Workout next


Hei dere!

Har enda ikke blitt ferdig med rommet mitt, men det skal bli ferdig før fredag, det er jeg bombesikker på! Men i dag er det andre planer enn det rommet. Skal ta bussen til SATS om en halvtime, og så skal jeg kjøre litt med mamma etterpå. Et helt sykt at på søndag er det nøyaktig et år til jeg kan kjøre opp. Gleder meg helt sykt!

I morgen er det jobb igjen, og det skal bli så utrolig digg, hater å sitte hjemme i flere dager i strekk og ikke gjøre en dritt! Men nå tror jeg at jeg er nødt å pakke klar treningsbaggen så jeg rekker bussen min! Vi blogges vel i morgen.- Sigrid Theres

New in: Hunter


Hei!

Har hatt fri i dag, og det har vært såå digg å sove lenge, slappe av og kose seg, men det varte bare frem til klokka var 4 og familien kom hjem. Har ryddet rommet mitt nå i flere timer, og jeg er enda ikke fornøyd! Har alt for mye klær, ting, sko og ja alt ... Hadde vært så deilig å kvitte seg med noe, men jeg hater å kaste og selge klær haha. Fikk hjelp av lillesøster, så da ble det litt koseligere med ryddinga.

I forrige uke kjøpte jeg meg forresten støvlene som har stått øverst på ønskelisten i flere år, Hunter! Er så glad, og de er så utrolig fine! De var på tilbud og kostet 799,- så da kunne jeg jo ikke la være! Er iallefall dødsfornøyd med dem, og gleder meg til høsten kommer så jeg kan bruke dem hver dag!
Har du Hunter støvler selv?

- Sigrid Theres

Sigrid tester #1


// Sponset produkter, ærlige meninger //

Hei dere!

Lenge siden sist nå, men jeg er back, endelig! Har masse planer for bloggen nå, og har kjøpt masse nytt å teste ut osv. I dag begynner jeg med "Sigrid tester" som jeg kommer til å poste en gang i uken. Har ikke tenkt ut noen spesiell dag, men tenker fredager eller søndager iallefall, så får vi se når jeg har tid å poste det. Har blitt tilsendt noen produkter fra MUA Norge som jeg tenkte å skrive om i dag. Med tanke på at sminken til huden var såpass lys og ikke var min farge i det hele tatt, så fikk lillesøsteren min være den heldige til å bli sminket i dag!Vi begynte med Undress Your Skin Illuminating Foundation i fargen Porcelain. Denne var veldig lett å legge på, og blandet seg veldig godt inn med huden! Den dekker så utrolig bra at du nesten ikke trenger noen andre produkter på huden etterpå! Poenget med denne serien MUA har laget er jo at det skal se naturlig ut, og ikke vises at du har sminke på deg, og denne foundationen vises nesten ikke! Har ingen ting negativt å si om denne, den lever virkelig opp til alle forventinger!Neste var Hide and Conceal Cover Up Stick i fargen Fair. Denne har jeg selv testet ut iløpet av en hel dag på jobb, og den dekker overraskende bra. Etter en 8 timers jobbdag dekket den like bra som den gjorde da jeg tok den på. Er storfornøyd med denne iallefall!Eye Trio Eyeshadow i fargene Theatrics var neste vi testet ut. Fargene ble helt utrolig fine på hånden min, men når jeg skulle legge dem på øyelokket var de utrolig svake, og du så dem ikke særlig godt. Måtte legge hele 3 lag av samme farge før jeg la merke til at den var der! Du må bruke en god del av disse skyggene for å få dem til å vises, men fargene var utrolig fine!Lip Trio Lipstick i fargene Siren. Som med øyenskyggene var disse også veldig fine på hånden min, mens på leppene ble fargene bare kjipe og nesten usynlige ... Må vel bare påføre en del ekstra om jeg vil bruke disse, men fargene var bare såå fine!Fine lillesøster som ville hjelpe meg med dette! Her er iallefall resultatet, og jeg synes det ble veldig fint!

Har du prøvd MUA Norge sin sminke før?

- Sigrid Theres.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits