Work class hero


Heisann, søte små!
10 minutter til bussen min går, så tenkte jeg skulle gi lyd fra meg! Har åpningsvakt på jobb i dag OG i morgen (!!!!), så når jeg kommer hjem i dag er det rett i seng! Skal på jobb klokka 6 i morgen, og jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg opp av senga! Jaja, vi blogges!

Fashion inspiration
Synes?

At the beach


Heisann!

Har vært en del fravær fra bloggen atter en gang, og det er det en ganske god grunn til! Har rett og slett ikke hatt nett hjemme, og hvor kjipt er det ikke å blogge hos vennene sine? Derfor har dere ikke hørt fra meg på en stund. Skal fikse designet og så videre en dag jeg gidder. Akkurat nå skal jeg legge meg og sove, for jeg begynner på jobb kvart på åtte i morgen. BLOGGAST.Sunset


Hei!

Begynner å bli en stund siden nå, må jeg ærlig innrømme. Grunnen til null blogging de siste ukene er ferie. Har vært en uke i Narvik hos tante, og en uke på hytta i Lofoten. Har vært en fin, men lang ferie for min del, og jeg er sykt glad for at jeg er hjemme til jobben igjen! Utrolig nok har jeg savnet trening og jobb så mye at jeg nesten tok bussen hjem siste uka. Jaja, whatever! I dag har jeg iallefall fått både jobbet og trent, så humøret er på topp nå!

Innkjøp og sånt tenkte jeg å komme med i en video iløpet av denne eller neste uke. Synes det er mye enklere sånn. Anyways, her er noen bilder fra Uttakleiv i Lofoten, enjoy!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits