Ny videoblogg?


Heisann!

Denne uka har jeg vært så utrolig opptatt med eksamen, jobb osv, så har rett og slett ikke hatt tid til å komme innom engang! MEN jeg tenkte at siden jeg har vært så slapp kan jeg jo være litt ekstra snill og komme med en video som kommer over helga! Dere bestemmer hva den skal handle om og sånt, så bare kom med forslag! Tar ett forslag nå, og så kan det godt hende jeg bruker de andre forslagene som kommer inn også! Muligens blir det en videoblogg i uka? Det hadde vært noe, ja! Nå skal jeg iallefall slappe av med en film før jeg legger meg, skal opp på jobb i morgen, og er ikke helt i form, så skal gjøre det jeg kan for å være uthvilt til morgendagen!

Men uansett, kom med forslag til videoblogg, kommer iallefall én til uka!

Kos dere i kveld,
KISSES! 

Eksamen, sa du?


Heisann søteste!

Sitter og lager presentasjon til muntligeksamen som er på torsdag. Kom opp i engelsk fordypning og fikk temaet Explore. Noen andre fra 10ende som har fått det samme og kan tipse meg om hva som er lurt å ha med osv? Hadde vært utrolig hjelpsomt iallefall, for jeg sitter helt fast!!!! (Ja, det står mere under bildet) I går var jeg og Marie på en skikkelig shoppingrunde forresten. Brukte en del penger, og kjøpte meg sykt mye fint! Var i tillegg 50% på BikBok, og alle vet jo at de som kommer først har mest å velge mellom! Tenkte jeg kanskje på torsdag eller fredag skal lage en innkjøpsvideo. Synes det er mye kulere og bedre å ha innkjøp på video istede for å bare ta bilder og skrive hvor det er kjøpt og hva det koster. Sånt er stress, og jeg husker dessuten ALDRI hva plaggene jeg kjøper koster! Jaja, videoblogg kommer iallefall iløpet av helgen!

Burde vel egentlig komme meg tilbake til eksamensforbereding nå, så vi blogges! Forresten, her har dere bilde av den ene kjolen fra Nelly på. ELSKER DEN! 


New stuff


Heisann!

Sitter bare og chiller foran tven at the moment. Skal ikke noe spesielt i dag, bare slappe av og ta livet med ro. Er sykt digg å ha en hel ettermiddag og kveld til å gjøre akkurat det jeg vil, for det har jeg ikke hatt på lenge nå!

Vel vel, over til overskriften. Tidligere denne uka var jeg på parfymeriet i byen og kjøpte meg en ny parfyme. Er så sykt mange som har sagt at den lukter utrolig godt, så jeg måtte jo dra og lukte, og gjett hvem som var nødt å kjøpe den! Parfymen jeg snakker om er selvfølgelig Viva La Juicy! Kan rett og slett ikke beskrive hvor fantastisk godt den lukter, er en av mine absolutte favoritter! Sist jeg fant en like god parfyme var for snart tre år siden på Grand Canaria, og selvfølgelig ble den kun solgt i Spania, så jeg er overlykkelig over å endelig ha funnet en parfyme som er elskbar!I tillegg har jeg fått en av mine bursdagsgaver fra Mabel! Den kom i posten i går eller noe, og så fikk jeg den på skolen i dag. Elsker dekselet, det er så sinnsykt fint å jentete! Er fra eBay om noen lurte! Og igjen, TUSEN TAKK MABEL 


Wassap


Hei søteste!

Sitter bare og chiller. Har hatt andre skoledag etter streiken i dag, og vært på trening, så var ganske digg å bare sitte foran tven resten av dagen!

På tirsdag blir jeg trekt opp i muntlig eksamen, og jeg gruer meg egentlig sykt .. Håper jeg kommer opp i noe lett så jeg får trukket opp snittet mitt litt! Tenkte forresten å komme med et litt mer spennende innlegg iløpet av morgendagen, noe som er sykt lenge siden nå.

Blogges i morgen!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits