What's in my makeup bag


Hei dere!

Er på jobb nå, så har forhåndsskrevet dette innlegget til dere! Har skrevet ned en del ideer til innlegg her på bloggen fremover, og tenkte jeg skulle ha en skikkelig blogghelg førstkommende helg! Er ferdig tidlig på jobb på lørdag, og på søndag har jeg fri, så tenkte jeg skulle forhåndsskrive innlegg til dere da, så har dere noe å lese på selv om jeg er på jobb! Jobber jo en del fremover, så det er bedre det, enn at det ikke blir postet noe i det hele tatt! Skal forresten prøve å poste 2-3 innlegg di dagene jeg har fri, men ellers har jeg desverre ikke mulighet til noe mer ... Anyblog, håper dere liker videoen om hva jeg har i sminkepungen! Er det noe dere lurer på, så bare sleng igjen en kommentar.

Hva synes du om videoen?

Wants from Nelly


Heii!

Har funnet fram mine favoritter på Nelly! Noen er på salg, og andre er fullpris. Enjoy!

Rosa kjole HER      //      Hvit og beige kjole HER      //      Blå paljettkjole HER      //      Svart kjole HERGrå kjole med paljetter HER      //      Rød kjole HER      //      Rosa kjole HER      //      Hvit kjole HERBeige og blå kjole HER      //      Beige og rød kjole HER

"Shoot" med lillesøster


Hei!

Ble litt senere innlegg enn planlagt, men dagen har rett og slett flydd avgårde! Har kosa meg max med familien min, og har tatt bilder med søstra mi, som faktisk ble superfornøyd med bildene! Headeren min er på plass nå, men kan hende jeg bytter den ut etterhvert med en bedre en - nybegynner flaks at den ble så ok! Well, skal sette meg ned og se på The Green Mile nå i og med at jeg har fri i morgen! Kos dere, søte små!

Hva synes du om bildene?

Back in business


Hei!

Har hatt en uendelig lang pause fra bloggen, men nå er jeg tilbake for godt! Gleder meg til å dele hverdagen min med dere, og kommer rett og slett til å bry meg om bloggninga denne gangen! I morgen blir det "shoot" til ny header, og designet skal være ferdig før jeg legger meg, så gled dere. Tror dette kommer til å bli så sykt bra!

I det siste har jeg ikke gjort så alt for mye. Har jo, som flere av dere kanskje vet, tatt meg et friår før jeg starter på vidregående. Har vært en god del jobb til nå, og ser ut som det blir det fremover også, men jeg trives så utrolig godt i jobben min at det gjør meg fint lite! Har fått kommet meg igang med treningen igjen, og prøver å catche up med jentene så ofte som mulig. Til nå har iallefall dette "skoleåret" vært helt supert, og gleder meg til resten av det!

Blogges i morgen!
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits