FITSPO


Heisann!

Nå er jo januar nesten over, og jeg skal begynne for fullt å trene på studio igjen. Foretrekker å trene litt mindre i januar, for vi vet jo alle at det er måneden det er stappfullt på alle treningssenterene i byen, og du kanskje er nødt å stå i kø for å komme til apparatene og vektene! Har vært og søkt litt på nett etter tips og øvelser for å bli fit, og tenkte jeg skulle dele litt av min inspirasjon med dere, so here you go!

Har du begynt å trene?


Sigrid Theres.

Work for it!


Hei!

Er på jobb akkurat nå, og så er det trafikalt grunnkurs etterpå, så her får dere enda et forhåndsskrevet innlegg! Prøver så godt jeg kan å variere litt på hva jeg skriver om.

I januar begynte jeg så smått å trene på SATS, og jeg følte meg ikke spesielt slank, fit eller pen. Ga ganske F i treninga i begynnelsen og det ble max to besøk i uka. Fra januar til slutten av april var det generelt lite trening, og jeg hadde så små resultater at ikke engang jeg så dem! Men da mai startet fant jeg inspirasjon til å trene, satte meg mål og begynte å tenke litt mer på hva jeg spiste og sånt. Begynte å søke rundt på nettet etter di beste treningsprogrammene, og di øvelsene som ville gi best mulig resultater på kortest mulig tid! Alt det funket jo, men jeg skjønte ikke før et par måneder senere at den flate fit'e magen alle ønsker seg, faktisk lages på kjøkkenet! Spiser du ikke rett blir du heller ikke så slank som du kanskje ønsker å bli! Det varierer jo selvfølgelig fra person til person, men i mitt tilfelle har det vært ganske tøft å komme dit jeg er nå. Jeg er født med ganske bred og "tung" beinbyggning, og har akseptert at jeg ikke kommer til å få like slank midje eller like små hofter som bikini modellene, og jeg har skjønt at det er fint med former!

Poenget med dette innlegget er at ting kommer ikke bare av seg selv. Vil du bli slank og fit, så er du faktisk nødt å jobbe for det! Jeg er sikker på at det er ganske få av dem som ikke trener som er 110% fornøyd med kroppen sin, og slik vil det nok alltid være. Så stå på, for vi kan alle klare å nå målene vi har satt oss!

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde her av resultatet mitt! Det første bildet er fra begynnelsen av mai, og det siste ble tatt i begynnelsen av november!Fitness model?


Hei søte!

Har ikke blogget noe særlig i det siste, har rett og slett ikke orket. For tiden går det for det meste i lekser, jobb og trening, og jeg har liksom ikke noe fritid hvor jeg kan blogge lenger, men jeg skal prøve litt hardere heretter!

Som dere sikkert har fått med dere er jeg ganske opphengt i trening. Grunnen til at jeg startet var fordi jeg ville se best mulig ut til sommeren, så jeg kan gå i bikini og føle meg bra! Nå som jeg faktisk har fått litt muskler og ser resultater vil jeg rett og slett ikke slutte å pushe meg selv hver gang jeg er på trening. Mitt nye store mål er å se ut som fitness modellene som man blandt annet finner titusen bilder av på WeHeartIt. At the moment ville jeg dødd for å se slik ut! Skal fortsette å pushe meg til det maximale, og før dere vet ordet av det har jeg kroppen til en fitness model!

Sånn her vil jeg se ut:

Treningsmotivasjon


Fra mandag av skal jeg fokusere 110% på treninga! Mitt mål er å ha bikinikroppen til sommern, så må virkelig ta i nå! Har slitt litt med motivasjon, men den er ganske på topp nå, og jeg satser på at jeg greier å holde den oppe lenge.
Har vært litt og lest på nett og funnet ut ganske mye. Vet ikke helt om dere intresserer dere for trening, men det er jo tross alt min blogg, og jeg kan skrive hva jeg måtte ønske på den. Sånn det ser ut nå blir det iallefall noe slikt som dette hver dag:

Frokost - Fullkornsblanding
Lunsj - Yoghurt eller et par grove brødskiver
Mellommåltid - Frukt
Middag - Proteinrik middag
Mellommåltid - Frukt eller smoothie
Kveldsmat - Et par grove brødskiver eller yoghurt med kornblanding

Er dette jeg tror jeg kommer til å leve på en stund. Håper virkelig på bra resultater, for det er ikke mange månedene igjen til bikinisesongen er igang og jeg må se smashing ut!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei!
Mitt navn er Sigrid Theres, jeg er 18, og bor i tromsø by. Bloggen min handler for det meste om hverdagen min. I tillegg legger jeg ut litt outfit, videoblogg, innkjøp osv.

For kontakt:
sigridtnj@gmail.comhits