INSTAGRAM


Har hatt Instagram en stund og jeg ELSKER det!!! Follow meg, så follower jeg deg!

Sigridtheres @instagram

KISSES.

New in


Var innom Jekta en tur etter skolen. Skulle egentlig kjøpe meg en kjole på Carlings, men den så ikke like fin ut når jeg hadde den på som jeg trodde den skulle, så droppa det. Brukte uansett like mye penger på andre ting, om ikke mer! Håper iallefall produktene er like bra som folk sier de er!

Når jeg var på skolen hadde mamma sendt meg melding om at jeg skulle på informasjonsmøte om øvelseskjøring, så jeg og pappa kjørte avgårde, og når vi kom frem var det heeelt mørkt og stengt! Ringte mamma, og hun hadde selvfølgelig tatt feil på datoene, og møtet er egentlig i morgen haha. Takker! Nå skal jeg kose meg med One Tree Hill og slappe av.

St. Moriz, Cubus 99,-  //  BodyScrub, Vita 69,-  //  Batiste tørrsjampo, Vita 55,-

Treningsmotivasjon


Fra mandag av skal jeg fokusere 110% på treninga! Mitt mål er å ha bikinikroppen til sommern, så må virkelig ta i nå! Har slitt litt med motivasjon, men den er ganske på topp nå, og jeg satser på at jeg greier å holde den oppe lenge.
Har vært litt og lest på nett og funnet ut ganske mye. Vet ikke helt om dere intresserer dere for trening, men det er jo tross alt min blogg, og jeg kan skrive hva jeg måtte ønske på den. Sånn det ser ut nå blir det iallefall noe slikt som dette hver dag:

Frokost - Fullkornsblanding
Lunsj - Yoghurt eller et par grove brødskiver
Mellommåltid - Frukt
Middag - Proteinrik middag
Mellommåltid - Frukt eller smoothie
Kveldsmat - Et par grove brødskiver eller yoghurt med kornblanding

Er dette jeg tror jeg kommer til å leve på en stund. Håper virkelig på bra resultater, for det er ikke mange månedene igjen til bikinisesongen er igang og jeg må se smashing ut!

Wants from Gina Tricot


Har ikke blogget noe særlig i det siste fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. Håper på at der blir bedre nå som det skal skje litt mer!

Satt og så på klær på nett da jeg kom hjem fra skolen. Er det flere som har fått med seg at det er sykt mye fint som er kommet/kommer i butikkene? Tror jeg skal begynne å shoppe til sommeren nå, jeg, for det er nok helt sikkert utsolgt når sommeren kommer! LØP OG KJØP!!

Min ønskeliste fra Gina Tricot

Facebook problemer?


Gikk faktisk ikke opp for meg før nå hvor sykt avhengig jeg faktisk er av Facebook. Trodde helt ærlig livet mitt var over da det sto at brukerkontoen min ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Jeg vet serriøst ikke hva jeg skal gjøre nå. Står det kan ta TIMER før jeg får logget på igjen, og JEG OVERLEVER IKKE SÅNN PINING!!! Livet mitt er over. Ferdig med det. Orker ikke blogge noe mer i dag, så vi blogges når Facebook er oppe og går igjen. Nå skal jeg sette meg ned og se på tv og trøstespise.

Prøvemuntlig


Om tre kvarter skal jeg presentere prøvemuntligen min. Gruer meg, men jeg ble jo faktisk ferdig! Etterpå skal jeg ta meg en velfortjent tur på SATS, fordi jeg vil!

Ha en fiiiin dag folkens 


#1 unhappy girl


Headeren er bare midlertidig, driver og jobber med noe som kommer så snart som mulig!

Kjenner jeg er skikkelig lei meg nå altså! Visste at LidoLido skulle ha konsert i kveld, men jeg kunne jo selvfølgelig ikke dra! Bestevenninna mi tweeta han og fikk gratis inngang til henne og en venn, og så spurte hun meg, men jeg måtte jo selvfølgelig si nei ... Typisk at jeg har prøvemuntlig forberedelser samme dagen som mitt livs kjærlighet har konsert! Ja, du leste riktig! Noen av dere som fulgte med på MGP JR da dere var yngre? Jeg gjorde, og jeg var dødsforelska i LidoLido!!! Dere kan høre sangen HER. Greia er iallefall at jeg har sykt lyst å være på konserten nå, men jeg er ikke der, og nå er jeg lei meg og drita lei av å forberede meg til den muntligen! FML!

Andre som ELSKER LidoLido?

Chim1


Kom over en helt fantastisk fyr på youtube i dag. Serriøst, jeg har ikke ord! Elsker tekstene hans, framførelsen og ja .. ALT! Check him out, for han er verdt det!

Vet du om en bra norsk youtube'r?

 

 

 

 

KONY 2012


Vet du ikke hvem Joseph Kony er, så vær så snill å se denne filmen, spre budskapet og la ALLE få vite hvem han er! Sett av en halvtime av livet ditt til denne filmen, for den er verdt det!

Hva tenker du om dette?

Anmeldelse: ELF sminke


Har en god del sminke fra ELF, så tenkte jeg kunne skrive et innlegg om den. Hadde egentlig filmet dette, men er skikkelig forkjølt, så stemmen min var heeeelt forferdelig!Tinted Moisturizer: Detter er en dagkrem med farge, solfaktor og vitaminer. Har hørt den skal være veldig bra, men jeg er litt småskeptisk. Den er veldig oljete, og huden føles fet når jeg har den på. Synes den er som en "tykk" lotion, ikke særlig digg med andre ord! Kan hende jeg kanskje kommer til å bruke den i sommer når jeg bare vil ha litt sminke på meg, men er ikke noe jeg ville brukt til vanlig akkurat. Noe som er viktig å huske på er at når du skal bruke den må du smøre den i hele ansiktet, for hvis du ikke gjør det vil det se veldig flekkete og unaturlig ut!

Complete Coverage Concealer: Denne likte jeg heller ikke veldig godt. Den var også veldig oljete og sitter ikke spesielt lenge på huden. Synes ikke den dekker spesielt godt. Huden ser veldig tørr ut når du bruker denne, og jeg synes ikke den holder det den lover! Æsj, æsj og atter æsj.All Over Cover Stick: Denne her er jeg faktisk overraskende fornøyd med! Den dekker ganske bra, og huden ser ikke sååå ille ut etter man har lagt den på. Har alltid irritert meg over at de fleste produktene gjør huden min tørr, men denne gjør ikke det. Foretrekker å bruke kost til denne for best resultat.Minty Lip Gloss: Må bare få sagt at denne er jeg ikke så veldig fan av ... Den lukter mint, noe jeg likte veldig godt, og fargen er superfin på! Når det kommer til det negative med den må jeg nesten si at den svir helt syyykt når du tar den på leppene. Er ikke sånn "digg" sviende, men er serriøst helt forferdelig!! I tillegg er den veldig klissete, og ekkel når man skal prate.

Super Glossy Lip Shine: Denne er blitt min favoritt lipgloss #1. Den smaker utrooolig godt, skikkelig søtt, og har i tillegg solfaktor 15. Fargen er dritfin, og den er ikke for glossy (selv om den heter Super Glossy). Lovelovelove! Absolutt mer verdt enn 13 kroner! Eneste negative er at tuben ikke er helt full når du får den, så er litt mindre enn man forventer da.Studio Conditioning Lip Balm: Elsker denne! Den smaker også veldig søtt og har en søt, "classy" farge. Er da ikke en lipgloss, så den er ikke glossy, noe jeg elsker. Krukken er også supersøt, og jeg er dødsfornøyd med den! LØP OG KJØP!!Cream Eyeliner: Denne er jeg så sykt glad for at jeg kjøpte! For det første koster den bare 31 kroner (SUPERBILLIG!!!), og så er den helt vanvittig bra! Den sitter hele kvelden! Den er superlett å påføre, men jeg anbefaler å kjøpe en ny eyelinerbørste samtidig som denne, for den børsten du får med er ikke akkurat mye å skryte av. Uansett, denne er et must i sminkepungen!Brightening Eye Color: Bruker ikke øyenskygge spesielt mye, men denne likte jeg! Applikatoren er, som dere sikkert skjønner, ikke mye å skryte av, men selve øyenskyggen har sinnsykt fine farger! Elsker at disse fargene passer så godt sammen, og at de ser naturlig ut. Åpner og fremhever øynene mine veldig iallefall! Forresten veldig lurt å bruke primer under denne for den holder ikke så veldig lenge på egen hånd.Natural Radiance Blusher: Liker denne veldig godt! Selv om etuiet ble ganske stygt med en gang er jeg rett og slett avhengig av denne! Valgte å kjøpe en lysere farge så det skulle se naturlig ut, men neste gang tror jeg at jeg kommer til å gå for en litt mørkere. Veldig fin farge iallefall, men skal du kjøpe en selv så ikke bestill i fargen Shy, den kommer kanskje til å være nesten usynlig.Total Face Brush: Denne er litt hard i begynnelsen, men den blir bedre etterhvert. Synes ikke den var verdt 13 kroner engang for å si det sånn. Noen dager etter at jeg begynte å bruke den løsnet skaftet. I tilleg røyter den litt, men det gjør vel de fleste "billigbørstene", så forventet ikke at den ikke skulle gjøre det. Anbefaler dere egentlig å kjøpe en børste til ansiktet en annen plass.

Concealer Brush: Overraskende nok er denne enda brukbar! Funker ganske greit egentlig, bedre enn andre concealer børster jeg har hatt, og denne er faktisk den billigste! Love!!

Angeled Eyeliner Brush: Har ikke annet å si om denne enn LØP OG KJØP! Den er best rett og slett.Blending Wedges: Vær så snill, for all del, IKKE kjøp disse! Har brukt en, og den ble ødelagt etter jeg hadde brukt den en gang til å legge sminken. Hvem kjøper disse for å måtte kjøpe nye hver uke? Ikke jeg iallefall!Brush Shampoo: Denne har jeg ikke brukt enda, men fy f*** som en lukter! Er det noen som har prøvd den, så please fortell meg at børstene IKKE kommer til å lukte så fælt!!

Det var slutten på anmeldelsene. Likte du innlegget?

 

Frokost klokka tre om morgenen.


Skal starte med å friste dere og si at det er SYKT digg med ferie!!! Sov til klokka var ett (tror jeg) i dag, og har gått rundt i huset i pysj resten av tiden. Sykt fint vær ute i tillegg. Føler det er sommer!

Har brukt en stund nå på å lage et innlegg om E.L.F. produktene mine. Lurer bare på om dere vil ha alt i ett innlegg, eller vil dere ha det i to innlegg? Skal iallefall kose meg med frokosten min nå, etterfulgt av One Tree Hill! Elsker å ha ferie! Gleder meg allerede til Lisa kommer i påsken, blir enda chillere. Love my life 


Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits