Naturfag, sa du?


Hei dere!

Nå har jeg suttet på rommet i flere timer og lest igjennom naturfagsboka, og jeg er så sinnsykt lei! Har prøve i et helt kapittel i morgen (ja, jeg synes det er sykt mye!!!!), og jeg gruer meg som bare det. Skal ikke være lett å være tilbake på skolebenken, det skal jeg si deg! Anyways, jeg må vel bare være fornøyd med at jeg er back on track og iallefall får litt karaktrerer og lærer noe nytt.

Har ikke så veldig mye å si i dag. Sitter akkurat nå og vurderer om jeg skal sette på en episode Privat Praksis eller sove med en gang, men ender sikkert opp med å trykke play og sovne etter tolv en gang. Okei, men da blogges vi, babes. Ha en fin kveld!

- Sigrid Theres

Don't forget to live
Endelig helg


Er sååå deilig å endelig ha helg igjen, dere aner ikke! Har ikke hatt ordentlig helg følelse på lenge, men akkurat i dag da jeg satte meg på bussen fra skolen slo det skikelig inn at jeg faktisk har fri i et par dager. Har bare vært stress på skolen denne uka, og jeg har hatt noe å gjøre konstant med både skole, trening, jobb og lekser. Er ganske deilig å sette seg ned og for en gangs skyld tenke at NÅ har jeg fri og kan gjøre nøyaktig det jeg har lyst til! Tenker å få fikset meg et nytt design nå i helgen (ja, jeg skal bytte allerede) med tanke på at det jeg bruker nå er så grått og kjedelig, og om vinteren trenger vi litt farge! Er egentlig ganske lei av å drive med bloggdesign, men det må jo til.

Nå er vel mamma på tur ut av dusjen snart, og da regner jeg med at hele familien møtes i stua for å se The Voice. I kveld har vi spist reker og blåskjellsuppe, var utrolig godt! Er så koselig å få litt tid til familien igjen, og nå er det vel tredje fredagen jeg sitter hjemme med dem istede for å dra ut med venner. Håper dere alle har en super kveld og helg uansett hva planene er, for det skal iallefall jeg ha!
- Sigrid Theres

Isadora Sugar Crush
Hei dere!

De siste ukene har jeg hatt så sinnsykt mye å gjøre med skole, trening, venner og så videre. Vet det ikke er noen unnskyldning til å la være å blogge, men jeg prøver da i det minste, og det er vel det som har noe å si. Har suttet med matematikken i et par timer nå i og med at vi har prøve på torsdag, så er faktisk vanvittig lei nå. Tok meg en pause fra puggingen i sted og testet t en ny neggelakk jeg har kjøpt meg - Isadora Sugar Crush i fargen 106 PINK CRUSH. Skal love dere at denne var dødsfin på, og virkelig verdt pengene, tror helt ærlig ikke neglene mine har vært så fine noen sinne! Anyways så tenkte jeg å vise dere bilder av lakken. Håper dere liker den, for jeg ELSKET den!- Sigrid Theres.

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits