We could have had it all


Ble litt av en natt i går, det skal jeg love dere, men det var så sykt verdt det!

 

Nå chiller jeg med film og potetgull. Er det noen som vet om en bra jentefilm, så vær så snill å slenge den inn i kommentarfeltet, for jeg ser samme filmene om og om igjen! Jeg lover deg at jeg kan alle replikkene i alle filmene jeg har på pcen! Det var forresten det jeg hadde å si. Kos dere resten av dagen!

 

Jobbpia96


Beklager for null blogging i dag, men har jobba hele dagen ... Lover å opdatere dere når jeg er hjemme fra jobb i morgen! Dessuten jobber jeg med en sangvideo atm, så håper dere gleder dere!

 

Sov god da!

Kjøss.

 


SKO?


Har sykt lyst på nye sko når jeg får lønning. Er flere par jeg har sett på, og jeg tror jeg skal kjøpe meg 2-3 nye par sko til i vinter. Jeg har et par mørkelilla Duckfeet's, og jeg elsker de, men det hadde vært digg å ha litt å velge imellom!

 

Hadde håpet dere kunne hjelpe meg litt og "stemme" på skoene dere synes er finest/kulest eller noe. Hadde vært til stor hjelp, og da sparer jeg kanskje litt penger!

 

Par 1

 

Par 2

 

Par 3

 

Par 4

 

Par 5

 

Par 6


Brownies oppskrift


Var noen som lurte på hvilken oppskrift jeg baker brownies etter, så tenke jeg skulle legge den ut her!

Blir forresten blogging senere i dag. Akkurat nå skal jeg spise brownies og skrive en stil i nynorsk og en artikkel i engelsk som skal leveres i morgen.

 

Oppskrifen på brownies:

 

300g sukker

4 egg

(dette blandes til eggedosis)

200g smør

1-2ts vaniljesukker

4ss kakao

 

Settes i ovnen på 180 grader i rundform (30 min) eller langpanne (20-25 min)

 

Max chill


Var sykt chill på skolen i dag! Vi hadde internasjonal dag, og fikk de feteste lærerne noen sinne! Tok i tillegg klassebilde i dag hvor vi hadde temaet G. Hadde på meg hettegenser og caps. Vedder på at jeg så helt utrolig awesome ut! Haha, neppe ...

 

Pga. internasjonal dag var vi ferdig en halvtime tidligere. Jeg brukte den halvtimen på å spille inn ny sangvideo, noe jeg faila sykt på i og med at jeg etter 25 minutter fant ut at gitaren var ustemt og hørtes helt jævlig ut ... Just my luck. Litt senere kom Sander, bestekompisen min, på besøk. Sykt koselig! Han satt egentlig bare og maste på meg mens jeg lagde notatark til naturfagsprøven i morgen. Så måtte vi på butikken for mamma osv, så ble en litt lang tur ut. Har kosa oss skikkelig med vafler og film i kveld!

 

Cya!

 


Geeks in da houseeeeee


Halla bloggen!

Marie har vært her siden klokka to nå, og vi har vært superflinke og pugga til naturfagsprøven på torsdag! Her snakker vi geeks på høyt nivå! Vi har til og med spist brownies mens vi pugga. Var det første vi gjorde da hun kom. Nå har vi akkurat kommet inn etter å ha henta en genser og caps jeg har fått låne til klassebildet i morgen. Vi har temaet G, og hadde ikke noe i mitt eget klessap haha! Noen ganger elsker jeg virkelig at jeg kjenner mye flere gutter enn jenter!

 

Nå holder vi på å lage middag, så tenke jeg skulle slenge inn noen bilder til dere. Håper dere koser dere resten av kvelden, for det skal vi! Middag og film next!

 

 

 

Geeking på gang!

 

 

Peace out


Kvalitetstid med bloggen


Er syk i dag. Aner ikke hva det er, men jeg er bare skikkelig dårlig ... En positiv ting kommer vel ut av dette da, nemlig masse blogging! Har tid til bloggen i hele dag faktisk, noe jeg sjeldent har.

 

Nå skal jeg game litt Sims Social på facebook og spise frokost! Bildespam next!

 

Digg med ordentlig frokost!

 

Har enda morgentrynet på, så blir ikke mer enn dette før senere haha!

 

SIMS<33333333333333


NORSK!


Norskgeeken slår til! Vi jobber med nynorsk nå, noe jeg suger i. Er det noen som vil skrive en stil i nynorsk for meg så jeg slipper å dø?

 

I morgest var jeg sykt uheldig. Jeg brant meg på slettetanga, sovna på badet, kom for sent på skolen, skoa mine ble klissvåte, og jeg fryser så mye at jeg er nødt å gå med vinterjakka inne. Love my life!!! Anyblog, nå må jeg vel jobbe videre med oppgaven min .... Cya later (hvis jeg overlever)

 

Andre som jobber med nynorsk i dag? Haha

 

Jeg er så fin i norsktimen liksom. Har satt opp håret i en dott, så jeg ser faen skalla ut!

Me, myself and I


Hey folkens!

Har bestemt meg for å begynne å blogge igjen! Har savna det ganske, spesielt de ettermiddagene og helgene jeg sitter hjemme helt alene uten å ha noen å være sammen med. Har jo hatt en del blogger tidligere, og jeg håper jeg kan holde ut litt lenger med denne enn jeg gjorde med de andre. Blir iallefall spennende!

 

 

Men over til meg selv haha! Jeg er en 15 år gammel jente fra Tromsø, altså jeg er født i '96. Jeg er 161,5 cm over bakken og elsker derfor å gå i høye hæler uansett hva jeg skal! Min passion er foto, kjøpte meg derfor Canon EOS 600D for konfirmasjonspengene mine, og er sinnsykt fornøyd!

 

 

Jeg bor hjemme, men drømmer allerede om å reise avgårde og bo for meg selv. Min store drøm er å bli journalist og jobbe for et motemagasin eller noe lignende i utlandet. England og USA er mine favorittland! Andre året på videregående skal jeg på utveksling til England, og hvis dere er heldig blogger jeg kanskje enda og tar dere med på turen!

 

 

Jeg jobber på en koselig kaffebar i byen, og størsteparten av lønna mi går til nye sko, klær, smykker, jakker osv. Jeg elsker mote! Det beste jeg vet er å gå ut døra og føle at jeg ser skikkelig bra ut! På skolen blir det helt klart noe annet, i og med at jeg har ca en halvtime på å bli ferdig om morgenen, men jeg gjør så godt jeg kan. Men altså .. følelsen av å trekke kortet og vite at alt som ligger i posen foran deg er ditt er så inmari herlig - takk gud for motesans!

 

PASSION FOR FASHION.

 

 

Det var egentlig det jeg hadde å si.

Vi blogges!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits