My baby


Endelig har jeg telefon igjen, er så lykkelig at jeg ikke kan beskrive hvor godt det føles! Kjøpte meg denne baben på torsdag, og jeg elsker den. Bestemte meg enkelt og greit for å gå for en C istede for S bare fordi denne var rosa (og en del billigere). Er iallefall superfornøyd, og gleder meg til å ha den i lomma i et par år!- Sigrid Theres.

Innkjøp - interiør


Hei!

Har funnet ut at siden det er så lenge siden sist jeg la ut innkjøp, og det er blitt en del, så derfor deler jeg det opp i et par innlegg, og da har jeg jo også litt mer å poste også. Begynner med interiør og hobby-saker. Ha en fin kveld!


- Sigrid Theres

Hej hej, hallå


Tror overskriften har sagt hei et par (eller tre) ganger for mye i kveld!

I dag har jeg vært på kafe med fineste Emilie fra jobb. Vi testet som sagt ut den nye kafeen i byen, og var superfornøyde! Var utrolig bra kaffe og nydelig mat! Definitivt en plass vi kommer til å stikke innom igjen, for å si det sånn. Bortsett fra det har vi vært en tur på Jekta for å sjekke ut julepynten til jobb, og så kjøpte jeg meg litt glitter til et par prosjekter jeg skal begynne med nå. Orker faktisk ikke si så mye mer enn det, for jeg har planer om å ta på meg chillebuksa og lage meg en kopp te før jeg kryper under pleddet og setter på en film. I morgen har jeg planlagt litt innkjøp her på bloggen siden jeg har vært så slapp de siste månedene, så da har jeg litt å vise frem - gled dere! Håper dere har en superbra kveld og koser dere like mye som jeg skal!

Hva har du gjort i dag da?- Sigrid Theres.

Sweet dreams


Hei!

Nå har jeg sagt meg ferdig med naturfagspugging for i kveld, så i morgen blir det et par skoletimer med pugging istede. Som dere kanskje skjønner så har jeg en prøve, og ja, den er i morgen på slutten av dagen... Har faktisk gruet meg utrolig mye til denne prøven, og det gjør jeg enda! Vet ikke helt hva som er galt med meg for tiden, men jeg føler at alt bare går i surr - har ikke noe lyst å gå på skolen, gjøre lekser, jobbe eller noe som helst! Det eneste jeg vil gjøre om dagen er faktisk å ligge hjemme i senga og se på serier til jeg sovner. Livet altså...

Over til noe litt mer koselig da! I morgen skal jeg nemlig møte Emilie etter skolen, og det blir såå godt å catche up med all guttepraten (selv om vi møttes for kun et par dager siden). Vi skal teste ut den nye kafeen i byen, så jeg tror det blir superkoselig! Har forresten også endelig ryddet rommet mitt, så det blir kanskje litt bilder når jeg har fått på plass et par ting. Og ja mamma (hvis du leser dette, noe jeg tror du kommer til å gjøre), jeg skal vaske alle klærne som ligger på gulvet mitt.........

Okei, men da har jeg ikke mer på hjertet i kveld. Nå skal jeg ta meg en varm dusj og sovne så fort som mulig!


- Sigrid Theres

Passion for fashion


Har ikke så mye å si i dag egentlig. Har vært hjemme hele dagen og vært syk, så da skjer det ikke så mye gøy i livet. Håper dere har en super dag iallefall, og at alle er friske og fine!


- Sigrid Theres

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits