Inspirasjon


Hei!

Er så sinnsykt deilig å ha ferie nå! Di siste dagene har jeg bare solt meg, sett i butikker og gått ut og spist. Har kosa meg veldig til nå! På torsdag/fredag (litt usikker) flytter vi over til et hotel istede. Tror det skal bli deilig, jeg! Vet jeg har vært litt slapp på bloggfronten, men jeg er på ferie, og da gidder jeg egentlig ikke å ta opp pcen et par ganger om dagen for å skrive om hvor lite jeg gjør! Når vi flytter over på hotellet blir det heller ikke mye blogging, da har vi nemlig kun internett i llobbyen, og det må betales for! Kjipt, sa du? Helt enig! Skal iallefall ta en god del bilder som jeg kan poste når jeg er tilbake i Norge, om vi ikke blogges fra hotellet.

Ha en fin dag videre!
Grand Canaria


Hei dere!

Har hatt så sykt mye å gjøre i det siste at jeg rett og slett har glemt av bloggen totalt, men nå sitter jeg i syden, og da skal jeg love dere at jeg har tid til å blogge!

I dag kom vi vel til Grand Canaria rundt 1, tror jeg, og da var det rett til leiligheta for å pakke ut og slappe av i sola! Var sinnsykt deilig å komme frem etter sju timer i fly da. Enkelt og greit har vi gjort fint lite i dag! I kveld var vi forresten på en resturant rett nedenfor leiligheta vår og spiste. Var småkoselig at det kom en og spilte piano og saxofon utpå kvelden! Men nå tenker jeg egentlig å ta kveld snart siden jeg ikke fikk sove i natt i det hele tatt, så vi blogges vel! Her er noen bilder fra leiligheta vi bor i.

Skal du på sydenferie i jula?7 days left


Hei!
Ååh, dere aner ikke hvor sinnsykt mye jeg gleder meg nå! Er faktisk litt under 7 dager, 6 om noen timer, til vi reiser til syden! Gleder meg til masse soling, bading og shopping. Blir så bra!

Men nå er det natta på meg, er jobbdag i morgen og! Cya!

The perfect dress


Hei!

Nå som det begynner å nerme seg jul -og nyttårsfeiring tenkte jeg å komme med mine favorittkjoler fra Nelly akkurat nå, som passer veldig til begge dagene! Håper dere liker dem!

 

Julekjolen

Rød paljettkjole HER    //    Sort og beige kjole HER    //    Rød blodekjole HER    //    Hvit og beige kjole HER


NyttårskjolenHvit paljettkjole HER    //    Sort paljettkjole HER    //    Blå paljettkjole HER    //    Gull paljettkjole HER

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits