Litt sen start


Hei!

Ble en litt sen start for bloggen sin del i 2014! Tenkte egentlig å begynne innlegget med å ønske dere et godt nytt år, men så kom jeg på at jeg kanskje er litt i senete laget... Har iallefall ikke skjedd så fryktelig mye de første ukene for min del, så har ikke hatt spesielt mye å skrive om heller, men jeg gjør det forsøk!

Som jeg allerede har sagt har jeg ikke hatt så mye å gjøre i det siste, men jeg har klart å få døgnrytmen på plass (endelig!!!) og fått gjort det superbra på skolefronten! Er så glad for at jeg endelig har fått motivasjonen tilbake nå som jeg må begynne å pugge til naturfagseksamen jeg skal ha i mai/juni. Smart som jeg er droppet jeg naturfag og geografi første året og tar de som privatist. Synes egentlig det var en ganske grei ting å gjøre når jeg ikke klarte å følge med i timene uansett, men nok skoleprat iallefall. Nå skal jeg snart på jobb og tjene meg litt penger til lappen, for det nemlig fire  måneder igjen til jeg skal prøve å kjøre opp(!!!) og jeg gleeeder meg!

Cya, babes- Sigrid Theres

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits