"-dramaet, noe jeg selv mener var sinnsykt unødvendig! Greit nok at de er fra ladet osv, men det gir dem faktisk ikke rett til å kødde med hudfargen til folk, og spesielt ikke de som overrekker dem prisen! Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor de vant en gang! Jeg vet ikke med dere, men jeg har faktisk aldri hørt om dem engang.

Var på filmkveld i går hos bestevenninna mi. Vi leide en film som skulle være sykt skummel, men den var faktisk ikke den verste jeg har sett, så var litt skuffa når den var ferdig. Bedre lykke neste gang! Var iallefall superkoselig!

Tror nok jeg skal komme meg ut av senga nå og prøve å få i meg litt mat og sånt. Er ikke så mye spennende som skjer i dag, skal bare trene senere. Føler bloggen min er så super interessant for tiden! Gleder meg til den dagen jeg vet hva jeg skal blogge om. Cya later, folkens!

Mål for året


Jeg vet at alle allerede har satt sine "nyttårsforsetter", men det funker ikke for meg. Jeg greier aldri holde nyttårsforsettene mine, så jeg har brukt litt lengre tid på å finne ut hvilke mål jeg skal sette meg for året. Her kommer de iallefall!

Begynne mitt nye kosthold
I år har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å spise sunnere. Jeg skal planglegge alle måltidene mine, når jeg skal spise, hva jeg skal spise osv. Skal verken spise godteri eller drikke brus og annet usunt utenom lørdager.

Trene
Jeg meldte meg som sagt på SATS i går, og jeg holder på å lage min egen treningsplan. Skal prøve å få trent iallefall tre ganger i uken. Blir veiledning på søndag, og så skal jeg prøve å ta en gruppetime i uka + to dager med vanlig trening. Gleder meg!

Spare penger
Skal mest sansynlig til Oslo i juni, jeg skal kjøpe nye møbler til rommet, skal kjøpe meg en iPhone 4S + mye mye mer. Har alltid bruk for penger til ett eller annet, så jeg har tenkt å være kjempeflink å spare penger i år!

Forbedre karakterer
Skal forbedre karakterene mine så mye som mulig. Hvis jeg vil komme inn på den skolen jeg ønsker må jeg nesten ha bedre karakterer enn det jeg har nå. Skal bruke den siste halvdelen av tiende på å konse totalt på skolen og gjør mitt beste.

Bli en bedre blogger
Jeg vil serriøst bli en bedre blogger. Jeg vil ha lesere, fine kommentarer, tilbakemeldinger osv. Jeg håper dette blir et helt fantastisk blogg-år! Looking forward to it.

Natta blogg


Har vært på SATS i dag og fiksa medlemskap. På søndag skal jeg på veiledning, og så kan jeg vel begynne å trene til uka! Dere husker vel forresten at jeg var med på en konkurranse som gikk ut på å vinne en krølltang for litt siden? Jeg vant! Eller .. jeg vant ikke krølltanga, men jeg kom på andreplass og vant en liten flaske Moroccoanoil. Fikk den i posten i dag da mamma kom fra jobb. Superglad selv om jeg ikke vant hovedpremien!

Driver og lager meg ny facebook profil nå. Er så dritt lei av å ha masse randoms som popper opp i loggen. Skal beholde den gamle, men den nye blir det kun folk jeg kjenner på. Digg!

Ble forresten ikke noen selvdigger bilder i dag i og med at jeg ikke følte meg helt vanvittig pen. Men tar kveld nå, snakkes i morgen!

Innkjøp & SATS


Må bare legge ut innkjøpene mine kjapt fordi jeg må pakke baggen og spise middag nå. Bussen min går om en halvtime, så må kjappe meg nå. Skal trene med en venninne på SATS i dag. Begynner der selv i morgen, men mer om det senere!


Bokstav, oppbevaringsmuffin og skål / Kremmerhuset
Liten og stor glasskrukke / Åhlens


Bilderammer og oppbevaringsboks / Åhlens


Treningstights / Gsport
Topp / Carlings


Tubebh / BikBok
3 bher / Lindex


Sugekopp til iPod eller iPhone / Acezzorise

Outfit 110112


Har ikke fått sove i natt, derfor har jeg tid til å blogge.

Mamma ba meg om å ha rommet ryddig til helgen, og siden jeg ikke fikk sove hadde jeg faktisk tid til å rydde! Ser nesten helt strøkent ut nå, bare litt småting igjen og så kan jeg kanskje vurdere å legge ut bilder. Har ikke det peneste rommet i verden akkurat, men jeg sparer til nye møbler og sånt. Fikk forresten lønning i går, så jeg kjøpte meg noen ting før jeg dro fra byen. Skal shoppe etter skolen med lillesøstra mi, så jeg legger ut bilder av innkjøp i kveld! Tror jeg skal lese over samfunnsfagen igjen og sminke meg nå så jeg får tid til å spise frokost!

Digggggg


Er på skolen nå, og vi har faktisk ikke lærer. Sykt digg! Tror vi sikkert får gå snart eller noe, så da får jeg vel kjøpt meg frokost en plass. Cya!

Repost av bilde.

Lykkerus!


Ble møtt av to superkoselige overraskelser da jeg kom hjem! Først stakk jeg innom Martine sin blogg, som også er min favoritt, og hun hadde valgt meg ut i innlegget hvor hun skulle linke 10 blogger utav rundt 300! Holdt på å hoppe i taket haha! Tror ikke jeg har vært så glad på lenge! Rett etterpå fikk jeg beskjed om at denne søte jenta hadde anbefalt bloggen min! Det gjorde absolutt dagen min komplett.

Var på senteret i sta med mamma og lette etter fitness sko. Gikk serriøst igjennom tre sportsbutikker uten å finne et eneste fint par på salg! Alle skoene jeg halvveis forelska meg i kosta minst 999,- Dro derifra og var litt småsur, men det ble bedre da mamma kjøpte meg to berlineboller på Spar på tur hjem. Dessuten har jeg funnet sko på nettet, så jeg tror jeg overlever! Nå skal jeg kose meg med berlinebollene mine og samfunnsfagboka. Skal være flink og pugge til prøven nå!

Forresten! Er det noen som vet om en billig nettbutikk/butikk å handle treningsklær på?


Shopping med mamsen


Heihei!
Tror ikke jeg får tid til å blogge noe senere egentlig, så derfor er jeg her nå. Mamma, pappa og lillesøstra mi kom nettopp hjem, så mamma skal vel bare dusje og så drar vi til byen for å se på treningssko. Skal begynne på SATS på fredag tror jeg, så må kjøpe litt treningstøy før den tid. Skal forresten med Lisa på zumba på torsdag, gleder meg!! Hun er min nye treningskompis.

Nå skal jeg gjøre lekser mens jeg venter på mamma. Fikk vite for noen timer siden at jeg har samfunnsfagsprøve på onsdag ... jippi. Cya!

Konkurranse tid!


Jeg har meldt meg på en konkurranse som fåregår >HER< hvor du kan vinne en Gorgeous Curl Wand. Konkurransen avsluttes i morgen, så jeg måtte bare være superrask å poste dette innlegget. Håper serriøst jeg vinner, for har faktisk ikke råd til å kjøpe den selv før om ihvertfall to måneder!

Wish me luck!

 

Follow my blog with Bloglovin

Kosekveld


Har kosekveld med meg selv i kveld. Lisa er på tur hjem, familien er ute og går på ski, og jeg aner ikke hvor de andre venninnene mine er, så da blir det bare meg! Skal kose meg med nye episoder av Glee sesong 3 og dots. Fikk forresten skremt søstra mi skikkelig i går! Hu dama på filmen gikk rundt en høystake, og jeg visste jo at det ikke var noe som kom til å skje, men jeg tok tak i armen på søstra mi og hu hylte så sykt! Hu hoppa serriøst opp av sofaen, og jeg holdt på å dø av latter!

Sto faktisk sykt seint opp i dag. Vanligvis jobber jeg jo på søndager og står opp klokka 8-9, men i dag hadde jeg fri og sov serriøst til klokka var nesten halv fire! Flaut. Gikk glipp av hele søndagskosen på morgenen ... Er egentlig sykt trist å stå opp til middag i helgene! Jaja, dere får kose dere, nå skal øynene brukes på noe annet enn blogg.

Hva skal dere i kveld?


Er faktisk sykt chill å sitte oppkobla til tv'en med pc'en! Kommer til å gjøre det med en gang jeg kommer hjem fra skolen haha!

Repeat myself


Lillesøstra mi kom akkurat ned med playstation, ostepop, brus og film. Skal koble til playstation og så fyrer vi på Skrik 4. Har sett den på kino fra før av, men ingenting er så gøy som å se småskumle filmer med den lettskremte søstra mi haha! Passer spesielt godt at vi er alene hjemme i kveld.

Gøy at jeg er blitt skikkelig film seer i det siste da! Tror jeg har sett minst to filmer daglig haha! Først New Moon, og nå Skrik 4. Tror nesten jeg må skaffe meg litt liv.

Kos dere folkens ♥

Movietime!


Har vært på jobb i dag. Hadde planer om å legge igjen et lite innlegg iløpet av de fem timene, men jeg fikk aldri tid til det. Var sykt mye å gjøre! Er så sykt sliten nå. Sitter faktisk bare og spiser rester av pepperkakehuset og ser film. Vi knuste forresten pepperkakehuset i dag!

Nå begynner Twilight: New Moon på NRK3, så vi blogges!!

Verdens fineste sko!!


Må bare poste dette før jeg legger meg!
Jeg fant de fineste skoene ever da jeg søkte rundt etter bilder på weheartit! Har så syyykt lyst på dem, men finner dem ingen steder, ikke på eBay engang! Hvis noen vet hvor jeg kan finne slike så SI IFRA!!

Good night ;*

One Tree Hill


Sitter og ser på One Tree Hill nå. Er en av de få seriene jeg orker å følge med på. Har tenkt å bare chille i kveld. Har ingen planer og er ikke nødt å gjøre noe som helst! Skal prøve å ikke legge meg så sent i dag i tilfelle jeg skal jobbe i morgen.

Forresten .. er det noen av dere som har filmtips? Elsker litt gamle romantiske komedier osv!

2011 - What did I do?


Har hatt litt problemer med bildeopplastninga på blogg.no og har derfor ikke hatt lyst å blogge i det hele tatt, men nå skal jeg virkelig skjerpe meg! Egentlig så kan de bildene ta så lang tid de bare orker, for jeg skal blogge uansett!
Kjører et sånn minneinnlegg fra 2011 som mange andre bloggere også gjør nå. Er koselig å se igjennom gamle minner og friske hukommelsen litt opp av og til.

Januar

Simon og Tomas kom til Tromsø, og vi møttes for første gang. De var på håndballturnering. Ble ganske dårlige bilder i og med at kameraet mitt fløy rundt imellom alle vi var sammen med, hah!

Jeg hadde en super-emo periode hvor jeg nesten ikke greide å dra på skolen, og bare satt hjemme og gråt.

Jeg hang med Karina 24/7. Hun var den bestevenninna mi, og fikk meg alltid i godt humør!

Februar

Kjøpte mine første extensions fra eBay. Var superstolt og brukte dem hver dag, selv om det så helt vanvittig fake ut!

Jeg hadde en greie for bart (som sikkert mange andre hadde på den tiden).


Mars

Jeg hadde mitt første outfit på den gamle bloggen.

April
Skjedde ikke noe spesielt som jeg kan huske.

Mai

Pakket og dro på klassetur i en uke til Krakow.

Feiret bursdagen min i på Hard Rock Café i Krakow, 15 år!

Juni

Konfirmerte meg.

Kjøpte meg Canon EOS 600D for konfirmasjonspengene. Var ute hele sommeren og tok bilder hele tiden.

Jeg og Kenneth var med som statister i et eller annet tv program som skal komme på tv nå i 2012.

Var med gamleklassen min på siste skoledag.

Dro til hytta i Lofoten og ble værende dær i nesten to uker. Er helt utrolig fint der! Kan vise bilder i et annet innlegg.

Juli

Hang med Mads hele tiden og tok masse skatebilder osv. Vi laget vår egen fotoblogg hvor det kun var bilder av han og tingene hans haha!

Var ute og dansa med Sandra fra halv tolv til nesten to på natta. Sykt gøy haha!

Grilla i bukta med Jasmine, Frida og Edvin.

Var fotograf for favorittbandet mitt, The Wolves, under Buktafestivalen 2011. Var bestevenn med vokalisten, Mads Ystmark, og han hadde spurt om jeg kunne ta bilder osv. Var sykt gøy!
 

Regjeringskvartalet og Utøya hendelsen. Bildet er fra fakkeltog i Tromsø like etterpå.

August

Simon og Tomas kom til byen igjen!

Fikk møte oldemor Sigrid igjen etter sykt lenge!

Fikk familiebesøk, og Kristoffer ble med på grilling i Bukta.

Fikk meg verdens beste kjæreste. Vi slo opp en uke senere hahaha!

September

Farga håret til bestekompisen min, Sander, mørkebrunt. Utrolig nok ble han ganske fornøyd.

Monkeyrevyen, varte i 3 uker.

Oktober

Pugge-dater med Marie til tentamen. Selvfølgelig bakte vi brownies først!

November

Første gang på kjempelenge at jeg dro til byen med mamma og de to småsøstrene mine.

Mabel sin bli voksen fest.

Desember

Jul og nyttår <3

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits