I det siste


Hei dere!

I det siste har jeg vært veldig opptatt med jobb, trening og sosialt! Synes det er viktig å ta vare på seg selv og gjøre det man vil noen ganger, og ikke stresse med å komme seg hjem for å blogge og så videre. Har ikke skjedd spesielt mye utenom det vanlige i det siste, bortsett fra at jeg har vært på Vinterparty og møtt Petter Pilgaard (ja, jeg måtte bare nevne det her!). Anyways, har kommet godt igang med treningen igjen nå sammen med Mabel, og har til og med lagd mitt eget treningsprogram! Hvis noen skulle være interessert kan jeg begynne å skrive hva jeg har trent og hvilke øvelser jeg gjør, men orker ikke om det ikke er noen som ønsker det!

Nå skal jeg komme meg i seng straks, må bare fikse litt ting klart til i morgen, for da er det nemlig rumpe og bein etter jobb. Gleder meg!!

Kos dere videre i kveld.

Sigrid Theres.

Ny uke, nye muligheter?


Hei dere!

I dag har jeg faktisk fått en god del ut av dagen! Sto opp klokka 10 og støvsugde huset, før jeg satte på vaskemaskinen og slengte meg på sofaen. Jeg føler alltid at dagene er så sinnsykt korte, fordi jeg står opp sent, drar på jobb eller ligger på sofaen, og så sovner jeg alltid tidlig. Etter en lang uke med jobb, sofaen og influensa, så har jeg hatt en sinnsykt bra dag!

Denne uka føler jeg at jeg så mye å se frem til! I morgen skal jeg møte Lisa igjen, etter sikkert en måned (!), så skal jeg mest sannsynlig møte Marie på SATS på onsdag, og på lørdag er det bursdagsfeiring for Frida som blir 17, og på søndag er det Lisa time igjen! Må vel finne noe å fylle resten av uka med, men det tror jeg ikke skal bli så alt for vanskelig. Kan vel bare ta meg en tur eller tre på SATS, så er dagen min plutselig mye bedre. Forhåpentligvis kommer jeg med noen bra blogg ideer som jeg kan poste denne uka, OG jeg skal være kjempeflink å ta bilder til bloggen nå (føler det bare er ego bilder av meg her, jeg)!

Har du noe å se frem til denne uka?

- Sigrid Theres

Too messy


Hei!

Har vært sofaliggende siden lørdag, og det er så kjedelig å være syk! Når du ikke kan være ute, og familien din ikke er sosiale på en lørdagskveld, da kjeder man seg virkelig! Så i dag tenkte jeg at jeg skulle bruke kvelden på noe nyttig, så derfor har jeg satt igang project x på rommet mitt, for å si det mildt. Skal rydde, støvsuge og fikse, og i morgen eller på tirsdag skal jeg dra å fremkalle litt bilder jeg skal pynte med. Opdaterer dere sikkert senere i kveld når jeg er ferdig (forhåpentligvis er det ryddig om en time eller to!!).

Er du like flink å rote på rommet?

- Sigrid Theres.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits