Innkjøp fra mai


Hei!

Her kommer innkjøpsvideoen jeg pratet om. Sett på 1080p, for jeg har brukt en evighet på å laste den opp! Skal hjelpe søstra mi å lage bildeshow til konfirmasjonen nå, etterfulgt at frokost og frisørtime. Grugleder meg, håper ikke det blir kort igjen!!

KISSES!

Kommer snart


Hei søte!

I dette sekund driver jeg og laster opp en innkjøps video til dere! Den kommer på bloggen i morgen når jeg står opp, så stay tuned!

Endelig!!


Hei søteste!

Har hatt matte eksamen i dag, og jeg lover dere at det gikk rett i dass! Etter det dro jeg bort på jobb og drakk litt kaffe og spise is for å få humøret på topp igjen, etterfulgt av en HARD treningsøkt på SATS! Dagen ble iallefall bra til slutt da! Skal sette meg og se The Lying Game og Paradise nå og bare chille resten av kvelden.

For rundt en uke siden var jeg i byen og kjøpte meg nye Converse. Elsker de skoene, fins rett og slett ikke noe bedre! Har hatt disse i både svart og rød med tykk såle, så denne gangen tenkte jeg at jeg skulle kjøpe dem i hvit. Passer jo godt nå som det snart er sommer! Hvis jeg får tid i morgen legger jeg forresten ut et innkjøps innlegg om hva jeg har kjøpt i det siste. Begynner å bli en del nå!

Dere får kose dere i kveld da!
KISSES!Stress


Hei!
Er i Lofoten nå, og kommer ikke hjem før på søndag. Har feira 17. mai her, noe som var dødskoselig! Var hos tante til middag, så borgertoget, etterfulgt av kaffe og kake hos farfar. Beste 17. mai på lenge!

Mandag har jeg eksamen i matte. Gruer meg faktisk helt vanvittig mye nå! Trodde det skulle gå dritbra, men så begynte jeg å pugge, og fant ut at det er sykt mye jeg ikke kan! Stresser faktisk litt nå ... Men skal dusje og pugge videre, så vi blogges!

KISSES!

Fitness model?


Hei søte!

Har ikke blogget noe særlig i det siste, har rett og slett ikke orket. For tiden går det for det meste i lekser, jobb og trening, og jeg har liksom ikke noe fritid hvor jeg kan blogge lenger, men jeg skal prøve litt hardere heretter!

Som dere sikkert har fått med dere er jeg ganske opphengt i trening. Grunnen til at jeg startet var fordi jeg ville se best mulig ut til sommeren, så jeg kan gå i bikini og føle meg bra! Nå som jeg faktisk har fått litt muskler og ser resultater vil jeg rett og slett ikke slutte å pushe meg selv hver gang jeg er på trening. Mitt nye store mål er å se ut som fitness modellene som man blandt annet finner titusen bilder av på WeHeartIt. At the moment ville jeg dødd for å se slik ut! Skal fortsette å pushe meg til det maximale, og før dere vet ordet av det har jeg kroppen til en fitness model!

Sånn her vil jeg se ut:

App's


Heiaa!

Er litt småstressa fordi jeg skal både pakke, trene og slappe av i dag. Vi reiser til Lofoten i morgen og bursdagskjolen min er enda ikke kommet, noe som ikke gjør ting så mye bedre .. Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men jeg trenger tips fra dere! Tenkte jeg kunne skrive kjapt om de forskjellige app'ene jeg har på telefon, og kanskje dere har noen bra å anbefale!Facebook, Twitter, Blogg.no, Bloglovin, FormspringInstagram, Spotify, Tumblr og Skype har vel de fleste, så det trenger jeg vel ikke skrive noe om!

7-Eleven og Narvesen - Begge disse er app'er hvor du får kuponger som du kan bruke for å f.eks. få en gratis frozen youghurt eller noe. Du får også en bursdagskupong som er et spesielt tilbud som gjelder for deg på bursdagen din, og så får du syykt mange bra tilbud som de som ikke har denne app'en ikke har mulighet til å få!

Neste Avgang - Dette er egentlig ikke noe spesielt, det er bare en app hvor du kan sjekke bussrutene i Tromsø. Fun!

Radio NRJ - Denne skjønte vel de fleste hva er! Rett og slett NRJ på telefon. Eneste som suger er at man må ha internett for å høre ..

Big Day Lite - Denne kan du legge inn datoen og et bilde til noe du teller dager til, som f.eks. bursdagen din, ferietur eller noe lignende.

iDownloads+ - Denne app'en skal du vistnok kunne laste ned musikk med, noe jeg ikke får til fordi jeg synes den var sinnsykt komplisert! Et pluss med denne er at du kan laste ned vaktlister til jobb, bussruter, ukeplan osv på den!

Teoriprøven - Dette er den mest geniale app'en jeg har hatt! Er rett og slett teoriprøven til bil! Er bare en del av den som er gratis, skal du ha resten må du punge ut med litt penger. Supersmart!Draw Free - Sitter faktisk enda og spiller dette med vennene mine! Er sykt lenge siden vi begynte å spille det, men jeg elsker det enda! Har du ikke prøvd det ut enda - DO IT!!!

Solitaire - Dette er faktisk kabal på iPhone. Elsker å spille det på bussen hjem når jeg er trøtt, da sovner jeg aldri!

FrameFree - Her kan du sette sammen bildene dine i rammer før du deler det. Altså, du kan ha flere bilder i et bilde, hvis du skjønner ..?

Pixlromatic - Denne app'en er faktisk mobil versonen av DENNE siden! Superenkelt, og bildene blir fine!!

Vintage Cam - Ta bilde og rediger det slik at det er vintage ut. Sykt fine effekter!

Har du en bra app å anbefale?

Wants from Nelly


Hei!

Har akkurat skrevet ferdig en oppgave i norsken, og ble ganske fornøyd. Skrev en anmeldelse av Alexander Den Store, som er en danseforestilling som går på Hålogaland Teater nå. Den er serriøst helt herlig! Skal faktisk tilbake og se den enda en gang.

Back to business. Bestilte meg en kjole fra Nelly for et par dager siden. Blir faktisk min første kjole derfra! Greia er at nå har jeg fått helt dilla på Nelly kjoler, og jeg har bestemt meg for å bestille iallefall to til når jeg får lønning! Kjoler er alltid fint å ha, spesielt nå som det kommer en del bursdager framover, og så har vi skoleavsluttninga, personalfest osv - det vil si masse å pynte seg til!

Hva synes du om disse kjolene?


Mohcine Aoki @LOOKBOOK


Hei!

Tenkte å dele litt fashion inspirasjon med dere! Mohcine er en 21 år gammel fashion student fra Morocco som virkelig kan kle seg! Han er en av de jeg follower på Lookbook.nu, og jeg elsker stilen hans! Han kler seg både casual og litt finere, og rocker begge deler! Skulle ønske flere gutter og menn kunne la seg inspirere av menn som han her, kanskje det hadde vært litt flere velkledde menn i Norge da!

Hva synes du om stilen til Mohcine?
Ukens Instagram


Hei!

Fra nå av skal jeg hver søndag legge bilder fra Insagram fra uken som gikk på bloggen. Tror det blir en fin ting, og da er jeg jo faktisk nødt å blogge ihvertfall hver søndag, haha!

Dagene fra fredag til nå har gått utrolig fort, har faktisk hatt tid til å trene, jobbe og være med familien! Tante og familien har vært hær siden fredag og dro hjem i dag. Utrolig koselig å ha dem her, og var ganske trist at de dro like fort hjem igjen ... Hadde forresten mattetentamen i går som gikk overraskende bra! Tror aldri jeg har dratt klokka 11 og følt at jeg har vært ferdig! DIGGBART!!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits