Mine favoritt klokker


Husk spørsmålsrunden min HER, avslutter den snart!


Hei dere!

Nå sitter jeg med Sebastian i fransken, så tenkte jeg kunne dele mine fine skatter med dere. Har mange klokker som jeg har brukt og slitt ut oppigjennom årene, men disse er mine aboslutte favoritter.Alle mine fineste ♥Sølvklokke fra MangoVet ikke helt hvilket merke denne er, men fikk den fra tante sin gullsmedforetning. Den er såå fin!Min aller fineste hvite klokke! Fra et av mine favorittmerker - NEXT2Min nyeste og aller fineste! Elsker denne klokka over alt på jord. Er overraskende nok fra Glitter, og jeg betalte 150kr for den!!

Latest insta moments


Hei!

Beklager for fraværet den siste uken, men har hatt så alt for mye skolearbeid, jobb og stress! Synes det er såå gøy å blogge for dere, men ser jo at jeg faktisk må sette skolearbeidet først. Håper jeg kan komme litt sterkere tilbake etter helgen, for da er jeg forhåpentligvis ferdig med det som skal være ferdig! Siden jeg ikke har noe å skrive om akkurat i dag blir det litt instagram bilder. Håper dere liker bildene, og fortsatt vil lese bloggen min selv om jeg ikke er den beste for tiden!Min nyeste klokke i samlingen, og desidert den fineste! Heeelt forelsket ♥ // Selfieee. // Mitt seneste prosjekt! Synes denne ble superfin etter jeg hadde strødd litt glitter på den!


Litt treningsinspirasjon // Selfie igjen.. heh // Verdens beste tacosalat! Hadde jeg bare husket osten haha.Smoothie og film ♥ // Litt strongwoman på gang her. // Nedtelling til 18års dagen (nå er det forresten bare 82 eller 83 dager igjen!!!!)

Til salgs


Halla

Har nettopp ryddet litt på rommet og funnet frem et par ting jeg har lagt ut til salgs. Har ennå kjoler, jakker og bukser og kanskje sko som skal selges, så om dere er interessert kan dere sjekke ut mappen jeg har lagt ut på facebook HER. Håper dere alle har en super dag, og så blogges vi senere!
Spørsmålsrunde


Hei!

Nå som jeg er helt fresh og tilbake på blogg.no tenkte jeg at jeg skulle kjøre igang en spørsmålsrunde om det er mange nok som er interessert! Dere kan spørre meg om alt mellom himmel og jord, så bare kjør på! Synes spørsmålsrunder er helt supre, for da får leserne bli "kjent" med bloggeren.

Ellers har jeg ikke så mye å si i dag egentlig. Har vært en helt normalt dag, som alle andre dager. Nå er det forresten akkurat en uke til jeg begynner med kjøretimer, og nøyaktig 3 måneder til jeg fyller 18! Åå, som jeg gleder meg, for nå begynner det å nerme seg! En venninne av meg fyller 18 i morgen, og gjett hvem som er så sjalu? Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde vært januar eller februar barn så jeg kunne ha bursdag tidligere.

Er det noe du lurer på om meg?


Wants from Nelly


Hallais!

I dag har jeg ikke så mye tid til å blogge, så derfor har jeg kommet opp med dette innlegget istede! Ikke veldig kreativt, jeg vet, men jeg skal jobbe med evnene mine. Dette er iallefall noe av utvalget Nelly.com har som jeg mer enn gjerne skulle hatt i klesskapet mitt!

Ønsker du deg noe av det samme som meg kanskje?1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER

- Sigrid Theres.

030214


Heihei!

Det er så sinnsykt typisk meg å aldri få sove natt til mandag fordi jeg ikke vil forsove meg, og så forsover jeg meg allikevel! Men i dag, ladies and gentlemen, så kom jeg både tidsnok og holdt meg våken heeele skoledagen! Var ikke en så ille dag som man egentlig skulle trodd, for vi hadde en ganske anderledes dag. Først hadde vi som vanlig engelsk (favorittfaget!!!) etterfulgt av kontakttimen, hvor vi fikk fri til vi skulle ta klassebilder, og istede for fransk i de siste timene så hadde vi Den Kulturelle Skolesekken (tror jeg... hvis ikke driter jeg meg litt ut nå hehe) hvor vi lærte om filmindustrien og hvordan man lager en film - veldig interressant! Uansett så er jeg superstolt, og i morgen skal jeg gjøre det enda bedre, for nå skal jeg få meg litt søvn!

Tilbake i denne verden så skal jeg ta på meg favorittgenseren og krype under dyna før jeg slokner. Håper alle har hatt en super mandag og IKKE sitter våkne i natt!- Sigrid Theres

Food... and stuff


Hei!

Sitter og ser på film og slapper maksimalt av mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Har nettopp stappet i meg dagens siste måltid, så jeg må vel bare friste meg selv med tankene på smoothie og salat til frokost nå. Har satt meg som mål å prøve å spiste litt sunnere og få et litt mer strukturert kosthold enn jeg har hatt de siste årene. Har faktisk ikke vært så vanskelig som man skulle tro, det eneste du må endre på er tankegangen din - bytt ut sjokoladen meg youghurt og musli, og brusen med en smoothie. Men man skal jo heller ikke ta heeelt av da, noen ganger er det lov å kose seg litt og!

I morgen er det iallefall skole igjen, og jeg er så lite klar! Har hatt en såå herlig helg uten jobb eller noen planer, og for en gangs skyld har det vært fantastisk å være i sitt eget selskap så lenge. Åh, sommerferie, kom fort!- Sigrid Theres

Hello February


Februar kommer til å bli en bra måned, jeg bare føler det på meg. Skal ta tid til ting jeg ellers ikke har mulighet til å gjøre, skal bli flinkere til å motivere meg selv, og jeg skal lære meg å beholde alt det bra jeg har i livet og bare være lykkelig. Jeg ønsker å inspirere andre, men mest av alt meg selv, til å tro at man kan og aldri gi opp. Jeg skal bli lykkelig.
// weheartit.com

- Sigrid Theres

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits