Lucky me


Heihei!

Åh, dere aner ikke hvor deilig det er å vite at jeg har skolestart om et helt år!!! Er så syyykt digg! Ser alle vennene mine skriver på facebook, twitter osv at de gruer seg til skolestart og teller ned dager, og da er er så glad for at jeg valgte å ta et friår! Tror dette året kommer til å bli helt sykt bra. Skal jobbe og tjene masse penger, bruke masse tid på meg selv, trene, være masse med venner, og gjøre alt annet som jeg faktisk har tid til. Ingen lekser eller lange skoledager i et helt år er jo bare en drøm! Blir så bra den dagen jeg er 18 og har både lappen og bil, mens vennene mine ikke har råd til egen bil enda. Gleder meg så sykt til å tilbringe dette skoleåret på verdens beste arbeidsplass!

KISSES!


117 days left


Heisann folkens!

I dag er det akkurat 117 dager til jeg reiser til Grand Canaria. 14. desember setter vi kursen mot varmere strøk igjen! Sitter nå og søker litt rundt for å finne de beste shoppingstedene osv. Til å være Grand Canaria syens jeg faktisk det er en del. Men ja, nå begynner jeg å glede meg helt sinnsykt! Skal bli så brun som jeg aldri har vært før, og i og med at 117 dager ikke egentlig er så mye, så blir det hardtrening på meg fremover så jeg ser best mulig ut i den nye bikinien min.

Noen andre som skal til Grand Canaria til jul?Partytime!!


Tulisa - Young (Breeze and Modulate Remix) 

Hardwell feat. Mitch Crown - Call Me A Spaceman

DJ Mehdi - Signature (Thomas Bangalter edit)


Jennifer Lopez feat. Flo Rida - Goin' In

King & White feat. Cimo - Rock This Club (R.I.O. Mix)

Neon Hitch - Bad Dog

Michael Jackson - Hollywood Tonight (DJ Chuckie Remix Radio Edit)

Robin og Bugge feat. Katastrofe - Backpacker

Justin Bieber feat. Nicki Minaj - Beauty and a Beat


A-LEE feat. Elisabeth Carew - Feelgood

Italobrother feat. Calprit - Boom

Loreen - Euphoria (Alex Moreno Remix)

Workout, baby


Heihei!

Er på tur på trening nå straks, må bare pakke treningsbaggen og finne ut når bussen går! Er sykt stolt av meg selv, fordi jeg har klart å komme meg på trening såpass mange dager i uken at jeg føler at jeg har trent nok. Da jeg begynte var jeg bare to dager på trening, men nå jeg trene fire, hvis ikke føler jeg meg helt på bånn!

 

Er det forresten bare meg som synes sommerferien har gått rimelig fort? Er helt sykt den er over snart, og jeg skal jobbe fulltid! Snakka med en venninne på telefon nettopp som skal begynne på skolen, og hun sa det bare var rundt to uker igjen til skolen begynner. Shiiit! Jaja, that's life. Takk gud for at det blir sydentur på meg i desember da! Men mer om det senere, nå må jeg komme meg avgårde.

 

KISSES.
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits