Hey hoe


Hei!
Kom nesten nettopp hjem. Har vært i byen og spist Frozen Youghurt og valt kake hos Lisa. Akkurat nå står jeg og venter på at makaronien i tomatsuppa mi skal bli myk. Tar syyyykt lang tid!!

LYKKE!!!


Hei!
Er bare nødt å fortelle dere noe! Fikk en hentelapp fra posten i dag, og gjett hva det var .. iPhone 4s!! Er så lykkelig haha!

Gossip Girl


Halla søtiser!

Sitter og venter på at Gossip Girl skal begynne, så tok meg tid til å opdatere dere kjapt. Har hatt tentamen i engelsk i dag, og det gikk myyyye bedre enn forventet. Er dritstolt over meg selv akkurat nå! Etterpå dro jeg på SATS og tok meg en runde med mage, rompe, rygg og armer. Sykt digg å få trent litt! Føler jeg nermer meg målet mitt raskt, og gleder meg sykt til bikinisesongen nå! Men nå skal jeg hente meg litt mat og se Gossip Girl.

KISSES!


Before I die


Bildet viser bare noe av det jeg vil oppnå og gjøre før jeg dør. Hva vil du gjøre før du dør?

KISSES!
SOOOOL!!


Hei!

Sitter nå og koser meg foran TVen innpakket i pleddet. Har vært ute i hele dag og laget snøhule til lillesøstra mi. Var serriøst helt sykt herlig å være ute så lenge! Elsker egentlig å være ute, men glemmer veldig raskt hvor digg det egentlig er. Har så vondt i armene nå at jeg rett og slett ikke skjønner hvordan jeg orker å skrive dette innlegget! Jaja, skal opp og lage meg litt mat før jeg skal se Mitt Hemmelige Tenåringsliv.

KISSES!


Påskekos


Har hatt en helt sykt bra påske! Var faktisk utrolig koselig at Lisa kom på besøk. Som dere sikkert har skjønt blir det ingen må gjøre video. Vi har rett og slett gjort så mye annet at vi ikke har hatt tid til noe blogging eller filming. Litt kjip egentlig, menmen, sånt skjer. Vi har iallefall hatt det dritbra! Her kommer iallefall noen bilder, orker ikke skrive stort mer at the moment.

KISSES!


Må gjøre video!!


Lisa er kommet til Tromsø nå, og vi tenkte vi skulle lage må gjøre video mens hun er her. Hun blir faktisk en hel uke, så vi har masse tid til å filme og redigere! Kom med masse kule og crazy forslag, og så får vi se hvor mange av dem vi bruker. Beste forslaget blir linket i et innlegg forresten!


Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits