ThankU


Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått på forrige innlegg! Setter sykt pris på det!

Kom hjem fra skolen for en stund siden, og har egentlig bare suttet foran pcen og ikke gjort en dritt. One Tree Hill ligger og venter på meg på tven, så skal begynne med leksene nå så jeg kanskje får gjort dem ferdig til middag (om jeg er så heldig da!), og så skal jeg slappe av med min favorittserie i hele verden før jeg drar på trening. Har ikke stort mer interessant å skrive om nå, så får runde av.

Ha en fin dag, søtiser!
Perfekt?


Jesse J - Nobody's Perfect

Noen dager føler jeg meg helt bånn uansett hva jeg gjør. Jeg orker ikke gjøre annet enn å stå opp, dra på skolen og hjem igjen, og bare sitte alene resten av dagen. Kroppen er tappet for energi etter en god natts søvn, og alle sosiale "antenner" er skrudd av. Jeg gjør ikke annet enn å gå i veggene hjemme. Det er de dagene jeg ikke orker gjøre en dritt. Jeg blir kvalm av tanken på å skru på pcen og se alle facebook statusene om hvor lenge du har vært sammen med typen din, hvem du har vært på besøk hos, hvor bra livet ditt er!

Jeg er så lei av å bli maset på om valg andre ikke har noe med. Er lei av at alle skal bestemme over meg. Jeg vil bare slippe fri og leve det livet jeg selv velger å leve, for menneskene ble da ikke skapt for at noen skulle stå å pirke på oss? Vi har alle feil, ingen er perfekte. Grunnen til at vi alle lever er for å gjøre det som er rett, men også begå feil. Ingen sa livet ville være lett, og ingen sa vi ville gå gjennom det feilfri, for face it - det er det ingen som vil være.

Helt til sist vil jeg bare få sagt at jeg rett og slett gir en god F i hva dere synes om meg. Synes du håret mitt er stygt, sminken min er fæl, trynet mitt er forferdigelig å se på? Well guess what, det er INGEN som tvinger deg til å lese denne bloggen, ingen som sier at du er nødt å se på meg. Det er et valg du selv gjør når du går inn på bloggen min. Love me or not.

Jeg vil egentlig ikke at "haters" skal komme i fokus, men jeg må bare få sagt at den drittungen som driver og kommenterer hvor stygg han/hun synes jeg er kan reise! IP-adressen din kommer opp, så jeg kan lett finne ut hvem du er. Ikke så tøff nå lenger, hæ?

Chickflicks


Er det noe jeg elsker så er det jentefilmer! Da tenker jeg på filmer som Mean Girls, Just My Luck, She's The Man, John Tucker Must Die, Prom osv. Noen ganger greier jeg ikke vente mer enn en dag med å se samme filmen om igjen! Jeg kan rett og slett alle replikkene, vet akkurat hva de skal gjøre, og allikevel synes jeg det er like underholdene å se på dem hver gang!

Pleier dere å se chickflicks? Isåfall, hvilke?

She's The Man, min favoritt atm.
Bilder fra gårsdagen


Hadde en superfin kveld i går med Lisa! Gikk ut og spiste pizza på Yonas, etterfulgt av dessert på Egon. Fikk valentinsgave av henne og da, sånn romduft som jeg har ønska meg. Beste bestevenninna mi 

Gjorde du noe spesielt i går?


Gaven til Lisa!


Søta 


Valentine date!


Nettopp ferdig å fikse meg osv, så skal løpe ned til bussen! Ville bare ønske dere alle sammen en sykt bra valentinsdag! Skal på resturant med bestevenninna mi nå, så vi snakkes! Kos dere!!

Coming soon!


Hey dere søte!

Husker dere når jeg posta bildet av denne pakken for noen måneder siden?Vel .. i og med at jeg får en slik pakke mest sansynlig neste uke så tenkte jeg at jeg kunne videoblogge/skrive en anmeldelsepå alle E.l.f produktene jeg har! Har en del nå, så er vel på tide å la dere få vite hva jeg faktisk synes om dem! Neste pakken vil ikke være fullt så spennende som de tidligere har vært, men skal teste dem ut og komme med ærlige meninger om dem og!

Forresten! Når det kommer til mineralsminken så skal jeg teste ut E.l.f. sin variant først i og med at jeg prøver å spare litt penger akkurat nå, og så får vi se om jeg kanskje kan teste ut noen av de dyrere etter hvert!

Nye produkter!


Etter jobb dro jeg innom senteret en tur for å handle noen småting. Trengte nye produkter til huden min, så jeg dro innom Vita og kjøpte meg et par stykker. Gleder meg til teste dem ut, har hørt så sinnsykt mye bra om dem! Skal ta meg en dusj nå før jeg prøver dem ut, og så skal jeg bare chille resten av kvelden. The Voice er satt på opptak, og fredagskvelden er i boks!

Har dere forresten noen tips til morsdags gave? NEED ASAP!


The Voice


Endelig er det fredag, og jeg er snart ferdig på jobb! Gleder meg til å komme hjem, poppe popcorn og se The Voice. Fredagens høydepunkt!


Min favoritt-dommer må bli Yosef! Han er den som lager liv i dommerpanelet. Han har alltid vært en av de rapperne jeg har digga mest og respektert. Han er seg selv, og jeg digger ham for det! Hører jeg stemmen hans er på tv så løper jeg nermest bare for å rekke å i det minste få med meg litt av det han sier! Serriøst, jeg digger ham!

Gleder meg forresten sykt til audition-rundene er over, for jeg har inmari lyst å høre mer av Aleksander Walmann. Tror aldri jeg har vært såå glad i stemmen til en norsk fyr! Helt ærlig foretrekker jeg å høre ham synge The A-team ovenfor Ed Sheeran (det er hans sang for de som ikke visste det).

Spol til 1:50 for å komme til begynnelsen av sangen! 

Love you all!


Sitter på rommet og bare slapper av med meg selv. Har sett 4-5 episoder av One Tree Hill siden jeg kom hjem. Dro på skolen i dag (STOLT!!!), men måtte dra hjem i andre økt fordi jeg hadde så sykt vondt i hele kroppen igjen. Har jobb i morgen, så jeg får bare ta meg sammen, ha med meg smertestillende i veska og jobbe! Moneymoney <3

Vet ikke helt 110% hva jeg skal blogge om i helga, men kommer vel på en eller annen strålende ide! Tenker jeg skriver et par tre innlegg i dag og poster dem i morgen.

Ville forresten bare takke alle dere som er innom bloggen min iløpet av dagen. Setter utrolig stor pris på at dere leser og kommenterer, det får en som meg til å ha lyst å blogge! Tror faktisk denne bloggen kommer til å klare seg skikkelig bra!

Love you all!
Hvilken er best?


Siden jeg enda er syk har jeg "window shoppet" litt i dag. Tenkte jeg skulle freshe opp sminken min med litt mineralsminke. Vurderer sterkt å kjøpe meg en startpakke eller noe lignende så fort som mulig, for jeg synes ikke sminken jeg har nå holder så lenge som jeg vil. Jeg tar godt vare på huden min og bruker alltid primer under sminken, så skjønner ikke hvorfor den ikke vil sitte hele dagen!

Håper dere kanskje kunne linket meg sider hvor andre har vurdert sminken, fortelle selv hva dere mener hvis dere har prøvd den, og ja ... hjelpe meg å bestemme meg!
De forskjellige merkene jeg har å velge mellom når det kommer til mineralsminke er:

GloMineralsBareMinerals IDSheer CoverELF minerals


Favorittsanger #1


Har ganske variert musikksmak, og den kommer helt ann på humøret eller innholdet i dagen min. Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine favorittlåter ATM. Enjoy!

 

Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars - Young Wild and Free

 

The Wanted - Glad You Came

 

Taio Cruz - Troublemaker 

 

Daughtry - Crawling Back To You

 

Bruno Mars - It Will Rain

 

Gym Class Heroes ft. Neon Hitch - Ass Back Home 

Marius genser


Heiaa!

Kom nettopp hjem fra personalmøtet på jobb. Var egentlig ikke helt i form for å dra dit, men tenkte jeg kunne bli så lenge jeg greide, og det gikk helt ok. Formen er ikke helt på topp enda, så tror jeg blir sengeliggende i morgen og. Håper iallefall jeg kommer meg på skolen på torsdag i og med at det er siste skoledag denne uken!

Da jeg sto opp i dag tenkte jeg at jeg fortjente en skikkelig avslappings-dag. La på sofaen og så en hel haug med Gossip Girl episoder som lå på opptaksboksen, lagde skikkelig god mat til meg selv, la meg i badekaret og så Mean Girls, og derretter sminka jeg meg så jeg kunne se litt frisk ut på møtet! Føltes helt utrolig godt å ikke se det syke trynet hver gang jeg gikk forbi et speil!

Tanta mi fra Narvik lovde meg i november at hun skulle strikke meg en Marius genser. Skulle egentlig få den til jul, men det hadde hun ikke tid til, så den ankom Kvaløysletta i dag. Blir serriøst min nye favorittgenser! Elsker den!!! Har hatt den på meg siden jeg fikk den når mamma kom hjem fra jobb, og kommer nok til å ha den på meg i morgen og. Den er serriøst så sinnsykt digg å ha på!

I morgen tenkte jeg forresten å legge ut litt fresh musikk fra favorittene mine, så stay tuned!

Ønskeliste


Har vært syk i dag, så det eneste jeg har gjort har vært tv, sett på klær på nettet, lest blogger og kjeda meg. Er utrolig kjedelig å være syk! Holder på å få influensa eller noe atm, IKKE GREIT. Hodet mitt holdet på å eksplodere, jeg har nettopp fått stemmen min tilbake og halsen min er så tett at jeg nesten ikke greier puste. Forventer ikke akkurat å være på skolen i morgen. Fml.  Ops, sorry ... dette ble visst et klageinnlegg.

Tilbake til overskriften! Har laget en "kollasj" av noen få plagg fra noen få butikker i dag. Here it goes.

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits