Favorites


Hei søte dere!

Beklager fraværet, men jeg har vært så opptatt med skole, lekser å bare det å bli kjent med klassen min di siste ukene at jeg har glemt helt av bloggen! Ble nesten sjokkert når jeg fant speilrefleksen på hylla med upubliserte bilder! Har iallefall hatt en super første uke på skolen, og den neste blir bare bedre. Gleder meg faktisk til å dra på skolen nå, noe jeg egentlig aldri har gjort før, og det er så digg!

I morgen er det skole igjen, men etter skolen setter jeg kursen opp mot Vallhall hvor jeg skal jobbe denne helga på Døgnvill-festivalen. Gleder meg så utrolig mye, for i fjor var det så sinnsykt gøy! Skal egentlig bli litt godt å komme seg på jobb igjen, selv om jeg jobbet forrige helg og. Er litt rart hvor fort man savner vanene man hadde før med en gang man skal begynne med noe nytt, for eksempel som meg som hadde et jobbår og har begynt på skolen igjen. Skal visst komme noen gamle kollegaer til festivalen, så blir gøy å jobbe med dem igjen.

Hadde da litt bildet på speilrefleksen, som sagt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere siden jeg ikke er i det fotogene hjørnet i dag. Tok bilder av favorittparfymene mine for en stund siden som jeg aldri fikk publisert, så da er det akkurat det dere får servert i dag! Synes disse er di beste parfymene i  verden, og jeg kommer nok ikke til å bytte dem ut før om en gooood stund. 

Versace Bright Crystal er min absolutte favoritt! Må bare ha den med meg uansett hvor jeg skal så jeg kan lukte godt hele tiden.Custo Barcelona er så sinnsykt god! En av mange grunner til at jeg legger meg langflat for denne er fordi den nesten blir litt "eksklusiv" med tanke på at den kun selges i Spania! Kjøpte meg den første gang vi var på Grand Canaria, og så måtte jeg vente hele 3 år (!!!) før jeg fikk kjøpe den igjen, noe som var alt for lenge for min del.

Så har vi Juicy Coture. Denne er så fantastisk at jeg ikke vet hva jeg skal si om den engang! Du må nesten bare lukte på den for å finne ut hvor amazing den er. Og så har en jo tidenes fineste flaske! (Var egentlig mest på grunn av utseende jeg kjøpte den, men endte opp med å like lukten så sykt  godt!)

Har du en favorittparfyme? Kanskje vi har samme?

-  Sigrid Theres.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits