Relax max


Halla!

Kom hjem fra jobb for litt siden. Sykt deilig å komme hjem å legge seg rett på sofaen. Har vært så sykt sliten i hele dag, det har vel sikkert noe å gjøre med at jeg jobbet til 22.30 i går!

Kommer nok til å ligge på sofaen å glane på tv hele kvelden, så blir ikke mye oppdatering fra stua i kveld!

Vil forresten bare takke søte Betina (http://betinadurmiisi.blogg.no/) for anbefalingen av bloggen min!

Happy Bday


Heii!

Først vil jeg bare gratulere verdens beste mamma med dagen! I dag har jeg faktisk bare chilla hele morgenen. Har jo selvfølgelig vært litt feiring og oppakning av gaver og sånt, men det var heldigvis ikke før på ettermiddagen! Var en superkoselig feiring da! Vi spiste kalkun og hjemmelaget karamellpudding. Elsker rett og slett bursdagsfeiringer!

Har ikke så mye å si akkurat nå. Skal se et par episoder av Plain Jane, og så er det kveld. Opp på jobb i morgen igjen, gleder meg faktisk!

- Sigrid Theres
Goodnight


Heii!
Skulle bare gi lyd fra meg før jeg sovner. Har akkurat lagt meg ned i senga og skal prøve å sove. Er ikke bare bare å stå opp klokka 5 om morgenen for å gjøre seg klar til jobb! Håper dere får sove litt lenger enn meg da!
God natt, søte dere!

- Sigrid Theres

Seneste innkjøp


Hei!

Er en god stund siden jeg har postet bilder av innkjøpene mine! Kommer ikke såå mye, selv om det er lenge siden sist, men jeg orker rett og slett ikke lete gjennom hele klesskapet mitt for å finne det jeg har kjøpt siden sist!

Som dere sikkert vet var det jo åpning av Jekta Storsenter her i Tromsø, torsdag sist uke. Var sinnsykt kult å få blandt annet Monki, Only og Gina Tricot hit til slutt! Jeg har gledet meg som en liten unge til å shoppe på alle di nye butikkene, og når det da åpnet tok jeg kanskje litt av(?) ... Her får dere iallefall litt av mine seneste innkjøp. Orket forresten ikke skrive pris i og med at jeg ikke husker noen av dem, og det er så sykt stress å lete hele huset rundt etter kviteringer ... Enjoy!

Sigrid Theres.

Genser - H&M      //      Kjole - Nelly


Jakke - BikBok


Genser - BikBok      //      Topp - BikBok


Neggelakk - Hair Shop      //      Løsnegler - Skin&Tonic


REN sett - Skin&Tonic. Fikk med to "masker" med på kjøpet som skal være veldig bra for huden! Tester den ene i kveld.Statementsmykker - BikBok


Matt solpudder - Gina TricotOppbevaringsbokser - Åhlens      //      Kubbelys - Søstrene GreneIce "uggs" - Økonomisko. Betalte kun 150 kr for dem, og de er helt sinnsykt digge å gå med!

Helga


Hei!

Var på personalfest i helga, så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra den. Var sykt koselig å møtes, og vi hadde det kos! Kom nettopp hjem fra trening, så skal ta meg en dusj, og så blogges vi senere i kveld!
New in!


Hei!

Har vært på trafikalt grunnkurs i dag, og i tillegg er jeg ikke helt i form, så dette er det første og siste dere får høre fra meg i dag.

Da jeg kom hjem var jeg på butikken og hentet en pakke jeg har fått tilsendt fra MakeStyle. Bildene viser vel hva det er jeg har kjøpt haha! Tenker jeg skriver et innlegg om den når jeg kommer hjem i morgen kveld etter trafikalt, da har jeg også mye bedre tid, og kan få testet den ut! Blogges i morgen da!Work for it!


Hei!

Er på jobb akkurat nå, og så er det trafikalt grunnkurs etterpå, så her får dere enda et forhåndsskrevet innlegg! Prøver så godt jeg kan å variere litt på hva jeg skriver om.

I januar begynte jeg så smått å trene på SATS, og jeg følte meg ikke spesielt slank, fit eller pen. Ga ganske F i treninga i begynnelsen og det ble max to besøk i uka. Fra januar til slutten av april var det generelt lite trening, og jeg hadde så små resultater at ikke engang jeg så dem! Men da mai startet fant jeg inspirasjon til å trene, satte meg mål og begynte å tenke litt mer på hva jeg spiste og sånt. Begynte å søke rundt på nettet etter di beste treningsprogrammene, og di øvelsene som ville gi best mulig resultater på kortest mulig tid! Alt det funket jo, men jeg skjønte ikke før et par måneder senere at den flate fit'e magen alle ønsker seg, faktisk lages på kjøkkenet! Spiser du ikke rett blir du heller ikke så slank som du kanskje ønsker å bli! Det varierer jo selvfølgelig fra person til person, men i mitt tilfelle har det vært ganske tøft å komme dit jeg er nå. Jeg er født med ganske bred og "tung" beinbyggning, og har akseptert at jeg ikke kommer til å få like slank midje eller like små hofter som bikini modellene, og jeg har skjønt at det er fint med former!

Poenget med dette innlegget er at ting kommer ikke bare av seg selv. Vil du bli slank og fit, så er du faktisk nødt å jobbe for det! Jeg er sikker på at det er ganske få av dem som ikke trener som er 110% fornøyd med kroppen sin, og slik vil det nok alltid være. Så stå på, for vi kan alle klare å nå målene vi har satt oss!

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde her av resultatet mitt! Det første bildet er fra begynnelsen av mai, og det siste ble tatt i begynnelsen av november!What a day


Heisann!

Er på tur i seng nå, så tenkte jeg skulle opdatere dere litt! Har vært ganske opptatt med mitt di siste dagene. I går, blandt annet, fikk jeg besøk av Frida etter jobb. Ble masse jentesnakk osv mens jeg fikset meg til gruppebildene med jobben på kvelden. Anyways skal jeg på trening i morgen tidlig, så må egentlig sove nå, men skal forhåndsskrive noen innlegg i morgen så jeg har til uka, for har både jobb og trafikalt grunnkurs da! Jaja, godnatt dere!Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits