Fineste i verden


Hei!

Åh, dere aner ikke hvor glad jeg er! Endelig har MAS fått inn Acne skjerfene igjen, og ENDELIG har jeg et!! Er så lykkelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Er det fineste skjerfet i verden, og jeg har hatt så lyst på det i over et år nå!

Ellers har jeg vært en tur i byen (åpenbart) med Lisa og Lone. Fikk tilbake litt klær Lisa hadde lånt hos meg, og kjøpte skjerfet. Hun kjøpte forresten et i grått, dødsfint! Skal bare slappe av i kveld i og med at jeg skal på jobb 08.30 i morgen. Skal kose meg med VG Lista og litt god mat. Håper dere har hatt en fin fredag til nå, og får en super kveld!

- Sigrid Theres

New in


Hei dere!

Har samlet sammen litt innkjøp fra det siste, så her er di! Skal på jobb tidlig i morgen, så har ikke tid til å skrive mere nå. Håper dere liker videoen!

Trykk på 1080p for best kvalitet.

- Sigrid Theres.

Bling the phone


Hei!

Er på tur ut døra snart, men tenkte jeg skulle skrive litt til dere først. Begynner å bli en stund siden nå, men jeg orker ikke fortelle dere at jeg kommer sterkere tilbake nå, for jeg vet at det ikke kommer til å vare så lenge! Skal iallefall prøve å blogge når jeg har tid til det, men mer kan jeg ikke love.

Har laget en innkjøpsvideo til dere i dag som kommer litt senere. Har jo ikke lagt ut innkjøpene mine på en stund nå, så da har jeg funnet frem noe av det jeg har kjøpt som jeg skal vise dere. De plaggene som ikke blir vist kommer dere sikkert til å få se en eller annen gang her på bloggen uansett. "Pimpet" iPhonen min litt i går. Kjøpte meg et klistremerke cover på BikBok i fjor som jeg plutselig hadde såå lyst å sette på!

Håper dere har en fin dag videre!
- Sigrid Theres

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits