SANGVIDEO


Kom nettopp hjem fra byen. Hadde tentamen i dag og var ferdig klokka 11, så jeg dro til byen en tur etter det.

Tenkte jeg skulle legge ut sangvideoen jeg adda til youtube i går. Fortell meg hva dere synes da!
I'll be back later. 

 

Favorittvideoer


Legger ut mine favoritt musikkvideoer for tiden. Håper dere liker dem!
Liker du noen av de samme som meg?

Mandag


Lik facebook-pagen min HER!


Kreativ overskrift i dag må jeg si. Er helt sykt trøtt i dag, og jeg greide så vidt å komme meg opp i morges! Ble jo ikke egentlig så sinnskt sent i går i og med at vi var hjemme halv tolv, så jeg aner ikke hvorfor jeg skal være så trøtt. Har sikkert noe å gjøre med at det er mandag og mørketid!

I dag skal jeg forberede meg til mattetentamen i morgen. Matte er nok mitt svakeste fag på skolen, så regner ikke med at jeg skal få så bra karakter haha. Blogger sikkert senere, nå skal jeg lage meg middag og gjøre litt matte!

Rebekka søta!! Savner deg allerede <3

Fravær


Har ikke fått blogget de siste dagene, og kommer heller ikke til å blogge resten av helga. Kan hende det kommer et innlegg på søndag, men det kommer ann på når vi er hjemme. Er i Lofoten nå fordi mamma hadde bursdag i går, i dag har søskenbarnet mitt bursdag, og i morgen er det to til. Har ikke med meg min egen pc heller fordi jeg tenkte jeg ville utnytte helga så mye som mulig, så jeg er en del med familie og barndomsvenner osv. Er kjempekoselig! Litt trist at dette er nest siste dagen jeg er her, for jeg gruer meg helt sinnsykt til den åtte timers lange bilturen hjem igjen ...

Hva gjør du i helga?

 

Love <3

It's OK not to be OK


Favorittsangen min atm!! Hvert eneste ord er så ekte og sant. Er verdt å høre på den.

Svar på spørsmål


Her har dere svarene på spørsmålsrunden! Håper dere er fornøyde med svarene!

Hva synes du om meg? Jeg elsker deg, Theapuz, du er best! Liker du salat? Elsker salat, spiser det hele tiden! Elsker spesielt å ha brie, salatblader, paprika og agurk på knekkebrød. Ser du mye på tv? Ser faktisk ikke så mye på tv som folk kanskje tror haha. Pleier å se Gossip Girl, Top Model og One Tree Hill når jeg kommer hjem fra skolen, eller så sparer jeg det til en dag jeg skal chille max, men ellers ikke så mye. Hvorfor blogger du? I begynnelsen ville jeg bare lage en blogg for å være med på konkurranser og lignende hvor det da var nødvendig med blogg. Jeg har faktisk hatt to-tre andre blogger som gikk helt ræva, men når jeg begynte å blogge denne gangen ville jeg faktisk ikke slutte! Var faktisk deilig å blogge igjen, så nå vil jeg blogge fordi jeg synes det er gøy haha. Savner du LGA? Ja, så sykt! Savner miljøet, jentene, chillinga og frokosten hvor alle var dritsure og trøtte! Savner du jentene på LGA? Jeg gjør faktisk det. Er noen jeg savner mer enn de andre. Har møtt på noen av de jeg gikk på skole med i fjor, og jeg kjenner jeg har lyst å gå et år tilbake for å være sammen med dem! Danser du enda? Nei, dessverre. Har ikke like stor interesse for dans som jeg hadde før ... Litt synd egentlig, for jeg elsket det. Keen på noen ATM? Ja, jeg har utrolig nok fått jeg en helt fantastisk kjæreste ganske nylig. Kan du legge ut en video av deg og spiller gitar? Ligger faktisk en video av meg ute på youtube, du finner den >HER<. Kommer sikkert enda en når jeg gidder, som forhåpentligvis ikke er så alt for lenge til. Stay tuned! Synes om meg? Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive deg, Thea. Du er morsom, gal, dritkul, pen og amazing! Leser du bloggen minYes, I do! Cola eller Fanta? Fanta forever!! Snus eller røyk? Helt ingen, men ville nok sagt snus. Drikker du? Beklager, søta, men jeg kommer dessverre ikke til å la alkohol være noe jeg skriver om på bloggen. Røyker du? Gjør nok ikke det, nei.

 

Nytt design og rydding


I går valgte jeg å jobbe med designet mitt istede for å blogge, og slik ble det. Fargene var helt ulike, jeg brukte hundre år på å finne de forskjellige ikonene osv, og dessuten må jeg få fiksa meg en ny header, men det kommer vel etter hvert!

Har rydda tv-stua i dag, sitter her nå faktisk og spiser knekkebrød og ser på Top Model USA. Har tent telys over alt. I morgen får jeg og søstra mi noen venninner over på spa-kveld. Blir ansiktsmasker, fotbad, neggelakk, film osv. Gleder meg!! Lørdag og søndag jobber jeg faktisk, og jeg 

Andre som skal kose seg i helga?

 

Før

 

EtterProblemer med blogg.no?


Har hatt en del problemer med å logge inn på blogg, kommentere og laste opp bilder og sånn .. Håper det fikser seg i løpet av uka, for jeg har sykt lyst å blogge! Hadde masse gøy å dele med dere i helga også, men det ble ikke noe av i og med at jeg ikke fikk posta bilder, og hva er gøy med et innlegg uten bilder?

Tenker jeg skal få fiksa ett innlegg hvor jeg viser dere det jeg kjøpte på fredag. Var ikke så mye, men er iallefall noe å bruke et blogginnlegg på! Nå skal jeg sette meg ned og fordype meg i matteboka. Har matte tentamen neste uke, så må komme meg tilbake i matten. Cya later!

Arkivbilde fordi jeg ikke får lastet opp nye.

Søsken-tid!


Husk spørsmålsrunden >HER<


 

Sitter i tv-stua og ser på Top Model med lillesøstra mi. Vi var nettopp på butikken og missbrukte Eurospar sitt 10 kroners marked haha! Nå skal jeg kose meg med chilinøtter og cheez doodles til klokka 19.00, for da har jeg konferansetime. Gruer meg faktisk for første gang .. Wish me luck!

I morgen skal jeg forresten til byen og shoppe med Mabel, så det kommer litt innkjøp når jeg er tilbake. Dessuten skal jeg spise sushi med Marie etterpå. Deilig å ha fri på en fredag!

Hva skal du i kveld, og har du også fri i morgen?

Meg og søstra mi ♥


Julegave til kjæresten?


Husk spørsmålsrunden >HER<


 

Jeg har lest litt rundt på forskjellige blogger osv nå, men jeg finner virkelig ingen ting som passer til kjæresten min ... Har innmari lyst å kjøpe han noe (selv om han egentlig ikke vil ha julegave .. hysj hysj!), men jeg aner ikke hva! Hadde jeg hatt råd kunne jeg sikkert valgt Sophie Elise sin julegave, men det blir litt dyrt for min del ... Skal jo tross alt handle julegaver til de aller fleste vennene mine, og i tillegg bruke litt av lønninga på meg selv! Skulle faktisk få lønning i dag, men den er ikke kommet enda. Jeg tror jeg klikker snart, har så sinnsykt lyst på pizza nå!

Har du et julegave tips til kjærestegave?


O'boy


Da jeg kom hjem fra skolen i dag orka jeg ikke engang ta opp norskboka! Har nynorsk tentamen i morgen, men orker ikke pugge gramatikk i dag ... Burde vel helt ærlig forberede meg fordi jeg så og si suer i nynorsk haha! Fikk Cesilie til å komme opp til meg når jeg kom hjem. Vi har sett på MTV EMA, spist popcorn og gossipet. Har i tillegg vært alene hjemme i dag, så middagen min ble ikke noe spesielt å skryte av - sjokolademelk og pizzaboller! Er syykt lenge siden jeg har drukket sjokolademelk, så var helt sinnsykt godt!

Nå er mamma kommet hjem, og hun driver å lager middag. Gruer meg til den dagen jeg flytter ut og må lage mat selv ... Jaja, utnytter det så lenge jeg kan!

Planer for kvelden?


Ønskeliste til jul


Her er ønskelista mi til hvem enn som kommer til å spørre om det, for jeg vet det er noen som kommer til å spørre!

De fleste bildene er print screenet fordi det ikke var noe "lagre bildet" når man høyreklikket ... Irriterende. Men jaja, sånn får det bare være. Kommer sikkert på noe annet etterhvert, så kan vel ha enda en ønskeliste når det nermer seg jul?

 

Here it goes!

 

Denne ønsker jeg meg faktisk mest! Vurderer å spørre om hele familien kan spleise på den, for den er ALT jeg trenger og mere til!

 

iPhone 4S kjøpes >HER<

 

 

Kjøpes på DinSko eller >HER<

Midcut boot

 

 

Leopardsko kjøpes >HER<

 

 

Skole kjøpes >HER<

 

 

Kjole kjøpes >HER<

 

 

Tee med flagg kjøpes >HER<

 

 

Tee med kors kjøpes >HER<

 

 

Jakke kjøpes >HER<

 

 

Skjorte kjøpes >HER<

 

 

Lulu's sminkeveske i rosa, kjøpes >HER<

 

 


Husk spørsmålsrunden >HER<

KONKURRANSE: Vinn MaxFactor produkter til en verdi av 1500kr


Husk spørsmålsrunden >HER<


Er med på en konkurranse i samarbeid med Max Factor. Var sykt bra premie! Vinneren trekkes 11. november kl 00.00 

Premien:

MakeUp fra Max Factor til en verdi av 1500kr.
Premien inneholder disse produktene: Smooth Effect Foundation 2stk, Ageless Elexir 2stk, False Lash Effect Mascara, Smokey Eye Effext 2stk, Max Effext Eye Shadow, Colour Elixir, Lip Liner og Colour Elixir Lipstick.

Konkurransen finner du >HER

Ønsk meg lykke til!

SPØRSMÅLSRUNDE


Kom hjem fra skolen for et par timer siden. Hadde tentamen i bokmål, noe som gikk sinnsykt dårlig! Jaja, sånt skjer ... Håper det går bedre på nynorsken på torsdag iallefall. Og denne gangen SKAL jeg pugge bare så det er sagt!!
Skal bare se litt fim og kose meg hjemme nå som jeg er alene. Er så sykt deilig å slippe å tenke på at jeg må gjøre ditt og datt fordi familien min er hjemme. I'm a free bitch, baby! 

Skal ha en spørsmålsrunde nå forresten, så spør om hva enn dere vil! Er det mange nok spørsmål blir det video, så skriv til det er fullt, haha!

Er det noe dere lurer på?Puggedag


Skulle egentlig pugge til norsktentamen i morgen, så Marie og Lisa kom hit etter skolen. Vi lagde sjokoladepudding (som endte opp med å smake dritt fordi vi brente den i kasserollen), så spiste vi osv, og så gikk vi ned og satte på tv'en. Gjett hvem som ble satt foran tven resten av kvelden? Hahahaha! Ble ganske mye reprise av MTV EMA, One Tree Hill og Top Model USA.

Marie og Lisa har dratt nå da ... Var egentlig litt kjipt i og med at jeg hadde lyst å pugge sammen med dem da, men men ... sånn går det! Nå skal jeg ialelfall kose meg med gamle episoder av One Tree Hill, sjokolade og norskboka!

Cya bloggen ♥

Tumblr whore


Sitter og laster opp bilder på tumblr nå. Supergøy haha! Synes egentlig tumblr er mye morsommere enn blogg da ...
Har ikke mye å gjøre i dag. Skal kanskje øve litt til norsktentamen min som er på tirsdag, men vet ikke om jeg orker lenger. Tror bare det blir Gossip Girl og popcorn resten av kvelden. Så starter jo MTV EMA klokken 8 etter det jeg har fått med meg. Noen som vet om dette er rett?

Forhåpentligvis begynner jeg å blogge ordentlig igjen snart. Skal bli flink å ta bilder og sånt så bloggen ikke blir så kjedelig!

 

Meg og lillesøstra mi! VERDENS BESTE <3


Fav. sang ATM

Jentetur


Først vil jeg bare beklage at jeg ikke har blogga på en stund. Jeg har hatt ekstremt mye å gjøre i det siste - jobb, skole, lekser osv. Har nesten ikke hatt tid til å være med venner utenom skolen!

 

I dag har jeg vært i byen med mamma og småsøstrene mine. Vi gikk rundt og så på klær og sko, og så spiste vi is. Var sykt koselig å ha en jentetur til byen i dag!

 

Ble et kort innlegg fordi jeg skal bort til Skarphallen på fotballturnering så snart jeg får tak i Frida. Gleder meg!!

 

Får ikke lastet opp bilder på blogg.no ... fml. Skal prøve på nytt når jeg kommer hjem. Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits