Cougar kveld


Hei!

Har ikke så veldig mye å fortelle dere akkurat nå. Har vært en lang og trøtt dag (fikk jo faktisk bare sovet 4 timer i natt), så slet meg gjennom treningen, så jeg kunne komme hjem og slenge meg på sofaen, og det var såå digg! I morgen er det rett på jobb igjen, og så skal jeg ha en velfortjent dag fri! Nå er det Cougar Town som står for tur til jeg sovner.

Hva har du gjort i dag?Ny header


Forhåndsskrevet //

Heihei!

I går kveld før jeg la meg fikset jeg med en ny header. Var så utrolig lei av den gamle, så var godt å få byttet litt! Denne blir bare til jeg har fått tatt litt nye bilder og fikset meg en header jeg er superfornøyd med, men den er jo helt grei mens man venter.

Er på jobb nå, men etterpå blir det en utrolig hard og digg treningsøkt! Blir nok beina og rumpa mi som er stiv og støl i morgen haha. Gleder meg iallefall helt sykt nå, kan ikke vente med å løpe bort på treningssenteret når jeg er ferdig! Kan vel prøve å få tatt noen bilder til dere når jeg er hjemme, men jeg lover ingen ting, pleier jo å være i ganske sløve-modus når jeg er ferdig med jobb og trening. Anyblog, vi sees senere!

Hvilken header likte du best?

Sigrid Theres.

FITSPO


Heisann!

Nå er jo januar nesten over, og jeg skal begynne for fullt å trene på studio igjen. Foretrekker å trene litt mindre i januar, for vi vet jo alle at det er måneden det er stappfullt på alle treningssenterene i byen, og du kanskje er nødt å stå i kø for å komme til apparatene og vektene! Har vært og søkt litt på nett etter tips og øvelser for å bli fit, og tenkte jeg skulle dele litt av min inspirasjon med dere, so here you go!

Har du begynt å trene?


Sigrid Theres.

Outfit 15.01.13.


Heei!

Hadde egentlig fri fra jobb i dag, men ble fire timer på meg allikevel! Det var egentlig sykt deilig å komme seg på jobb klokka 11, istede for å ligge på sofaen hele dagen. Dro hjem og fikset meg når jeg var ferdig, og så ble det besøk hos den nye tanta mi (vet hun blir veldig glad om jeg kaller henne tante her, haha!). Var kjempegøy å få møte familien hennes, og det var såå koselig! Men nå er det Cougar Town som står på programmet til jeg sover av, så ha en fin kveld! Synes forresten det er så inmari kleint å ta outfit bilder, men de ble jo ikke såå ille da .. Hehe.

Genser - Vero Moda      //      Bukse - BikBok- Sigrid Theres.

Finfin dag!


Hei!

Har hatt en såå fin dag i dag! Sov til klokka var rundt 2-3, og da jeg sto opp var det bare å gjøre seg klar til en ny dag, og opp å få i seg litt middag. Lillesøster kom hjem til middag, og hun hadde fått en bolle hos venninna hun hadde besøkt, og jeg hadde så sinnsykt lyst på boller! Endte opp med at jeg fikk en tredjedel av bolla hennes, og vi lagde 24 nye! Frida kom også ned en tur og spise med oss, før vi poppet popcorn og satte på en film. Er så utrolig deilig når man føler man får noe ut av dagen! Men nå sitter jeg og halvsover mens jeg skriver dette, så skal komme meg i seng. Skal gjøre mitt beste, og komme meg opp tidlig i morgen, så jeg rekker å stikke innom bloggen før jobb!

God natt!

- Sigrid Theres.

Litt nytt


Hei!

Har fri i dag, så har bare sovet lenge og sett på serier til nå. Har en liten "room tour" på lur til dere senere i dag, men blir desverre bare bilder. Får desverre ikke gjort så mye med det redigeringsprogrammet for film som ligger på pcen min, så gleder meg til den dagen jeg sitter og blogger fra en Macbook! Men har lovet mamma å støvsuge huset i dag (hun sa rydde og, men vet ikke heeeeelt om jeg har "tid" til det hehe ...), så derfor blir ikke dette et superlangt innlegg.

Kom egentlig bare på at jeg hadde noen innkjøp jeg ikke hadde langt ut ennå fra syden og etter syden, så tenkte jeg skulle vise dere dem nå! Ble ikke spesielt mye shopping på Grand Canaria i og med at butikkene enten var sinnsykt dyre, eller så var de jalla. Fant mye fint, men vil jo helst ha ti billige og fine plagg, enn ett sykt dyrt! Menmen, enjoy!

Begge toppene er fra Monki, og var på salg. En blå kostet 60, og den sorte kostet 100.Fiine genseren fra Gina Tricot! Husker ikke prisen.
YSL leppestift i fargen 1 Rouge Volupté. Betalte nesten 200 kr for den, så sparte meg faktisk en hundrelapp på å kjøpe den i syden - love it!Custo Barcelona, også kjøpt i syden. Er min favorittparfyme nummer 1! Den lukter så utrolig godt! Synd den ikke selges i Norge, folkens.

Fant disse i en liten skobutikk til 10 euro tilsammen, så klarte rett og slett ikke si neitakk! Utrolig deilige å gå i, og såå fine sommersko! Dere ser kanskje at de rosa har blitt mest brukt haha.

Fine sparebørsa jeg kjøpte på Kremmerhuset.

Beste kjøpet på lengeee! Trenger vel ikke si noe mer enn det, for alle vet hvor herlige disse skoene er!

That's it! Håper du likte innkjøpene.
- Sigrid Theres. 

Godt nyttår!


Well hello there!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i senga mi og er såå klar for litt Cougar Town! Er så sykt sliten etter hele nyttårsaften, at det er det eneste jeg kan tenke meg å gjøre nå!

Har hatt en utrolig fin kveld! Vi fikk besøk av familie og gode venner - mye koselige folk med andre ord! Ble servert taco til oss "småungene", mens de voksne fikk litt finere mat, og i tillegg ble det quiz med matbordet! Not bad at all. Selvfølgelig ble det jo litt fyrverkeri også, og da klokka var 00.00 kom pappa med storbomba! Bombe med to lunter, og som varer i et helt minutt er ikke feil på nyttårsaften! Alt i alt var det en vellykket nyttårsfeiring, selv om det ble noen timer jobb på meg på dagen! Men nå begynner jeg å bli ganske så utolmodig, kjenner jeg, så tror vi blogges!

Hva har du gjort på nyttårsaften?


Sminkefri og greier! Looking good.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits