Konsert og rabatter hos MUA


Hei dere!

På torsdag var jeg på en utrolig bra konsert på torget! P4 Vinterlyd var i Tromsø og hadde gratiskonsert hvor du kunne donere penger til Kreftforeningen og forskning mot kreft. To Dråper Vann og Malin fra MGP Jr spilte, i tillegg var det også Osloess, Eric Saade og Karpe Diem. Var utrolig gøy, og ved å donere penger kunne du også vinne dritkule premier, som foreksempel en bil, kaffemaskin og nye ski - utrolig, men sant! Jeg støttet selvfølgelig Kreftforeningen med litt penger, for det var jo hele poenget med konserten.

I tillegg har jeg fått et sinnsykt bra tilbud fra MUA Norge som du finner HER. De selger sykt bra og ikke minst billig sminke, og jeg har vært så heldig og få samarbeide med dem! De samarbeider med artister som Alexandra Burke og One Direction, så dette er skikkelig sminke. Nå har de lansert produktene sine i norge, og i sammenheng med dette får dere en rabattkode som gir deg 35% rabatt, det kan man vel ikke til neitakk til? Skriv inn MUA350 når du kommer til kassen, og du vil få rabatt på både sminken og frakten! Tilbudet gjelder fram til 27. mars, så da er det bare å hamstre!

- Sigrid Theres.

Nail polish


Hei!

Var og kjøpte meg noen nye neggelakker fra Ciaté på tirsdag som jeg tenkte å vise dere. Har bare brukt av den rosa foreløpig, men kan opdatere med et bilde av den lilla når jeg tar den på. Ble iallefall kjempefornøyd med resultatet! Kjøpte meg også både base coat og top coat fra TL. Fikk tak i det på Essens i storgata, om noen tromsøværinger skulle lure på det. Er iallefall utrolig fornøyd med kjøpet mitt!

Har du prøvd Ciaté sine neggelakker?


- Sigrid Theres

Nelly favorites


Hei dere!

Det har vært full snøstorm i Tromsø i dag. Har snødd så mye at jeg var hvit bare av å springe fra butikken til bilen, så jeg har holdt meg inne resten av dagen, jeg. Frister mye mer å se en film og kose seg inne, enn å gå ut og fryse! Er ikke så mye å si i dag, så legger heller ut mine Nelly favoritter for dere. Er direktelink under bildene1 HER // 2 HER // 3 HER4 HER // 5 HER // 6 HER7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER13 HER // 14 HER // 15 HER16 HER // 17 HER // 18 HER

Ble et ganske lagt innlegg, det her allikevel, men klarte ikke plukke ut bare noen få favoritter når alle var såå fine! Likte du noe av det samme som meg?

- Sigrid Theres 

My everyday makeup


Hei dere!

Tenkte jeg skulle vise dere hvilken sminke jeg bruker til vanlig. Er ikke store greiene, men er man blogger så er man blogger!BASE

So Totally Clean bruker jeg før jeg legger på noe annet! Den fjerner all olje og annen dritt som har lagt seg i huden din, så bruker du denne vil du få en "plain" start når du legger på sminken.

Seriously Shine Free skal hjelpe mot fet og blank hud. Jeg pleier å smøre den kun i t-sonen - altså pannen, nesen og noen gang haken. Velger å ikke bruke denne mer enn nødvendig i og med at huden kan virke ganske "tørr" om du bruker den i hele ansiktet. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med denne!

Sensai Silk er en fuktighetskrem kun for ansiktet. Jeg som har veldig lett for å bli shiny i ansiktet må bruke fuktighetskremer uten olje, og jeg er ganske sikker på at denne er oljefri! Uansett, den gir silkemyk hud, og den er min absolutte favoritt av alle kremer for ansiktet som jeg har prøvd iallefall.FACE

MAC Cover All Mix må være tidenes beste concealer! Den har en farge for alle problemområder man har i ansiktet, og den dekker så utroooolig bra! Elsker den virkelig.

The BodyShop Bronzing Powder er helt fantastisk. Tror det er en god stund til jeg har planer om å teste ut et nytt, for dette er er virkelig fornøyd med! Jeg bruker solpudder fordi jeg er mye lysere i ansiktet enn resten av kroppen, og så lenge jeg har dekket ansiktet bra ser det faktisk veldig bra ut med dette pudderet! Kosten jeg bruker har jeg kjøpt på Lindex, og ja, jeg kjøpte den fordi den var rosa, men den er veldig fin til solpudder.BROWS (bytter på å bruke di to forskjellige produktene)

The BodyShop Brow & Liner Kit er utrolig bra! Fargene blender fint sammen, og resultatet blir utrolig naturlig om du gjør det på riktig måte! Tar selvfølgelig litt tid med dette for min del, men å bruke 15-30 min på brynene med denne gjør meg fint lite. Løp og kjøp, jenter!

GOSH Eyebrow Pencil er helt grei di dagene jeg ikke orker å bruke lang tid på brynene mine. Den har en utrolig fin farge, og holder seg matt stort sett hele dagen. Det eneste negative med denne er at den gir utrolig lite farge om gangen, så du må tegne over flere ganger for å oppnå fargen du vil ha, men generelt er den utrolig fin å ha liggende i sminkemappa!EYES

MaxFactor MasterpieceMAX er den beste mascaraen jeg har prøvd til nå! Jeg elsker lange fine vipper, og denne gir meg akkurat det resultatet jeg vil ha! Den er superlett å legge på, og øynene åpnes virkelig. Min absolutte favoritt av alt jeg eier av sminke!

Hva synes du om hverdagssminken min?

- Sigrid Theres

Curly hair.


Hei!

Har vært ute og tatt noen bilder til dere nå, så håper dere liker dem! Skal på besøk nå, etterfulgt av SATS, så vi sees senere!

Hva synes du om bildene?- Sigrid Theres.

Hello spring.


Hei dere!

Vet jeg er litt slapp på bloggfronten for tiden, men skal prøve å skjerpe meg fremover. Har vært og kjøpt meg selvutløserkontroll, så blir iallefall litt mer enn bare inspirasjonsbilder på bloggen nå! Kameraet skal jeg forresten prøve å få med meg så og si overalt og ta så mye bilder som mulig. Nå begynner det jo å bli lyst ute igjen, og da kommer jo automatisk blogglysten tilbake for min del. Synes bildene blir såå mye finere med naturlig lys, og ikke det drittlyset man må fikse til selv. Gleder meg til å ta outfit bilder ute og være kjempefornøyd med bildene.

Nå er jeg på tur å legge meg, skal nemlig opp tidlig i morgen for å ta litt bilder til dere. Forhåpentligvis blir det hele to innlegg i morgen, og det er vel gøy? Men da blogges vi i morgen da!
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits