Night's still young.


Sitter og skyper med Lisa nå etter en lang dag med jobb og stress. Chill med Lisa nå da! Skal sikkert legge meg snart, skal nemlig til Martin i morgen med Lisa, og senere til Mads. Blir sinnsykt koselig da! Joda .. Har ikke så mye mer å si akkurat nå i og med at jeg er helt borte i hodet haha. Menmen, vi blogges!

Nye kjoler?


Er nok på jobb nå, så dette er et av mine fine forhåndsskrevne innelgg. Tenkte jeg skulle dele mine kjole ønskeliste med dere, så her kommer den! Trykk på bildet for å komme direkte inn til kjolen!

Hvilken er din favoritt?

God morgen, blogg Norge


Sto opp for en halvtime siden for å dusje. Nå sitter jeg her med sjokoladeansikstmaske som lukter Nutrilet bars! Takk for julegaven, Marie  Skal sminke meg og fikse håret før jeg skal opp og spise frokost og drikke morgenkaffen, derretter er det rett på jobb. Flinkepia96!

Nydelig som alltid om morgen! Webcamera bilder fordi jeg rett og slett skal spare dere for den naturlige skjønnheten min!

Nytt design!


Har drevet og fikset på designet i dag. Er ikke helt ferdig enda, men begynner å nerme seg noe nå! Headeren er midlertidig til jeg får fikset en bedre en, men er egentlig ganske fornøyd med resten!

I morgen skal jeg på jobb fra 11 til 16 etterfulgt av en tur på senteret for å bytte litt klær jeg fikk i julegave med en venninne. Eventuelt drar jeg på besøk til henne etterpå, så er usikker når det blir nytt innlegg. Skulle egentlig forhåndsskrive et innlegg til dere nå før jeg legger meg, men jeg har brukt så lang tid på designet at jeg rett og slett ikke rekker!

Liker du det nye eller gamle designet best?
Julaften


Bildene fra julaften kommer vel litt vel sent, men har rett og slett satt familiekos foran bloggen denne jula! Nå er det ikke fullt så mye som de andre dagene, så jeg tenkte jeg kunne komme tilbake igjen. Senere i dag kommer gavene jeg har fått, orket bare ikke ta bilder av dem akkurat nå.

Julegaver fra julenissen! Vi største fikk undertøy.


Julemiddagen, sa du? Sushi til vegetarianeren i huset!


Fine familien min 


Gjett hvem som ble glad for Justin Bieber CD fra storesøstrene?


Søskenkjærlighet!


Finally done!Fineste sangen!!

Har vært å handla julegave til lillesøstra mi i dag. Var superheldig og fant den på første butikken jeg gikk inn på! Sykt hyggelig personale der også da! Tenkte jeg bare skulle fortelle at jeg er i live haha. Nå stikker jeg ut igjen og henter en kompis. Cya!

Her det skjer! Haha

Gi meg julestemning!


Skulle egentlig til byen idag, men flinke meg greide å forsove seg. Kunne dratt nå, men vi skal spise pizza om litt og dessuten er klokka 4! Blir vel en liten bytur på meg i morgen og da.

Nå er det faktisk bare tre dager igjen til jul. Nå burde jeg stå på kjøkkenet å bake julekaker, henge oppjulepynt eller ja .. glede meg til jul. Problemet mitt er enkelt og greit at jeg ikke har julestemning i det hele tatt! Jeg hadde det for en måned siden eller noe fordi da lukta hele huset pinnekjøtt, men nå er den borte. Noen som har noen tips til hvordan man får julestemning?

Tromsø har forresten den fineste julegata i hele Norge!

Moose on the Loose<3

Facebook


Skal bare minne dere på at facebook-siden til bloggen min finner dere >HER<

Tenkte jeg skulle se om jeg fikk til en sminkevideo i morgen. Sist jeg prøvde fyllte jeg kameraet, så når jeg kom til mascaraen var minnekortet fullt, men i morgen skal jeg klare det! Skal se resten av epidoden av Cold Case på FEM nå, så vi blogges!

Hva skjer hos dere i kveld?
Smile.


Kom hjem fra Karina for en stund siden eller noe. Dro fra henne rundt klokken 6, og var hjemme langt over sju! Bussen var sinnsykt forsinka (as usual) og hu dama som sto på busstoppet sammen med meg prata og prata så til slutt var jeg nødt å late som jeg satte på musikk. Kleint! Hadde det skikkelig koselig hos Karina både i går og i dag! Legger ut litt bilder i morgen, nå får dere bare de som allrede er på pcen.

Hva har du gjort i helga?

Sleepover


Hei søte!
Jeg drar på overnatting til Karina nå straks. Tar med meg både pc og kamera, så kan godt hende jeg blogger litt der borte og! Nå skal jeg bare ta meg en kjapp dusj fordi det stinker kaffe av meg haha. Ulempen ved å jobbe på en kaffebar!

Cya later, alligator!


Pakke i posten


I går var jeg på skolen fra klokken 5 til 8 med resten av tiende på skolen. Grunnen til at vi var der var fordi vi ikke hadde gått tur på et fjell i høst, og hvis vi istede hadde en kveld på skolen får vi fri på tirsdag. Lett at vi dro på skolen da! Litt søtt at vi hadde sånn barneskole opplegg med poster rundt skolen og måtte løse forskjellige oppgaver osv. Vi hadde blandt en oppgave hvor vi skulle skrive et vers med musevisa melodien. Gruppa jeg var på valgte å skrive om pedo-Per haha. Vi var en av de tre gruppene som hadde laga det beste verset og måtte framføre det foran hele tidene klassen haha.

Etter ettermiddagen på skolen kom mamma og hentet meg. Vi kjørte til øya og kjøpte et par sko fra Nelly hos en dame som bodde der. Gjett hva? De passet perfekt! Nå må jeg bare lære meg å gå i dem og samtidig se bra ut.

Mamma kom hjem fra jobb for en stund siden og hadde med seg en pakke til meg. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt meg ny sminke, så jeg ble serriøst dritglad da jeg så det stå ELF på pakken! Sminkevideo kommer kanskje i morgen hvis jeg får lasta den opp.

Total face brush

Tinted Moisturizer, fargen Nude

All Over Cover Stick, fargen Honey

Blending Wedges 8pk

Skoene fra Nelly, størelse 38


Gina Tricot


Heihei!
Var og hentet pakken min fra Gina Tricot for litt siden, og så tenkte jeg at dere kanskje ville ha bilde av den. Har den ikke på meg i dag pga jeg ikke orker å fikse meg osv til bilder nå. Driver og rydder at the moment og når jeg er ferdig er det rett i dusjen, etterfulgt av pizzakos med mamma og søstrene mine. Koselig på en onsdagskveld! Her kommer iallefall bildene, og ja, jeg bestemte meg for den grå!

Innkjøp 121211


Skal lese til en presentasjon i samfunnsfag som jeg har i morgen nå og så se Gossip Girl før jeg legger meg. Mamma og småsøstrene har kjørt for å se på stjerneskudd, men jeg kunne ikke være med pga presentasjonen ... Kjipt.


Hansker, H&M - 199 kr


Sminkefjerner, Vita - 52 kr // Bodylotion, Vita - 26 kr


Clutch veske, H&M - 149 kr

Tirsdag


Har ikke blogga i helga fordi jeg har vært opptatt med jobb, shopping, pakking osv. Hadde planlagt masse forskjellige innlegg, men jeg hadde rett og slett ikke tid. I går for eksempel var jeg og kjøpte julegaver til så og si alle venninnene mine, så nå har jeg bare gaver til familien og bestevenninna mi igjen, og så var jeg flink og delte ut gavene på skolen i dag! Tenker jeg legger ut et innlegg med innkjøp fra de siste dagene etterpå. Har ikke stort å si nå, vil bare se ferdig sesongavsluttninga av Dagens Mann haha!

 

Savner det lange håret mitt. Var enda lenger enn det ser ut på bildet da. Skal ha langt hår i januar!
Sminkevideo?


Min favorittsang at the moment.

Har akkurat satt på Dirty Dancing og henta potetgull og brus. Skal bare slappe av resten av kvelden og sove godt i natt! Jobber neppe i morgen, men kan jo hende jeg blir oppringt i morgen tidlig for å dra på jobb igjen. Ikke at det gjør meg noe, for jeg trenger virkelig penger!

Back to buissness. Har bestilt ny sminke fra E.L.F, og tenkte jeg kunne lage en sminkevideo når jeg får sminken i løpet av uken, hvis noen er interesserte da! Hadde egentlig vært gøy å gjøre noe annet enn bare å skrive på bloggen, så om jeg liker å videoblogge kan det godt hende det skjer oftere!

Mine favorittbloggere


Orker ikke skrive noe stort innlegg om hvorfor jeg liker hver enkelt blogg, men her er de iallefall!

Martine sin blogg er rett og slett en av de beste jeg noen sinne har lest. Elsker henne! Dessuten får hun alle oss til å ha tro på at blandt annet et avstandsforhold kan fungere. Hun tar i tillegg utrolig fine bilder, og er serriøst helt sinnsykt pen!

Sophie Elise er så mye mer enn ung og dum! Elsker det at hun opdaterer flere ganger daglig. Hun skriver innlegg om hverdagen sin, men også så mye mer! Blandt annet er hun veldig opptatt av dyremisshandling og sånt, og hun har og står for sine egne meninger. Sophie er rett og slett fantastisk!

Erica har masse bra opdateringer, bilder og masse annet gøy! Hun er sykt pen, og smiler alltid. Elsker stilen hennes, og at hun er fra trondheim haha! Trenger jeg inspirasjon er det rett til bloggen hennes.

 

Dette er bare tre av bloggene jeg  opdatere daglig! Har ikke tid til flere i kveld, for jeg skal se film med mamma og søstra mi. I morgen blir det jobb bra 10.30 til 15.30 og etterpå møter jeg en gammel kompis for å drikke kaffe og catche opp. Gleder meg! Tar med meg kameraet og opdaterer dere når jeg er hjemme igjen! Blogges!

Feels like monday


Kom nettopp på at jeg faktisk har personalmøte i dag og lekser. Ble akkurat ferdig med det siste takkekortet, så må vel ut en tur med de nå. Hadde forresten prøvemuntligen min ti over ni, og det gikk helt sinnsykt bra! Fikk hele 5!! Dro ganske lykkelig og fornøyd hjem for å vekke mamma som hadde suttet oppe med meg til klokka fire i natt og jobba.

Føler jeg er ganske opptatt for tiden, men jeg aner ikke med hva! Greit nok at jeg jobber hver helg, men jeg aner rett og slett ikke hvor ukedagene mine blir brukt opp! Haha, tror jeg begynner å bli senil eller noe! Anyblog .. må vel komme igang med leksene før jeg sovner!
Trøtt som bare F!!!


Satt oppe til klokka halv fem i natt og pugga og jobba med muntligen jeg har om en halvtime! Er dødstrøtt, og greier så vidt å presse i meg de to brødskivene jeg må ha for å fungere. Skal serriøst aldri sitte oppe så lenge med muntlig igjen, LOVER!! But off I go. Vi blogges!

Ønsk meg lykke til da!

Flinkepia96Jobbpia96


Wassap people?

Har jobba hele helga, så var syyykt digg å ikke skulle på skolen i dag! Har forberedelsesdag til prøvemuntligen i morgen, og jeg kom opp i RLE om livet og døden. Simple as that. Hadde det forresten superkoselig i går. Først jobbet jeg rundt 5 timer nede i kafeen, og så ble jeg med bak og hjalp Helene å pakke inn julekaker i noen timer. Da vi var ferdig gikk vi og spiste på Burger King før vi dro hjem. Var en sinnsykt lang og tung dag, men jeg overlevde. Var jo i tillegg i bursdagen til Cesilie på lørdagen etter jobb og ble ganske sent før jeg faktisk sovna. Jaja, penger kommer jo ut av alt dette da! Har faktisk jobba hver helg siden sommeren bortsett fra to helger ellerno. Blir vel snart rich bitch!Sweet Dreams


Har hatt en super kveld helt alene! Nå er det rett i seng i og med at jeg skal opp klokka 9 i morgen å jobbe, etterfulgt av bursdag hos en venninne på skolen. Blir kjempekoselig! Er dere heldig så greier jeg vel slenge inn et innlegg før jeg må løpe til bussen i morgen. Fingers crossed. Men akkurat nå har jeg ikke tid til stort mer. Vi sees i morgen!

 

Sååååå fjortis lixm!!Fredagskveld


Har Gossip Girl på opptaksboksen, skal straks ned på butikken og kjøpe en pose potetgull, og så har jeg bloggen min daaa! Skal faktisk  være alene i kveld, noe som er ganske sjokkerende ... Jaja! Skal iallefall sette på TV 2 og løpe ned på butikken før Idol begynner! Ser egentlig ut som jeg er nødt å ta opp første del. Blogges senere!

Hva gjør du på en fredagskveld?Første desember


Har vært på KUPP de siste par dagene, derfor jeg ikke har blogga. Har vært lange dager med masse jobbing på pc, så var ikke så super keen på å sette meg på pcen når jeg kom hjem igjen. Var iallefall sykt høy da! Har vært på Breivika vidregående på Medier -og Kommunikasjonsfag. Elsker media og Breivika og skal desidert begynne der etter sommeren hvis jeg kommer inn! Nå er det bare å jobbe seg ihjel så karakterene blir høyere og klare å følge med i timene, så regner jeg med at jeg er inne! Så Jul I Blåfjell nettopp. Jeg er ganske sikker på at jeg kan alle replikkene i alle episodene, men jeg får ikke julestemning uten blånisser!

I år har jeg ikke fått noen julekalender. Skulle egentlig ha vanlig kalender, men mamma bestemte seg for at vi skulle få sjokoladekalender i år og litt større pakker av og til, men jeg ville jo selvfølgelig ikke ha sjokoladekalender! Spurte om jeg kulle få en blogg-kalender, men da vi skulle bestille var det tydeligvis tomt. Nå har hun sagt at jeg heller kan få en poncho i og med at lillesøster sin sjokoladekalender koster like mye som ponchoen jeg ønsker meg.

Hvilken farge?Bilder fra KUPP 2011:


Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits